İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kırılma Noktasındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Kalbinde sıkıntı veren negatif hislerden uzaklaşmak için sevdiğin kişiyle iletişimde kalmalısın. Kafanda kurduğuna değil, gerçekte olana bakman gerekecek. Aşkta bir şeyleri iletişimle çözmeye çalışman en iyisi.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Maddi olarak yanılgılara düşen kişilerin hatalarından ders çıkarmak sana bağlı. Bugün kendi hatalarından ders çıkarmak yerine var olan deneyimlere güvenerek hareket etmen en iyisi. Başkasının hatasından bir şeyler öğrenebilirsin.

Bolca sıvı tüketmen bugün sana beklenmedik bir enerji verebilir. Bolca su içmek vücutta biriken toksinlerden arınmak da demektir. Her türlü kazançlı çıkabileceğin bir konu haline gelebilir su tüketimi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün için rahat olacak ve bu durum da kendini her yerde gösterebilir. Odaklandığın birçok konuda ne kadar rahat hareket edebildiğini görmek seni daha da memnun edebilir. Zihnen ve bedenen kendini çok daha hafiflemiş hissedebilirsin.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, günün ilerleyen saatlerinde uzun süredir görüşmediğiniz bir yakınınızla bir araya gelebilirsiniz. Kurduğunuz bu iletişim size adeta farklı bir dünyanın kapılarını açacak. Kendinizi kapana sıkışılmış gibi hissettiğiniz ruh halinizden bir an olsun çıkabileceksiniz.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında yaşadığın sıkıntılı süreç sona eriyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan hoşlandığın kişiden ilişki kurmana dair olumlu bir hareket görebilirsin. Bugün ve bu hafta genelinde alacağın kararlar hayatında kırılma noktalarına sebep olabilir. Son zamanlardayerinde gerçekleşen değişikliklerin olumsuz sonuçlar doğuracağı duyumunu alabilirsin.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz konusunda aydınlanma yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlar, ilgi duyduğunuz işler önceliğiniz olabilir. Bu da adım atarken ne yönde ilerleyeceğinizi daha iyi gösterebilir.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından alacağınız fikirler gündeminizin değişmesine neden olabilir. Başarılı olmak için hırslı davranabilirsiniz. Günlük hayatınızda plan değişiklikleri yapmanızı gerektiren konular ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi de etkileyebilir. İlişkilerinizde daha diplomatik davranmanız yararınıza olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün başkaları hakkında kesin bir anlayışa sahip olabilirsiniz. Hem varlığınızla hem de hediyelerinizle sevgilinizi memnun edeceksiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygusal anlamda zorlandığını düşünebilirsin. Yanındaki insanların seni daha fazla yormasına izin vermemelisin. Kendini daha iyi hissetmek için seni sömüren insanların yanından uzaklaşmak iyi olacak.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve finansal hedefleriniz şimdi elinizin altında olmalı. Hem fiziksel enerjiniz hem de içsel gücünüz zirvede çalışıyor, bu da bu günü net planlar yapmak için ideal bir gün yapıyor. Ayrıca, sağlığınızı iyileştirmek için çalışıyorsanız, bazı kesin sonuçlar görebilirsiniz. Değilse, yeni bir sağlık ve egzersiz rejimine başlamak için harika bir gün. İşe koyulmak için neyi bekliyorsunuz?

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, önemli bir hedefinizde, uzun zamandır erişmenin hayalini kurduğunuz bir noktaya ulaşabilirsiniz. Çevrenizdeki herkes size yepyeni bir saygı besleyecek. Aslında, her tür ilişkiniz sıcak, dürüst ve açık olacak ve bu dönemde çevrenizdeki herkesin varlığı size keyif verecek. Özellikle romantizm doruklarda seyredecektir. Biraz kutlama yapmanın keyfine varın.İlişkim nasıl gidecek?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizde unutulmaz anlar yaşayacaksınız. İçten ve canlı duygularınız partnerinizle olan yakınlığınızı gitgide arttırıyor. Mesleğinizde yaratıcılığınız had safhada. Kendinizden ve yaşamınızdan olan memnuniyetiniz çalışma arkadaşlarınızı da mutlu edecek. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız. Özel hobileriniz için yaptığınız harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 25' 22" R
Ay
Akrep
18° 29' 03" R
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
24° 39' 31"
Mars
Balık
25° 45' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 45' 42"
Satürn
Balık
16° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 03' 20"
Neptün
Balık
28° 44' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 21' 56"
Lilith
Başak
22° 46' 01"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>