İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kuşkulusun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Gülücükler ve sarılmalar her şey demek değildir ancak birine bolca sevgi ve özgüven hissettirebilirler ve bu inanılmaz bir şey. Bu değerli yeteneği özgürce yaymaktan çekinmeyin. Bugün geri çekilip hayata baktığınızda hissettiğiniz o pozitif enerji her yerde olacak. Bu enerji dalgasını yakalamaya ve etrafınızdaki insanlarla paylaşmaya zaman ayırın, bu bulaşıcı bir his.

İlk kez, evinizdeki kozadan çıkmaya isteksiz görünüyorsun. Doğru, ailenizle, eski arkadaşlarınızla, hatta kendi başınıza bile bu kadar rahat ve mutlu hissetmenizin üzerinden uzun zaman geçti. "alçakgönüllü olun," dedikleri gibi, "ev gibi bir yer yok." Bunun için şimdi "Amin" deyin. Bugün işe gitmeye çok niyetiniz yok.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Bugün hislerine hayat vermen için seni güdüleyecek derecede bir enerji patlaması yaşayabilirsin. Her zaman gerçek hislerini yansıtacak şekilde hareket et ve dikkate alınması gereken biri olduğunu göster. Tehditkar veya saldırgan olmanın bir anlamı yok elbette, ama eğer birisi sana sataşmaya kalkarsa, o kişiye gerekli cevabı verebilecek bir güce sahip olduğunu bil.Bugün iletişim kanallarınız elektrik yüklü olabilir. Belki de burcunuzun özellikleri nedeniyle içinizden fikirlerini fazla hararetli savunan insanları suçlamak gelecek. Ancak tuhaftır ki, siz de kendi görüşlerinizi bir o kadar ateşli dile getireceksiniz. Bu yola başvurmak yerine daha olumlu, nazik, sakin bir ifade şekli bulun ki dinleyeniniz daha çok olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün fiziksel çevrenizin sorumluluğunu almak için ideal bir gün. Eğer bahçenizde süpürülmesi gereken yapraklar varsa süpürün. Tamir edilmesi gereken bir mobilya varsa, şimdi edin. Ya da evinizdeki belgeleri ve eşyaları bir düzene sokmak gibi gerçekleştirmek istediğiniz bir hedefiniz varsa, bugünonu yaparsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ikili durumlarınız olabilir. Risk almanız veya yeniliklere gitmeniz gerekebilir. Beden sağlığınızı korumaya özen gösterin.

25 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe duyduğun özlem artıyor. Bugün tesadüf eseri karşılaştığın arkadaşınla ayak üstü gerçekleştireceğin sohbette anılarını hatırlayabilirsin. Uzun süredir görüşmediğin bir akrabandan gelecek fotoğraf içine kuşku düşürebilir. Artan kas ve eklem ağrılarının seni rahatsız etmeye başlayabilir.

25 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla aranızda yoğun bir iletişime trafiği olabilir. Kopuklukları onarmak ve ilişkileri güçlendirmek adına sorumluluğu üzerinize alıyor ve herkesi bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. İnsanların uzaktan da olsa birbiriyle iletişim halinde olması bir araya gelinebilecek günler için prova niteliği kazanıyor.

25 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle mücadele içine girmemeye özen göstermelisiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir.

25 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle geçmişten gelen ve zihninizi hala meşgul eden anılar varsa bugünlerde onlara daha fazla yönelebilirsiniz. Ancak geçmişe çok takılmayın.

25 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşça küçük biriyle beraber olma fikri hiçbir zaman aklınıza yatmamış olabilir. Fakat 1-2 yaş için güzel bir potansiyeli olan ilişkiyi çöpe atmak da hiç mantıklı değil sanki. Ona bir şans verin, pişman olmayacaksınız.

25 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

25 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yeni partner adaylarıyla tanışma havasında olacaksınız. İş yerinizde ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz ve çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün kendinizi çok enerjik ve canlı hissedeceksiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınızkolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı,kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

25 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 00' 57" R
Ay
Yengeç
21° 44' 53"
Merkür
Koç
15° 57' 40"
Venüs
Balık
08° 56' 47"
Mars
Kova
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
14° 41' 15"
Satürn
Balık
12° 06' 29"
Uranüs
Boğa
20° 12' 47"
Neptün
Balık
27° 25' 22"
Plüton
Kova
01° 38' 28"
Chiron
Koç
18° 12' 15"
Lilith
Başak
18° 39' 37"
True Node
Koç
15° 45' 23"
Son Güncelleme : 19/03/2024 06:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>