İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sonuç Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 80%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Eyleme geçmeden önce iyice düşün. İhtiyatsız hareketler başını belaya sokabilir. Günlük rutinini bozabilecek ve seni savunmasız yakalayabilecek bazı can sıkıcı olaylar meydana gelebilir. Otur ve konuya biraz kafa yor; sonra eylemde bulun. Yoluna çıkan engeller ise, sana çok hızlı gittiğini hatırlatan, evren tarafından gönderilen mesajlar olabilir. Biraz yavaşlama zamanı.Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel olarak adım atmaktan ve şansınızı denemekten çekinmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları görmeye, koşulları daha iyi değerlendirmeye çalışın. Adımlar, olumlu sonuçlanabilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanınla ilgili düzenlemeler gündeminde olacak. Ev işleri ile fazla mesai harcadığın bir gün seni bekliyor. Evde hummalı bir temizlik yapabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinin bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin. Kendinden emin olmadığın konuların üstüne gitmek isteyecek ve sonuç alacaksın.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Çabuk sıkılmanız ve memnuniyetinizin düşük olması ruhunuzun tahammül seviyesini sınırlayabilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kimi zaman duygusal nedenler yüzünden kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ailenize, evinize yönelik işlerde aceleci davranmamalısınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanlarda kendinizi ifade etme noktasında fırsatlar kolluyordunuz bu fırsatlar bugünlerde karşınıza çıkabilir ancak hıza siz adapte olamayabilirsiniz...

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda romantik bir ilişkiniz varsa ilişkinizin bir sonraki bağlılık düzeyine geçmesini bekleyebilirsiniz. Siz ve eşiniz tek eşli olmayı, nişanlanmayı veya bir düğün tarihi belirlemeyi istiyorsunuz. Evliyseniz, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. 

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize karşı çıkabilirsiniz. Bu dönemde bir karmaşa içinde olacaksınız. Aklınızı kullanın...

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize karşı ekstra nazik ve şefkatli olacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Zihinsel ve fiziksel olarak kendinizi çok sağlıklı hissediyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 21' 35" R
Ay
Başak
16° 04' 41"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Koç
18° 15' 15"
Mars
Balık
21° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 00"
Satürn
Balık
15° 36' 35"
Uranüs
Boğa
21° 46' 01"
Neptün
Balık
28° 34' 43"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 52"
Lilith
Başak
22° 11' 27"
True Node
Koç
15° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>