İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Akşam Saatlerine Dikkat Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün fantezilerinize ve romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Sevdiğiniz biriyle bulutların üstüne çıkın ve hayatın sunabilecekleriyle kendinizi şımartmaktan çekinmeyin. Bugün, bir süreliğine gerçeklikten uzaklaşmak ve hayatın diğer yönlerini keşfetmek için harika bir gün. Bırakın, hayal gücünüz sizi ele geçirsin. Endişeleri bir kenara bırakın.

Son birkaç ay sizin için şüpheci olduysa, şimdi durum böyle olmayacak. Şaşırtıcı olan şey, bir kez olsun, başkalarının ihtiyaç duyduğu şey yerine kişisel projelere daha çok odaklanmanız olacaktır. Kendiniz için çalışacaksınız ve kendinizden başka hiçbir şey önemli değil. Kabul edin! Kendinize ilgilenmenizin üzerinden çok uzun zaman geçmişti.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Bugün özel bir methiye alabilirsin. Güçlü ve olumlu bir süreç kariyerin adına başlıyor ve daha şimdiden ilham verici arkadaşlar ve çevre edinmeye başladığını fark ediyorsun. Belki de içinde bulunduğun bir proje yönetimdeki söz sahibi insanlar tarafından konuşulmaya başlamıştır. İsmin de duyulmuş ve insanlar senden bahsediyor olabilir. Bütün bu süreç yaşanırken duygusal partnerini de unutma. Başarılarını onunla paylaş ve baş başa bir kutlama organize et.Bugün ruhani meseleler, dünya ve insanlık üzerine düşüncelere dalmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz gezegenin geleceği hakkında birtakım yeni fikirler duyabilir ve vaktinizin çoğunu onlar hakkında düşünerek geçirebilirsiniz. Hem bu hem de başka konularda bazı ateşli tartışmalara hazır olun. Kesinlikle sizi oldukça derinden etkileyebilecek çok fazla şey öğreneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi ara sıra beyninizde vuku bulan puslu düşüncelere uyanmış hissedebilirsiniz. Duygusal olarak bazı durumlar hakkında karar almakta güçlük çekebilirsiniz. Önünüzde bir sürü seçenek var ve siz hepsine sahip olmak isteyebilirsiniz. İyi haber şu ki, akşama doğru kafanızı çok daha temizlenmiş ve stabil hissedeceksiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında borçlar ve alacaklar ön planda olabilir. Gün boyunca etrafınızdaki enerjilerden daha hızlı etkilenebilirsiniz. Kendinizi doldurmaya karşı dikkat edin.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle olan uyumun dikkat çekiyor. Olaylara bakış açının değişmesi çevren tarafından takdir toplayacak. Çalışan bir İkizler burcuysan,yerinde tecrübesinden faydalanmak istediğin kişilerle olan iletişimine daha çok özen göstereceksin. 19.33’ten 04.23’e kadar Ay boşlukta hareket edecek. Akşam saatlerinde dikkatli olmalısın.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişiklikleri bugün yapabilirsiniz. Yenilenecek eşyalar, yazlık-kışlık ayrımı yapılacak kıyafetleri düzenleyebilir ve kendinize daha ferah bir alan açabilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitsel konulara ilgi duyabilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda çatışmaya girmekten kaçının zira sonuçları hem siz hem de karşı taraf için ciddi olabilir. Enerjinizi başarılı olacağınız konulara verin.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38’de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren kendinizi moral ve motivasyon olarak çok daha iyi hissedecek, hedeflerinize tam konsantre olarak, hemhayatınızda hem de ilişkilerinizde gerekli açılımları yapabileceksiniz. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğu için, duygusal gerginlikler, geçici stres ve sinir hali, agresif davranışları olağan karşılamanız ve alerjiler, hastalıklara karşı bünyenizi önceden güçlendirmeniz gerekmekte. Bunlara rağmen Yeniay size ilerleyen günlerde artan bir ışık ve güçlü bir içsel motivasyon ile hedeflediğiniz konulara başarıyla ulaşma imkanı tanıyor olacak.

27 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizde esnek olun ve emin olun var olduğunu bile bilmediğiniz kapılar size açılacaktır. İçinizde muazzam miktarda fiziksel enerji var. Boşa harcamayın. Yollarınız konusunda katı davranarak ve sadece kendi felsefenize göre bir şeyler yapmakta ısrar ederek kendinizi spontane maceralardan mahrum edersiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile, aşk ve sevdikleriniz arasında istediğiniz dengeyi kolaylıkla kuracağınız için, kendinizi oldukça mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün. 

27 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda önemli değişiklikler oluyor ve kendinizi duygusal olarak karışık hissediyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bugün arkadaş çevrenizi gözden geçireceksiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu duygularınızda değişkenlikler de görülecektir. Kimi anlarda zevk arayışınız ve kendinizi dışa vurumunuzda iyimser ruh halinizle abartılı davranışlar gösterebilir, kimi anlarda sadece kendi isteğinizin kabulunü de bekleyebilirsiniz. Büyük bir sevilme arzusu içinde, kontrolün sürekli sizde olmasını da beklersiniz. Çekici ve hoş tavırlarınızla zevk arayışı içinde oluşunuz, bir tek kişiye bağlanmanıza da engel olabilir. Dalgalanan duygularınız yaratıcılığınızla çatışabilir. Konsantrasyon sağlamanız bazı anlarda zorlaşır. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı şeylere yönelir ve bunlara sahip olmak istersiniz. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek yeni kalan aşk oyunları hoşunuza gider. Dürtüsel bir şekilde oyuncu, şairane, dramatik ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz. Aşkta en yüksek hedefini istersiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 25' 46" R
Ay
Yay
14° 30' 51"
Merkür
Koç
16° 05' 47"
Venüs
Koç
27° 12' 03"
Mars
Balık
27° 20' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 23"
Satürn
Balık
16° 17' 55"
Uranüs
Boğa
22° 10' 18"
Neptün
Balık
28° 48' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 01"
Lilith
Başak
22° 59' 44"
True Node
Koç
15° 29' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>