İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kontrolü Elden Bırakmamalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2021, Salı

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, birine güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bu kişinin fiziki özelliklerinden çok zekası sizi etkileyebilir! Özgür, yaratıcı enerji dolu olan akıllı insanlarla olmayı seviyorsunuz. Tam da böyle bir insanla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi ile iletişiminiz hareketli ve ilham verici olabilir. Bu ilişki bir işbirliği ya da yeni bir arkadaşlıkla sonuçlanabilir!

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bırak parçalar kendiliğinden yerlerine otursun. Bir meseleyi anlamak için o konu üzerine saatlerce düşünmene gerek olmadığını anla. Genelde, içgüdüsel olarak o şeyi bilirsin zaten. Ve bugün de içgüdülerine güvendiğin sürece, yine bileceksin. Adeta bir şeyler anlatmaya çalışan bir iç sesin var ve bunu mutlaka dikkatle dinlemelisin. Dedikodu ve boş sohbetler ise ancak doğruluğu gölgeleyecektir.

1 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim ve seyahatlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Gün içinde aniden radikal kararlar alabilirsiniz. Akıl ve mantıkla ilerleme zamanı.

1 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fırsatların bolca karşına geleceği bir dönem senin için başlıyor. Kariyer hedeflerine yönelik birteklifi bugün kapını çalabilir. Kreatif yönün ile yeni fikirleri hayata geçirirken, yaşam alanınla ilgili düzenlemeler de gündeminde olacak. Bugün, yönetici gezegenin geri gidecek. Gün içerisinde kontrolü elden bırakmamalısın.

1 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sizi manipüle etmek isteyenler olabilir. Hassas olduğunuz noktalarda algı yönetimi yapıp sizi yıpratmak isteyebilirler. Sizi yönetmek istediklerinin  bilincinde olursanız bu tür olaylara kolay prim vermezsiniz. Olayları dönüştürmeyi öğrenmelisiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli olacağınız ve sevginizi, ilginizi karşı tarafa aktarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kendinizi daha dingin hissedebilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonra yaşamınızda size sunulan teklifleri değerlendirmeniz faydalı olurken,ve özel hayatınızdaki görüşmeleriniz keyifli, kalıcı kararların alınabileceği, uzun vadede sizi olumlu etkileyecek bir enerjide olacak.

1 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız hasta olabilir ve bu da sizi ciddi şekilde endişelendirebilir. Ulaşmaya çalıştığınız hedeflerden biri hayal kırıklığına neden olabilir. Gereksiz yere endişeleniyor olabilirsiniz. Durum göründüğü kadar rahatsız edici olmayabilir. Bazı yanlış bilgiler almış olabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin çarpıştığı bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz. 

1 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

1 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte aşk hayatınızdaki sorunları çözmeye çalışacaksınız. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Karşınıza çıkan insanlara çok çabuk güvenebiliyorsunuz.

1 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çevrenizdeki insanlarla, iletişim konularında ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Düşünceli, saygılı, halinizle dostluğunuzu herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Sizin gibi ateşli, cömert ve kendini ifade edebilen burç mensupları şanslı olduğunuz bugün, isteklerinizi karizmanizla, cazibenizle kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Estetik, sanatsal ve kültürel meraklarınız bugün yoğun. Öğrenme, öğretme ve bilgi toplama konuları başarılı olduğunuz alanlar olacaktır. Bugün, gayet zevkli ve estetik duyarlılığı gelişmiş ruh halinizle iletişim konularında başarılı birgün yaşayacaksınız. Konuşmalarınız diğer insanlar tarafından gayet net anlaşılacak ve söylediğiniz her kelime bir sihir gibi kabul edilecek. Sahip olduğunuz büyük enerji size yaşam canlılığı katacak, sağlığınız olumlu ve duygusal yönden de istikrarlı olacaksınız. Kısa yolculuklar fazlasıyla gündeme gelecek ve siz bundan son derece hoşnut olacaksınız.

1 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 56" R
Ay
Terazi
27° 13' 39" R
Merkür
Koç
16° 10' 12"
Venüs
Koç
22° 31' 06"
Mars
Balık
24° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 39"
Satürn
Balık
15° 56' 40"
Uranüs
Boğa
21° 57' 30"
Neptün
Balık
28° 41' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 55"
Lilith
Başak
22° 34' 28"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>