İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Fırsatları Değerlendireceksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2022, Cuma

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün hislerini karşı tarafa açman gerekecek. Bunun için kimseden icazet almamalısın. Olayları mantık çerçevesinde değerlendirirken kendini detaylarda kaybetmemelisin. Sadece ne hissettiğini ifade etmelisin. Böylesi daha iyi.

Son günlerdeki zihin dağınıklığından kurtulmanız gerekiyor. Dış problemleriyaşamınızda artı sorunlar olarak yaşıyorsunuz. Yeni kararlar, yeni girişimler sakin düşünmeleri gerektiriyor

İş konusunda içine sinmeyen hiçbir şeyi kabul etmemelisin. Her ne kadar şu anda mantıklı gelse de ileride içine sinmeyecek durumlara girmemek için bugünden biraz kendine dikkat etmen gerekebilir. İçine sinmeyen şeyleri ayırt edebilmelisin.

Açık hava yürüyüşü bugün sana daha iyi gelebilir. Hatta bunu biraz daha büyütüp adım sayma işlerine de gelebilirsin. Adımsayar cihazlarla gün içerisinde ne kadar aktif kaldığını ölçebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün resmen ruhundan ışık saçılabilir. Enerjin o kadar artacak ki sen bile buna inanamayacaksın. Sanki birden yolundaki tüm engeller kalkmış gibi, sanki sana yürü ya kulum denmiş gibi hissedebilirsin. Bu enerjiyi sonuna dek kullanman gerekecek.

11 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yöneticiniz Merkür, bugün Satürn ile ters düştüğü için yerine getirmeniz gereken bazı görevler olacak, ancak bu, başkalarının arzularını kendinizin önüne koymanız gerektiği anlamına gelmiyor. Aynaya bak. Şu yüzü görüyor musun? En önemli olan yüz budur.

11 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular bugün gündeminde. Yapılandırmak istediğin yatırım planlarını durdurabilirsin. Başarısızlıklarına sürekli bahane bulan kişilerden uzak durmak gerektiğine karar vereceksin. İnternet üzerinden çalışma yürüten ya da iletişim kuran bir İkizler burcuysan, bugünlerde güzel ve verimli ortaklıklar oluşabilir. Fırsatları değerlendireceksin.

11 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin dışında gelişen konulara karşı duygusal bir tepki vermemelisiniz. Sağduyu ve mantığınızı kullanarak önünüze gelen imkanları değerlendirmelisiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Teknik konular sizi yorabilir.

11 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizi genişletmek için harika bir gün bugün. Zaten hoş sohbet ve ilgi çekici bir insansınız, o yüzden sosyal ilişki kurmak sizin için hiç zor bir şey değil. Ancak çoğu zaman aynı kişilerle iletişim kuruyorsunuz. Bugüne dek ilginizi çekmemiş biri var gibi ara sıra denk geldiğiniz… Bugün aynı kişilerle değil de, onunla biraz daha fazla vakit geçirmeye ne dersiniz?

11 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerin nasıl seyrediyor? Görünüşe göre kavga istiyorsun. Bunun sebebi peşinde olduğun liderlik pozisyonuna başkasının göz dikmiş olması olabilir mi? Güya grubun lideri olacaktın, fakat şu anki manzara hiç böyle demiyor. Öyleyse yeni bir grup projesine atıl; böylece ilişkilere sıfırdan başlayabilirsin. Şu aralar tatile çıkmak da sana iyi gelebilir.

11 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişki, son zamanlarda nasıl değiştiğinizi gösteren bir ayna olabilir. Belki de diğer kişiyle sorunsuz bir şekilde bağlantı kuruyordunuz, ama şimdi garip noktalar var. Bu, inançlarınızın son birkaç yılda incelikli şekillerde değiştiğini açıkça gösterebilir. Bunu saklamaya veya inkâr etmeye çalışmak yerine dönüşümün sahibiyseniz, bu size daha uygun yeni bir toplulukla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Çalışmayan bir şeyi zorlamayın.

11 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz.

11 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

11 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınızla yoğun ve duygusal bir sohbet edebilirsiniz ya da bir akrabanız bazı sırları ortaya döküp size iletişim kanalları açabilir. Bu kişiyle ve diğerleriyle tüm yollar açılacak. Yakınlarınızı bir süredir hafife alıyor olabilirsiniz. "Korunmaya" ihtiyaçları yok. Uzun bir yürüyüş ya da hafif tempoda bir koşunun faydası dokunabilir. Zihninizi temizler ve bu arada da biraz spor yapmış olursunuz.Ruh eşimin burcu ne?

11 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugünarkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

11 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>