İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk konularına öncelik vermekte zorlanabilirsin bugün. Ancak bu durum bir sıkıntı teşkil etmeyebilir. Zira senin de sevdiğin kişinin de farklı öncelikleri olabilir bugün. Eğer hayatında birisi yoksa bu konuda bir sıkıntı da olmayabilir.

İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugünkonularında çok daha fazla yol kat edebilirsin. Hatta aylarca çözülmemiş konuları bugün bir şekilde yoluna koyman da olası. Hiç beklemediğin gelişmelerle güzel şeyleri kendine çekebileceksin. Emeğinin karşılığını alman olası.

Açık havada biraz daha zaman geçirme ihtiyacı duyabilirsin bugün. Biraz hareket etmek ve bol bol nefes egzersizi yapmak sana çok iyi gelecek. Fırsatını bulursan parklarda yürüyüş yapmaya öncelik vermen doğru olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde karşına çıkan engeller tek tek yolundan çekilebilir bugün. Bir anda sanki bir tıpa çekilmişçesine kötü etkiler üstünden akıp gidebilir. Bugünün enerjisi sana çok iyi etkiler katabilir. O yüzden günü boş geçirmemeye çalışmalısın.

13 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yıllar içinde alıştığınız bir yöntem veya rutinin bu hafta sonu değiştirilmesi gerekebilir. Basit gerçek şu ki, hayatınızı düzenlemenin birkaç daha iyi yolu var, bu yüzden biraz düşünün ve yapılması gerekeni yapın.

13 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin benmerkezci davranışlarına bu aralar dayanamıyorsun. Bu durum karşısında düşüncelerini açıkça dile getirmek isteyebilirsin. Sorumluluklarının bilincinde olman seni bir adım ileriye taşıyacak. Finans anlamında rahat bir dönemde olmana rağmen disiplinli davranacaksın. Adımlarını sağlam atmak önceliğin olacak.

13 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde düşünmek gereği olabilir. Başkalarından daha çok destek bulabilirsiniz

13 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olması halini herkesle paylaşmamalısınız. Nazara gelebilme ya da negatif enerjiyi çekebilme potansiyeliniz mevcut.

13 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sadece size özel, sevdiğiniz bir mekan var mı? Eğer yoksa, belki de bugün böyle bir yer bulmayı ya da oluşturmayı düşünmelisiniz. Pratiklik doğanızda var. Vaktinizi faydalı işler yaparak geçiriyorsunuz. Ama yine de, iç huzurunuzu sağlamak için etrafınızda güzel şeyler bulundurmalısınız. İşe yarar ve amacına uygun eşyalardan ziyade renkli ve ilginç şeyler olmalı. Kendinize, bulunmaktan gerçekten hoşlanacağınız bir alan yaratın.

13 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla şeyden sorumlu hissetmek sizi kırgınlıkla doldurabilir. Ne yazık ki, yapılacaklar listenizin tamamını düşünmeden silmek, muhtemelen onları çözmek yerine sorunlara yol açacaktır. Ayrıca, gerçekten zevk aldığınız birkaç işi yapma fırsatını kaçırabilirsiniz! Daha az eğlenceli yükümlülüklerinize gelince, bir başkasının bu işlerden sizden daha fazla zevk alması olasıdır. Her şeyi kendiniz yapmanız gerektiği fikrini bırakın ve bunun yerine karşılıklı yarar sağlayan bir düzenleme arayın.

13 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Bugün özellikle detaylar güncellik kazanacaktır. Çevrenizde gizli bir inatçılık sergilemeniz, ilginç.

13 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

13 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Toplumsal sorumluluklar bir anda seni vurabilir; herkes bir anda sana ihtiyaç duyabilir. Doğuştan kibar ve sosyal olarak dirayetli biri olarak, hiçbirini geri çeviremeyip hepsinin yardımına koşabilirsin. Fakat bugün kendini anlamak için iyi bir gün değil. O yüzden biraz daha dengeli hissedebilmek için kendine birkaç gün zaman tanı. Sonra insanlara LCV yap. Sadece canı gönülden destek olmak veya vakit geçirmek istediklerinle plan yap.Eşim beni aldatıyor mu?

13 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle ilgili unuttuğunuzu sandığınız eski olayları hatırlayıp onu üzebilirsiniz. Abarttığınız olaylar ilişkinizin şeklini değiştirecek. Aceleci davranmayınız. İşinizle ilgili hissettiğiniz baskı ve korku duygusu yapıcı düşünceleriniz sayesinde olumlu gelişecek. Yakın çevreniz size bu konuda yardımcı olabilir. Zamansız masraflar yüzünden elinizde para tutamıyorsunuz, ama bugün yerinde bir karar vererek kazançlı bir anlaşma yapacaksınız. Başağrısı olabilir, açık havada dolaşmalısınız.

13 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 47"
Ay
Kova
17° 37' 10"
Merkür
Koç
17° 35' 52"
Venüs
Boğa
02° 59' 37"
Mars
Koç
00° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 07"
Satürn
Balık
16° 43' 00"
Uranüs
Boğa
22° 26' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 59"
Lilith
Başak
23° 31' 02"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>