İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Yeniliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün tutkulu, ateşli bir ruh halinde olabilirsiniz. Normalde insanları azarlama potansiyeline sahipsiniz! Ancak bu öfke uzun sürmeyecek. Enerjiniz, günün güçlü gezegensel etkileriyle daha da artacak. İkizler genellikle çok hararetli ve çabuk öfkelenen bir burç olduğundan, sevdikleriniz bu enerjili yönünüze anlam veremeyebilir!

Bugün yeni bir kariyer yolu düşünüyor olabilirsiniz. Şu an nakit akışıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Bütçeniz üzerinde çalışırken, biraz sinirli olabilirsiniz. Pratik çözümlere odaklanmaya çalışın. Belki zam isteyebilirsiniz. Ya da belki de bir yandan danışmanlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bu durum için bir çok kısa vadeli çözüm bulunuyor. Bu yüzden endişelerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin!

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Bir proje üstlenmek veya planlar yapmak konusunda adım atmaktan çekinme. Organizasyon yeteneklerin ekstra enerjiyle desteklenecek ve neredeyse her şeyin üstesinden gelmeni sağlayacak. Hedef ve planlarını not al. Bugün temizliğe girişmeyi düşünürsen, kullanmadığın her şeyden kurtulmaya çalış. Bazılarını bağışla; ihtiyacı olanlar elbet çıkar.Bu aralar öz güveninizi olumsuz etkileyen uzun vadeli eğilimler varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun moralinizi bozmasına izin vermek yerine durumu değişim için bir fırsat olarak görün. Kendinizle ilgili neyi öğrenmeye direniyorsunuz? Gelişime açık bazı alanlar var. Değiştirmeye değer neler olabileceğine karar vermeye bakın. Deneyin ve yanılın. Sonuçtan memnun kalmanız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilimsel şeylere olan ilginiz ön plana çıkabilir. Gezegensel dizilimler zaten var olan herhangi bir bilimsel eğiliminizi geliştirebilir ve bu ana kadar böyle bir eğilime sahip olmadıysanız, zaten böyle şeylerle ilgilendiğinizi fark edebilirsiniz. Bilimi en kolay ve en erişebilir şekilde, gece gökyüzüne bakarak tecrübe edebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Ellerinin biraz dürbün ya da teleskopla teleskop tutmasını sağla. Bir merak duygusuyla dolacak ve daha fazlasını öğrenmek için can atacaksınız. Keyfini çıkarın!

21 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, görevler ve ilişkilerin gerektirdiği sorumluluklar gündeminizde olabilir. Evinizde sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Hareketli bir gün.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe takılı kalmıyor ve sürekli olarak kendini yeniliyorsun. İş yerinde arkadaşlarına liderlik edeceği konular karşına gelebilir. Çalışma arkadaşlarınla uyumun patronlarının dikkatini çekecek. Bugünlerde sosyal medyada geçirdiğin zamanın arttığını sende fark edeceksin. Boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyeceksin.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda bazı iyileşmeler yaşanıyor. Şaşkınlıkla izleyeceğiniz bu gelişmeler artık şansın hayatınıza dahil olduğunu size düşündürüyor. Yapmanız gereken ise, size bunu getiren ne varsa onların doğruluğunu ve devamlılığını sağlamaya çalışmak olmalıdır.

21 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde daha sistemli olmak için plan yapmak durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız farklı düşünceler geliştirmenize neden olabilir. Ailevi konularla ilgili olaylar gündeminizi etkileyebilir. Babanıza ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir. Uğraştığınız işlerde olumlu ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızın büyük bir çoğunluğunu bitenleri atmak, eski eşyalarınızı bırakmak gibi konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İradeniz dağları hareket ettirmenize yardım edebilir.Bu durum efsanevi iyimserliğinizle birleştiğinde güçlü bir araç haline gelir. Bugün, hayatınızın her alanında, geçen ayki sıkı çalışmanızın karşılığını alacaksınız. İçinizde yanmakta olan ve size inanılmaz kararlılığınızı veren ateşin sınırları vardır. Kötüye kullanmayın.

21 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Özellikle ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz.

21 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte ateşli ve tutkulu bir gece geçirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza çok yardımcı oluyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketin.

21 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni birşey düşünmek yada adım atmak için uygun bir zaman değildir. Olayları kendi akışları içinde bırakmak daha doğru olacaktır. Çabuk geçecek bu etkinin derin sonuçları olmayacaktır. Sadece sizi bir günlüğüne kötümser yapacak bir enerjidir. Bu nedenle sakin kalınız ve şu anki durumu düzeltecek yada daha da gerginleştirecek herşeyden uzak durunuz. İş konularında zihin faaliyetleriniz güvensizlik dolu olabilir. Tam olarak oluşmamış bazı durumlar nedeniyle istediklerinizi gerçekleştirmeniz güçleşebilir. İnsanlarla aranızdaki mesafe duygunuz ve maddi konulardaki abartılı istekleriniz çatışabilir. Olayları daha net görerek kendinizi hazırlıklı kılmalısınız. Bu dönemde elinizdekini muhafaza etmenizde fayda var. İnsanları kolaylıkla ikna edemeyeceğiniz bugün duygusal konularda olduğu gibi işinizle de ilgili sakin kalmaya bakınız.

21 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 39" R
Ay
Yay
05° 44' 08"
Merkür
Koç
16° 01' 16"
Venüs
Koç
26° 21' 12"
Mars
Balık
26° 48' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 48"
Satürn
Balık
16° 14' 08"
Uranüs
Boğa
22° 07' 59"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 40"
Lilith
Başak
22° 55' 10"
True Node
Koç
15° 31' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>