İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanlış Anlaşılmalara Son Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Sevdiğin insan yapacağı sürprizlerle seni şaşırtabilir. Onun sayesinde günün beklediğinden daha iyi geçecek. Birlikte geçireceğiniz zamanın ikiniz için de yararlı olması için daha paylaşımcı olmak yararlı olabilir.

Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

İş ortamında kontrolü ele almak durumunda kalabilirsin. Yolundan çıkan işler hakkında adım atıp sorumluluk almaya çalışmak sana değer katacak. Bugün yapacakların ileride benzer durumlarda kendinden daha emin olmanı sağlayacak.

Her zamankinden farklı şeyler denemek ister istemez daha sağlıklı olmana imkan yaratacak. Yeni egzersiz programları denemekten kaçınmamalısın. Havaların aniden soğumasına karşı önlemlerini artırmak yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağın haberler oldukça önemli olabilir. Arkadaşlarından,yaptığın insanlardan oldukça önemli haberler alabilirsin. Bu tür iletişimlere açık olmak için insanların sana her şekilde ulaşabildiğinden emin olman gerekecek.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün kurumsal işlerinizi halletmek zorunda kalabilirsiniz. Birçok telefon görüşmesi ve e-posta haberleşmesi gündeminizde yer alacak. Yeni arkadaşlar edinmek için harika bir gün! Kendinizi geliştirmek adına atmak istediğiniz adımları sorgulayın. Yeni bir hobi edinebilirsiniz, çevrimiçi dersler alabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşurken kullandığın kelimeleri karşı taraf yanlış anlayabilir. Bu durumun farkına erkenden varıyorsun. İş hayatındaki sorunlara çok fazla kafa yoruyorsun, farkında mısın? Mesai saatlerine ait düşünceleri bugüne taşımayacaksın. Gökyüzü, uzun zamandır görüşmediğin insanlarla bir araya gelmek için harika bir günde olduğunu işaret ediyor.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yetişmeye çalışmak ve aceleci olmak sizi yorabilir. Doğru bir zaman planlaması yapmalısınız. Akşam saatlerinde kendinize, yakın arkadaşlarınıza zaman ayırmak durulmanıza yardımcı olacaktır.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızın gelecekleri ile ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gün içinde duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi dengede tutmaya çalışmak sizi yorabilir.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşleriniz potansiyel olarak gelişecek ve geleceğe dair güven verecek. Aile konularında kendinizi daha iyi hissedeceğiniz, ailenize yettiğinizi göreceğiniz bir gündesiniz

21 Kasım 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Öğleden sonrayı onlara ayırıp çocuklarınızla oyunlar oynayabilirsiniz. Biraz voleybol ya da basketbol oynayabilirsiniz. Ya da bir süredir görmediğiniz aile fertlerini ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ağabeyinize uğrayın ya da annenizi arayın. Bugün, köklerinizle iletişim halinde olmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

21 Kasım 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi öne sürmek şu anda sinir bozucu olabilir. Gerçekten hatalı olsanız da olmasanız da, bir otorite figürü, onları duygusal olarak incittiğinizi dramatik ve ikna edici bir şekilde protesto edebilir. Bu, kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir, çünkü kim kötü olmak ister? Bu ruh halindeki biriyle uğraşırken, muhtemelen onu kendi tarafınıza çekecek mantıklı bir tartışma yoktur. Bunun yerine, bu arada pratik sonuçlar elde etmeye çalışın. Bununla tartışmak onlar için zor olacak!

21 Kasım 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin çarpıştığı ortamlarda duygusal davranmak yerine, kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çocuk, tatil, eğlence, borsa, hobi, sanat, aşk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu konulardan dolayı harcamalarınız artabilir. Ay 14:14-20:15 saatlerinde boşlukta olacak. Bu saatlerde yepyeni bir şeye başlamak yerine işlerinizi tamamlamak, işlerinizi toparlayarak geçirmek iyi olacaktır. Yeni başlanan işler sonuçsuz kalır. Saat 20:15’den sonra çalışma hayatı, gündelik işlerle ilgilenebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz.

21 Kasım 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dikkatinizi, sizinle arkadaş olmaya çalışan o kişiye verin. Çok iyi tanımadığınız birinin size ulaşmaya çalıştığını ve size yaşam öyküsünü anlatmak istediğini fark edebilirsiniz. Hayatınız ve geçmişinizle ilgili detayları paylaşmak hoşunuza gidebilir. Ya da bir tanıdığınız, size öğle yemeğine gitmeyi ya da masa tenisi oynamayı teklif edebilir. Yeni sosyal bağlantılara açık olun ve kanatlarınızı rüzgarla doldurun.Doğru insanı bulmak için ne yapmalıyım?

21 Kasım 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 38' 40" R
Ay
Başak
19° 31' 04"
Merkür
Koç
17° 08' 26"
Venüs
Koç
18° 36' 50"
Mars
Balık
21° 57' 36"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 00"
Satürn
Balık
15° 38' 18"
Uranüs
Boğa
21° 46' 58"
Neptün
Balık
28° 35' 18"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 53"
Lilith
Başak
22° 13' 23"
True Node
Koç
15° 37' 45"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>