İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün, bir erteleme sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Tam gözünüzü karartıp temkinli olmadan bildiğiniz gibi davranmanın zamanı. Cesaretli yaklaşımlar sizi kazançlı çıkartacak. Bazı ilişkilere girmekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi geliştirecek fikir tartışmaları yaşayabilir, geleceğe dönük verimli yakınlaşmalar sağlayabilirsiniz. Çok yakınlarınızdan biri size biraz eleştirel bakıyor ve bunu açığa çıkartamıyor. Ona, bazı sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekebilir. Bugün sosyal zekanızdan yararlanabileceğiniz bir gün. İnsan ilişkilerindeki başarınız yine işinize yarayacak.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:04 Ay-Boğa burcu seyriyle Pazar günümüz başlıyor. Huzur veren kişilerle bağlantı kurmaya, gönlümüzü arındırıp canlandırmaya çalışacağız. Zevklerimize düşkünlüğümüz artarken, rahatımızı bozmadan günü geçirmekten yanayız. Geleceğe güvenle bakma arzumuz bir hayli yükselecek. Eldekini çoğaltmak ve duygusal konularda sağlam olarak yere basmaya dikkat ediyoruz. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, maddi-manevi değer ölçülerimizi gözden geçiriyoruz. Güvenli ve huzurlu bir hayatın özlemi içindeyiz. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Kimseye belli etmesiniz de veya çevrenizdekiler fark etmese de, siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Bu hassasiyet teslimiyetçilik anlamına gelmesin. Bilakis öylesine hırslısınızdır ki, hani deyim yerindeyse önünüze bir fırsat çıkması halinde, taşın suyunu çıkarırsınız. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, kendimizi huzurlu ve güvende hissetmiyoruz. Birisinden veya bir şeylerden kopmak, uzaklaşmak arzumuz yükseliyor. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışarıdan elimizi eteğimizi çekip, kendi dünyamızda huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Ancak şartlar, insanlar, ortamlar, zorunluluklar rahat vermeyebilir. İlla birileri veya bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjini yıkmakla güce dönüştüremezsin. Değişiklik istiyorsan korkularından kurtulmalısın.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle şüphe duyduğunuz her konuyu araştırma eğilimi içerisinde olabilir artık kafanızı günlerce meşgul eden bu konuyu aydınlatmak isteyebilirsiniz. Bir dedektif gibi izlediğiniz bu macera durumu sizleri yanlış yerlere götürebilir. Yanılgıya açık bir gün olduğundan bulduğunuz ipuçlarına güvenmemeli doğru bildiğiniz konularda hemen karar vermemelisiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha önce gündeme gelen ani fikirlerinizi denemeyi düşünebilirsiniz. Bugün aynı zamanda yaratıcı konulara da yer açın.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı...

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı akan hayat trafiğiniz, duygularınızdaki sessizlik ve yalnızlık hissiyle örtüşmeyebilir. Siz yine de etrafınıza çok fazla ruh halinizi belli etmemeye çalışacaksınız. Ailenize vaktinizi harcamanız ve enerjinizi yöneltmeniz sizi huzurlu kılabilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin rüyalarınızı ve zihninizde geri plana attığınız konuları su yüzüne çıkartır. Çalışma ortamınızda duygusal bir durum patlak verebilir. Bir kadının stresli tavırlarından bunalabilirsiniz. Topluluklar yararına gönüllülük usulü çalışmalara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgili soyut kavramlar öne çıkar.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 01"
Ay
Akrep
12° 51' 15"
Merkür
Koç
25° 59' 25"
Venüs
Balık
20° 26' 46"
Mars
Balık
04° 14' 18"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 46"
Satürn
Balık
13° 11' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 06"
Neptün
Balık
27° 46' 25"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 19"
Lilith
Başak
19° 41' 32"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>