İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İsteklerine Bağlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 80%

İçinde bulunduğun ilişki seni mutlu etmiyorsa bunu bitirmen gerekebilir. Neyin çilesini çektiğini kendine sorabilirsin. Seni mutsuz eden konularda bir şeylerin düzelmesini beklemek yerine bugünden eyleme geçmek seni memnun edebilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün olabilir. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Başkasının lafıyla hareket etmeyip kendi bağımsızlığına odaklanacağın bir gün olabilir. Başkasından beklentilere girmemek ve kendi elinde olan şartlara göre kendi kararlarını almak sana çok iyi gelebilir. Kendi paranın kumandanı sen olabilirsin.

Bugün seni sıkıştıran şeylerden uzak durman gerekebilir. Bu gerek içinde bulunduğun ortamlar olsun gerekse giydiğin kıyafetler, kendini rahatlatman gerekecek. Biraz daha rahat ve kan dolaşımına fırsat tanıyan kıyafetler giymek sana çok iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Boşa kürek çekiyormuş hissini aşmak için bugün kendini biraz geri çekmen gerekebilir. Eğer gözden geçirmen gereken bir şeyler varsa bunları daha net görebilmek için kendine zaman yaratman gerekebilir. İşte bugün bunun için tam zamanı olacak.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette yeni bir projeyle meşgul olun, ancak başkalarının sizi desteklemesini beklemeyin. Bu, yalnız giderseniz daha fazlasını başaracağınız durumlardan biridir. Gerçekten şikâyet etmekten başka bir şey yapmayan insanlarla çevrili olmak istiyor musunuz?

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yerini sağlama almak istiyorsun. Şu sıralar gereğinden fazla çalışıyor olman fiziksel anlamda seni yorabilir. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, proje ve fikirlerinle adeta parlayacaksın. İsteklerine daha çok bağlı, önceliklerine ise hiç olmadığı kadar daha sıkı sarılman, yakınlarını epey mutlu edecek.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı, isteklerinizi bilmek size yol gösterebilir. Ancak bunu yaparken kendinize ve çevrenize sıkıntı oluşturacak tutumlardan uzak durmalısınız. İlişkilerinizin ne yönde ilerlediği konusunda partnerlerinizle aynı fikirde olduğunuzdan emin olun.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel gelişiminiz için yeni başlangıçlar yapmak, yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Önem verdiğiniz konulara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Sizin hayat yönünüzü belirlemenizde etkili olacak sorumluluklar alabilirsiniz. İş hayatınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda sakin kalmaya özen gösterin. Eşinizle ilgili konular gündeminizi değiştirebilir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş tecrübelerinizin üzerinde bugünlerde çokça duruyor olabilirsiniz. Bu tarz yükler sizi uzun vadede yapmak istediklerinizden alıkoyacak güçtedir.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birine onu ne kadar önemsediğinizi söylemek için ideal bir gün. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa ona çiçek alabilir ya da güzel bir kart gönderebilirsiniz. Evren bize melekleri pek çok farklı formda gönderir. Zorda kaldığınız bir anda size yardım elini uzatmış ve günlerinizi daha aydınlık kılmış biri olabilir. Hayatınızda yarattıkları farkın hakkını vermeyi deneyin. Bugün, şükranlarınızı sunun.

9 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizi güzelleştirmek size hayati gelebilir ama belki de sadece içgüdülerinizle yapabileceklerinizin sınırına ulaştınız. Daha fazla bilgiye ihtiyaç duymak ilk başta hayal kırıklığı gibi görünebilir. Bir uzman, şu ana kadar teknik olarak yanlış yaptığınızı iddia edebilir ve kendi kararlarınıza olan inancınızı sarsabilir. Her şeyi en başa almadan önce, başka bir fikir daha almak isteyebilirsiniz. Zirveye giden birçok yol var!

9 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bilinçaltınız oldukça yoğun ve iç sesinizi dinlemek için zamana ihtiyacınız var. Acele etmemeli ve olayları sıra ile çözümlemelisiniz. Kendinizi dağıtmamalısınız.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün gizli düşmanlar, hastaneler, psikolojik durumlar içinde kalabilirsiniz ama maddi açıdan güçlü fırsatlar sizinle olacak. Duygusal olarak içe çekilebilirsiniz ve ruhsal çalışmalar yapmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde kendinizi çok iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

9 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var. Aynı ortamda çalıştığınız ve sizin her hareketinize muhalefet eden bir kimse, sizin iyi niyetiniz karşısında nihayet sizden yana çıkmaya başlayacak. Bu durum hayatınızda bir dönüm olabilir. Harcamak sizin hobiniz gibi. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak zorunda kalabilirsiniz. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir

9 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 05' 51" R
Ay
Akrep
01° 46' 27" R
Merkür
Koç
16° 06' 34"
Venüs
Koç
22° 58' 51"
Mars
Balık
24° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 50"
Satürn
Balık
15° 58' 48"
Uranüs
Boğa
21° 58' 45"
Neptün
Balık
28° 42' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 13"
Lilith
Başak
22° 36' 57"
True Node
Koç
15° 38' 34"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>