İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Detayları Öğrenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Seviyorsan konuşmalısın. Hoşlandığın birisi varsa ona açılman gerekebilir. Aşk konusunda bekleyen taraf olmak yerine kararları alan ve harekete geçen taraf olmak daha güzel olabilir senin için.

Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Bugünkonuları kendiliğinden yoluna girebilir. Seni zihnen zorlayan bir durumla karşılaşmaman olası. Bir şeylere daha iyi odaklanabilirsin. Pozitif gelişmeler kendiliğinden seni bulabilir. Bu enerjiyi iyi değerlendireceksin.

Zihnini boşaltmak, vücudunu dinlendirmek ve ihtiyaçlarına odaklanmak... Bütün bunlar için bugün yeterince zaman bulabilirsin. Gün senin için daha rahat geçebilir. Enerjini daha doğru değerlendirebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevresel koşullarında değişimler yaşanabilir. Özellikle de çevrendeki insanlar ile alakalı bazı değişimler yaşanabilir. Bu süreçte sen de hayatındaki insanların sana kattığı değeri biraz sorgulayabilir ve içine sinmeyen konularda daha net davranabilirsin.

18 Kasım 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda bir dönem sona erdi ve şimdi devam etme zamanı. Bu, yıldızların mesajıdır ve eğer önümüzdeki birkaç gün içinde buna kulak verirseniz, çok geçmeden dişlerinizi geçirebileceğiniz daha eğlenceli ve üretken bir şey bulacaksınız.

18 Kasım 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının senin hakkındaki gerçek düşünceleri öğreneceğin bir gün olabilir. İşin aslını öğrenmeden kestirip atmamanda fayda var. İş değişikliği bugünlerde ana gündemin haline gelebilir. Artık her alanda daha emin adımlarla hareket etmek istiyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızla ilgili konularda fazla cömert olabilirsiniz. Bunun zararının olmadığını düşünseniz de olumsuz yönde etkilendiğiniz konuları gözardı edemezsiniz. İkili ilişkilerdeki konuşmalar önemli olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Teknik konular sizi yorabilir.

18 Kasım 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusur olarak gördüğünüz eksikliklerinizi tamamlamak için gösterdiğiniz çaba sizi olumlu bir noktaya getirebilir. Başarı o zaman gelecektir.

18 Kasım 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün modunuz biraz sallantıda, bu yüzden hayal dünyanıza bir perde çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Unutmayın, bu hayalleri terbiye etmek tamamen sizin elinizde. Günün duygusal gelgitlerinin amaçlarınıza ulaşmak konusunda sizi engellemesine izin vermeyin. Eğer sizi daha iyi hissettirecekse, kendi kendinize vakit geçirin. Ve vazgeçmeyin!

18 Kasım 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle bugün gibi günlerde hayal kurmak güzel olabilir. Zihninizi genişletmek ve olasılıkları düşünmek, bilginizi artırmanın olumlu yollarıdır. Düşünmek için kendinize zaman tanıyın. Neden sırt üstü uzanıp bulutları veya yıldızları izlemiyorsunuz? Pratik veya mümkün görünmeyen şeyleri hayal etmenize izin verin. Birçok gerçek şey birinin rüyasından çıkmıştır. Zaman ayırırsanız yaratıcılığınız gelişir.

18 Kasım 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınız çok yoğun. Düşünce yumağı içindesiniz ve gizli planlarınızın mevcudiyeti, sizi başkalarına göre daha karizmatik ve ilginç yapıyor. Çevrenizdeki kişilerin istekleri karşısında, sizi üzen konulardan uzaklaşmalısınız.

18 Kasım 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

18 Kasım 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yakın bir arkadaşınızla konuşmaya ne dersiniz? Gururunuzun ihtiyacınız olan desteği ve yardımı almanıza engel olmasına izin vermeyin. Bir hata yaptıysanız ya da uygunsuz bir şey yaptığınızdan korkuyorsanız, bu konuda çok fazla kendinizi paralamayın. Bunun yerine, bir arkadaşınızla kahve içmeye gidin ve olan biteni onunla paylaşın. Unutmayın ki en iyilerimiz de dahil herkes kötü günler geçirebilir.Ruh eşimin burcu ne?

18 Kasım 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size anlamsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu fark edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz mümkün. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

18 Kasım 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 25" R
Ay
Yay
05° 01' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
26° 17' 06"
Mars
Balık
26° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 28"
Lilith
Başak
22° 54' 48"
True Node
Koç
15° 32' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>