İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk konularında bir şeyleri net göremiyor olabilirsin şu an. Karşındaki insanı suçlayıcı tavırlara girmen de kolaylaşabilir. Ancak biraz geri durup düşünürsen ne gibi yanlışlar yaşandığını daha net görebilirsin.

Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor. Ataklığınız ya da yavaşlığınız en olmadık durumlarda ortaya çıkabiliyor.

Parasal konularda kendi emeklerinin değerini görmen gerekebilir. Başkasının katkısından çok senin ortama ne kattığın dikkat çekebilir çünkü. Hem kazanç konusunda hem de masraf konusunda nasıl hareket ettiğini gözlemleyebilirsin.

Çevrendeki insanların sıkıntılarını sana yansıtmasına nasıl izin vermemen gerektiğini biliyorsan, senin de çevrendeki insanlara stresini yansıtmaman gerekecek. Sevdiklerin, senin negatif tavırlarından oldukça etkilenebilir. Bunu kontrol altına alman önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk konusunda bir şeyler ters gidebilir bugün. Sevdiğin birisi varsa eğer hayatında, aranızdaki iletişime soğukluk girebilir. Bu tür konularla dikkatlice başa çıkman gerekecek. Bu da biraz zaman ve çaba gerektirebilir senin için.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her zaman iyi anlaşamadığınız biriyle uyum içinde çalışmak sanıldığı kadar zor olmayacaktır. İnatçı ve zor olabilen bir arkadaş veyaarkadaşı, tutum değişikliği gösterecek ve geçmişte sahip olduklarından daha fazlasını vermeye istekli olmalarını memnuniyetle karşılayacaksınız.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kelimelerini seçerek konuşmalısın. Yakın bir arkadaşın seni yanlış anlayabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bugün aynı zamanda yakınında olup sana zarar vermek isteyen insanların varlığına şahit olabilirsin. Sevdiğin insanlardan fikir alma ihtiyacı hissedebilir, ailenle uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek adına bazı harcamalar yapabilirsiniz. Bu bir ödüllendirme şeklinde olduğunda sizin için yapıcı ve pozitif sonuçlar çıkarabilir. Ancak üzerini kapatmak ya da aynı hataya tekrar düşmekle ilgili bir durum varsa bununla da yüzleşmelisiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evde ve ailevi konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. Öğle sonrasında sevdikleriniz ile bir arada olmak daha keyifli olacak.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

19 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişinize veya yetiştirilme tarzınıza atıfta bulunulması sizi çok yakında rahatsız edebilir. Bunun, onu gündeme getiren kişiyle ilişkinizin sonu olması gerekmez! Yalnızca şikayet etmek yerine yorumlarını nasıl algılandığınızı onlara anlatmak zahmete değer olmalıdır. Bir şeyleri konuşabilir ve daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Onlara işleri düzeltmeleri için bir şans verin.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aile ve ev hayatınız ön plana çıkabilir. Ev ve aileniz için önemli yatırım kararı alabilirsiniz. Öğleden sonra; aşk, çocuk, eğlence, borsa, tatil konuları ön plana çıkabilir. Partnerle beraber tatil, eğlence planı yapabilirsiniz. Aşk sizi günlük hayatta bulabilir. Sağlık olarak şifalanabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz.

19 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez ama bugünlerde sevgilinize daha ilgili davranmalısınız. Onun kadar arzulu ve istekli olmayışınız kafasında soru işaretleri yaratıyor. İşyerindeki geçici durgunluk panik yaşamanıza yol açıyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin ve önünüze çıkacak fırsatları görmeye çalışın. Öncekiler sonuç vermedi yeni bir diyete başlamanın zamanı geldi.

19 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 22"
Ay
Akrep
22° 39' 26"
Merkür
Koç
26° 23' 27"
Venüs
Balık
21° 26' 00"
Mars
Balık
04° 51' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 53"
Satürn
Balık
13° 17' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 19"
Neptün
Balık
27° 48' 12"
Plüton
Kova
01° 49' 25"
Chiron
Koç
18° 47' 07"
Lilith
Başak
19° 46' 51"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>