İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişim Gündemde Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Hayatınız üzerine düşünme dönemindesiniz ve bugün muhtemelen bazı önemli kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizden çok şey istiyorsunuz. Neden olduğunu hiç düşündünüz mü? Onlardan kendinizden daha fazlasını şey talep ettiğiniz zamanlar oluyor. Ancak bu pek adil gözükmüyor, değil mi? Bugün, bunu nasıl düzelteceğinize dair bazı fikirler ve görüşler edinebilirsiniz. Onlar için standartlarınızı düşürün veya kendiniz için standartlarınızı yükseltin. Eşit standartları sağlamak için yapmanız gerekenleri yapın.

Pek çok görevi aynı anda halletme yeteneğiniz oldukça zirvede olacak. Özellikle ticaret yapıyorsanız, bilgiler hızlı bir şekilde havada uçuşuyor olabilir ve bir adım öne çıkıp bilgi birikiminizle olaya değer katmanız istenebilir. “Babalar en iyisini bilir”. tavrını benimsemiş birarkadasınızla karşı karşıya gelebilirsiniz. Unutma ki eski yollar her zaman en iyisi değildir. Geçmişte çalışmış olabilirler, ancak şimdi işler değişti.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bugün ufak tefek çatışmalar yaşamanız muhtemel. Damarınıza basan ya da sakin tavrınıza çomak sokmaya çalışan biriyle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Kızmak ya da darılmak yerine, kendinizi #burç adı# burcunun favori silahlarıyla savunun: sükunet, kahkaha ve bakış açısı. Düşmanınızın kendini, bu kötü davranışını haklı çıkarmaya çalışan zavallı savunmalarıyla baş başa bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hisleriniz ve sezgileriniz güçlenebilir. Parayı kendinize çektiğiniz bir gün olabilir. Maddi yardımlar size bolluk ve bereketle dönebilir. Önemli bir tanışma yaşanabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinle ilgileneceksin. Değişim konusu bir anda gündeminin ilk sırasına taşınabilir. Burcunda yılın ilk Güneş tutulması meydana gelecek. Boşanma arifesinde olan bir İkizler burcuysan, dava ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Karşına gelen geçmiş konular, yapacağın seçimleri etkileyecek.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız i̇le ilgili olayları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi kontrol etmelisiniz. Harcama yaparken biraz daha temkinli olmanız bütçe açıklarının oluşmasına engel olabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Sanatsal tarafınız ağır basabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Gün içinde uğraştığınız işlerde pratik çözümler yaratacağınız zamanlar var.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz ancak ilişkisel konularda zarar görmekten çekindiğiniz için de bu durumlar kaynaklanıyor.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle bir alışveriş hakkında zıt düşüncelere sahip olabilirsiniz. Bedeninizi dinlemeniz ve ihtiyaçlarını anlamak için daha çok zaman ayırın. Başarmak istediğiniz şeyler için çalıştığınız kadar sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekiyor.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün yavaşladığını hissederek, kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Gizemli bir havaya girecek  ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında etkileyici bir partner adayıyla tanışabilirsiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyif verici bir tatile çıkmak isteyebilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 06' 19"
Ay
Akrep
23° 41' 14"
Merkür
Koç
26° 25' 42"
Venüs
Balık
21° 32' 11"
Mars
Balık
04° 55' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 57"
Satürn
Balık
13° 17' 42"
Uranüs
Boğa
20° 39' 33"
Neptün
Balık
27° 48' 24"
Plüton
Kova
01° 49' 30"
Chiron
Koç
18° 47' 24"
Lilith
Başak
19° 47' 25"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>