İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tecrübe Kazanıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye zaman ayırmak gözünde büyümemeli bugün. Eğer bu tür detaylar insanın gözünde büyüyorsa o ilişkiyi gözden geçirmesinin zamanı gelmiş demektir. Sevdiğin kişiyle mutlu musun? Bugün bu konularda düşünmen gerekebilir.

Bazı davranışlarınızın sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz. Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz.

İş ve para söz konusu olduğunda hızlı hareket etmeyi sevsen de bugün bu durum sana fazla bir şey katmayabilir. Bazen hiç hareket etmemek daha iyi sonuçlar verebilir. Sen de bugün hem harcamalarda hem de kazanç konularında kendini geri çekebilirsin.

Zihninin bir topaç gibi kendi etrafında hızla dönmesi iyiye işaret olmayabilir. Anksiyete ve kaygılarla başa çıkabilmek için hayatında biraz daha dinlenmeye özen göstermen gerekebilir. Bugün kendini biraz geri çekmen iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşka öncelik vermen güzel olabilir bugün. Eğer hayatında birisi varsa ona bazı sürprizler hazırlayabilirsin. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zaman zihnen ve bedenen size çok daha iyi gelebilir. Bu tür şeylere öncelik vermenin zamanı olabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ne yapmayı önerdiğiniz konusunda zihninizde net olmalısınız. Ancak o zaman vizyonunuzu ailenize ve arkadaşlarınıza ve daha da önemlisi güçlü konumdaki insanlara iletebileceksiniz. Hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilirler.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşananlardan pişmanlık duymak yerine bunları tecrübe olarak görmen daha yararlı olacaktır. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, karşıt burcunda konumlanıyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi ilgini çekebilir. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, eşinle yapacağın konuşma toparlayıcı nitelikte olabilir.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabrın sonunun selamet olduğunu bilmelisiniz. Bazı olaylara karşı direncinizi arttırmanızda fayda var. Bu sayede sürecin nasıl ilerlediğini daha net anlayacak ve çözmeniz kolaylaşacaktır.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz son derece hareketli olabilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunluğu altında kendinize zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Gün içinde denge ve uyum içinde olmaya çalışmalısınız. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Yakın çevrenizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz. Kendi odak noktanızda kalmaya özen gösterin.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş ile beraber benlik içgüdünüz artabilir. Kendinize hak ettiğiniz gibi davranmayı isteyebilir, kişisel bakımınıza ve kendinizi korumaya daha çok önem verebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dengenin bozulduğu üç haftalık bir periyoddan çıktın. Kendinden ödün vermeden kültürel yaşamın bir parçası olmanın ve toplum içinde bir yer talep etmenin zorluklarından birkaç kez bahsetmiştik. Başarıya ulaştın mı? İşte şimdi atlattığın bu periyodun bir değerlendirmesini yapmanın tam zamanı. Kendinle yüzleş ve dürüst değerlendirmeler yap.

16 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışmanızı güzelleştirmek, bugün size bir otorite figüründen özel bir ödül kazandırabilir. Bu ödülden etrafınızdakilere bahsetmemek, sürtüşmeye neden olmamak için muhtemelen gereklidir. Tüm detayları bilmeyenarkadaşlarınıza, size yersiz bir iyilik yapmak için kurallar esnetiliyor gibi görebilir. Bu yanlış anlaşılmaya yol açmamak için elinizden geleni yapın. Kendi işinize odaklanın, kazandığınız her şeyi hak ettiğinizi er ya da geç anlayacaklar.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulara sıkıca sarılıyorsunuz. Bugün kendinizi ispat etme konusunda ustaca ve kibarca yaklaşımlar sergilemek istiyorsunuz. İstediğiniz performans konusunda partnerinizin yardımını alarak avantajlı duruma geçebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

16 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genellikle olaylara pratik ve bilimsel bir tavırla yaklaşırsın ama bugün özellikle kendini öngörülü hissediyorsun ve diler dünyalarında farkındasın. Bu yüzden her zamanki kafa yapısında olman biraz zor olabilir. Yaklaşan etkinlikler hakkındaki bazı rahatsız edici düşüncelere sahipsin ve aldığın haberler bunu kanıtlayacak. Unutma ki, dünyada gerçekleşen bazı şeyleri ne bilim ne de mantık açıklayabilir!Bu sene bana olumlu neler getirecek?

16 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

16 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 58' 57" R
Ay
Akrep
00° 20' 26" R
Merkür
Koç
16° 07' 38"
Venüs
Koç
22° 50' 07"
Mars
Balık
24° 36' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 12"
Satürn
Balık
15° 58' 07"
Uranüs
Boğa
21° 58' 22"
Neptün
Balık
28° 42' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 49"
Lilith
Başak
22° 36' 10"
True Node
Koç
15° 38' 42"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>