İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyarlısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konusunda iletişim sıkıntı çıkarabilir sana. Hoşlandığın kişiyle aranızdaki iletişimin durma noktasına gelmesi seni zorlayabilir. En iyisi bir şeyleri biraz zamana bırakmak olabilir senin için.

İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. İçtenliğiniz ve doğallığınıza bütün kapılar açık.

İş konularında kendi bildiklerinin ne kadar doğru ve geçerli olduğunu çevrendekilere kanıtlamak isteyebilirsin. Ancak çevrenden beklenen şeyin bu olduğuna emin misin? Bazen "ben demiştim" demek yerine daha destekleyici hareket etmemiz gerekebilir.

Can sıkıntısı ve yorgunluk birleştiğinde öfke patlamaları da çoğalır. Bugün senin kendi zihnini dağıtıp biraz da dinlenmen gerekecek. Keyif aldığın aktiviteler için zaman ayırman sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşkta önemli kararlar alınacağı bir gün olabilir senin için. Kalbini neye açtığın büyük önem kazanacak. Ya bugüne kadar ortaya koyduğun çabanın boşa gittiğini göreceksin ya da aşkına karşılık bulacaksın. Bu konuları bir sonuca vardırmak her şekilde seni rahatlatacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda eleştirilere karşı oldukça hassassınız, ancak kozmik tablo yeniden değişirken, diğer insanların olumsuz yorumlarını görmezden gelmeyi daha kolay bulmalısınız. Onların söylediklerini çok ciddiye alma, kendini de çok ciddiye alma.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sermaye, borsa gibi yatırımların peşindeysen, bu dönemde paranı iyi finanse etmende fayda var. İlişkisi olan yahut evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiye yapacağın sürpriz ilişkinizi tazeleyecek. Yönetici gezegenin Merkür, karşıt burcunda konumlanıyor. Toplumsal konulara, kayıtsız kalamayacaksın.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz, işiniz ve ilişkileriniz arasında kalmış olabilirsiniz. Doğru bir zamanlama yapmak kafa karışıklığı ya da yanlış anlaşılmaları önleyebilir. Sevdiklerinizden eleştiri ve önerilere kulak vermenizde fayda var.

17 Kasım 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular sizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni bir işlere başlamak kolay olmayabilir. Mücadele ettiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. İlişkiler gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Kardeşlerinizle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi istek, dilek ve niyetlerinizle meşgul olmanız size daha iyi gelecektir. Hayır demeyi bilmek bugünlerde sizin sınavınız olabilir.

17 Kasım 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

17 Kasım 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her türden kişisel ilişkiniz artık hızlanabilir. Bağlantı kurmak muhtemelen son zamanlarda olduğu kadar karmaşık olmak zorunda değil. Bununla birlikte, aranızda sürtüşmeye neden olan herhangi bir önemsiz şey hakkında bir yakınınızla sohbet başlatmak, bu pozitif enerjinin en iyi kullanımı değildir. Ortak hedeflerinizin büyük resmine birlikte bakarak havayı temizlemeye çalışın ve detayların bundan sonra yerine oturmasına izin verin.

17 Kasım 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmayı seviyorsunuz ve değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Değişim söz konusu.

17 Kasım 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir. Ayrıca evinizle ilgili ani değişim kararı alabilirsiniz. Partnerle fikir sürtüşmeleri yaşanabilir. Venüs ve Merkür yay burcuna geçiyor. 3 hafta boyunca; partner, ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları gündeminize gelecek ve güzel şanslı fırsatlarınız olacak.

17 Kasım 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

17 Kasım 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 58" R
Ay
Başak
08° 42' 17"
Merkür
Koç
17° 33' 59"
Venüs
Koç
17° 28' 60"
Mars
Balık
21° 15' 00"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 26"
Satürn
Balık
15° 32' 53"
Uranüs
Boğa
21° 43' 57"
Neptün
Balık
28° 33' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 40"
Lilith
Başak
22° 07' 17"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>