İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Korkularından Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2022, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Hoşlandığın kişinin sana karşı tavırları gelgitli olabilir. Onu bir türlü anlamayabilirsin. Onun da kafası karışık olabilir çünkü. Bugün en iyisi bir şeyleri kendi haline bırakıp bir anlam çıkarmaya çalışmamak olacak bugün.

İşyerinizde temizliğinize önem vermenizarkadaşlarınızı rahatsız ediyor olabilir. Titizliğinizi kendinize saklayın. Aksi takdirdearkadaşlarınızla aranız bozulabilir.

Bugün maddi gelişmeler hakkında çok fazla beklentiye girmemen en iyisi. Var olanı korumak ve fazla para harcamamak sana yetmeli. Bugün elindekilere şükretme ve kesenin ağzını biraz kapama günü olabilir.

Yorgunluklarla başa çıkmak için dinlenmen gerekir. Bir sürü işi yapmaya devam ederken dinlenmeyi beklememelisin. Biraz dinlenmek, uyumak, rahat oturmak sana iyi gelebilir bugün. Fiziksel enerjini artırmaya yönelik çabalar gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü sevdiğin insanlarla geçirmenin sende çok büyük bir etkisi olabilir. O yüzden başka şeylerle uğraşmanın bahanesini bırakıp gerçekten hayatında önemli olan insanlara zaman ayırman gerekecek. Bu konuda daha fazla özen göstermen gerekebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son haftalarda hırslarınızdan bazıları hüsrana uğramış olabilir, ancak şansınız dönüyor ve dünyada yeniden yükselmeniz çok uzun sürmeyecek. Spot ışığında geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın ama bunu çok büyütmeyin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyahate çıkmak, kafanı toparlamak ve yalnız kalmak isteyeceksin. En büyük amaçlarından birisi de geçmişten gelen korkularını çözmek olacak. Duygusallığını gizlemek istemenin sebebi zayıf yönlerinin kullanılmasından kaynaklı olabilir. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, çocukların eğitim ya da kişisel bazı özellikleri aranızda sorun haline gelebilir.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve arkadaş çevrenizle aranızdaki etkileşimleri düşünürken hayallere kapılmak yerine gerçeklere odaklanmalısınız. Yaşadıklarınızın farkında olarak ilerlemek sizin avantajınıza olacaktır. Böylece hayatınıza aldığınız insanların beklentilerini de daha iyi anlayabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında evde ve ailevi konularda daha fazla uğraşabilirsiniz. Öğle sonrasında sevdikleriniz ile bir arada olmak daha keyifli olacak.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizin tamir işlerini gerçekleştirmek için uygun bir gün. Aşk konusunda partnerinize atacağınız her türlü yapıcı adımın sevgi ile karşılanacağından emin olabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün tüm çoşkunluğu ve keşmekeşliği arasında, biraz sakinleşip yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Gezip gördüğünüz yerler ve öğrendiklerinizle gurur duyarken, henüz gitmediğiniz yerler ve deneyimlemedikleriniz konusunda da mütevazi olun. Geçmişten aldığınız dersler sizi fazlasıyla tatmin edici bir geleceğe götürecek. Sizi aşağı çektiğini düşündüğünüz meselelere çok kafa yormamanızda fayda var. Hiçbir şeyin ışığınızı söndürmesine izin vermeyin.

26 Kasım 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an aran gizli mücevher tam olarak sizsiniz! Sizde bunu fark edenlere karşı son derece sevecen ve özverili olmaya yatkınsınız. Geri çekilmek ve saklanmak için hiçbir sebep yok. Asil duruşunuzu devam ettirin ve yeteneklerinizi sergileyin. Huzurlu, büyüleyici doğanız parlıyor ve içinizdeki eşsiz nitelikleri yayıyorsunuz. Bugün sohbetinizi kim paylaşıyorsa çok şanslı. Bu kişinin size layık olduğundan emin olun.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Mantıklı ve akılcı davrandığınız her iş, size başarıyı getiriyor. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, takdir görecek.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde tartışma çıkmasına neden olabilirsiniz. Kendinizden vearkadaşlarınızdan beklentileriniz azalırsa, büyük ilerleme kaydedersiniz. Evde de durum daha iyi değil. Hızlı U-dönüşleri yapıyor ve başkalarını da kışkırtıyorsunuz. Sakin olun, ortaklarınız ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirin. Stres sizi hasta edebilir. Sağlıklı beslenin ve size güven vermesi ve rahatlatması için biraz egzersiz yapın.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, sağlık, ameliyat, okültizm, vergi, borç gibi konular aniden gündeminize gelebilir. Eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk, uzak akrabalarla ilgili olumlu kararlar alabilirsiniz.

26 Kasım 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda söz sahibi olan biri var. Ona bu cesareti esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çözmeye çalışın. İş yerinde artık su yüzüne çıkan bir sürtüşme herkesin sorunu haline geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmadığınız sürece keyifle çalışamayacaksınız. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin

26 Kasım 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 25"
Ay
Akrep
14° 22' 50"
Merkür
Koç
26° 03' 30"
Venüs
Balık
20° 36' 02"
Mars
Balık
04° 20' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 21"
Satürn
Balık
13° 12' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 26"
Neptün
Balık
27° 46' 42"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 45"
Lilith
Başak
19° 42' 22"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>