İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Programını Hazırlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Duygularınızın ve hislerinizin sıcaklığı ve derinliği konusunda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bugün, yeniden enerji depolama ve kendinizi yeniden yaratma fırsatınız olacak. Sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi derinleştirmek için güzel bir gün. Onlarla iyicre kaynaşın, baştan çıkarma gücünüz karşısında büyülenecekler...

Bazen kendine bir savaşçı gibi davranıyorsunuz, kendinizi çok zorluyorsunuz. Bugün yeterince kazanmadığınıza kanaat getirebilirsiniz. Cevap her beş dakikada bir ya da fasulye filizlerinde yaşamak ya da tamamen zevk almaktan yoksun değildir. Aslında, tam tersini yapmalısınız. Hayatınızdaki insanların sizi önemsediklerini ve mutlu olmanızı istediklerini fark edin. Bugün senin için iyi fikirleri olabilir.

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Yeni bir romantizm yaşamak istiyor olabilirsin. Belki mevcut sosyal çevrenden birine kapılmışsındır. Şu anda sadece arkadaş olsanız bile, aranızdaki bağı derinleştirmek konusunda adım atabilirsiniz. Bu kişiyi bir şekilde test et ve hakkında ne düşündüğünü öğren. Hislerinin karşılıklı olduğunu öğrenmek gibi bir sürprizle karşılaşabilirsin!Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlere ulvi bir açıdan baktığında her şey daha net hale gelecek. Yakında avantajlı bir konumda olduğunuzun farkına varacaksınız ve hayatınızdaki karmaşık dramalara karşın işleri kontrol altına alacaksınız. Etrafınızdaki şeyleri iyi bir orkestra şefi gibi mükemmel bir şekilde yönetme gücüne sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Kafanızda doğru melodi mevcut, şimdi yapmanız gereken müzisyenleri o melodiyi nasıl çıkarabilecekleri konusunda yönlendirmek.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık ve estetikle ilgili konularla ilgilenebilir, beslenme düzeninizde değişiklikler yapabilirsiniz. Gün içinde kararsız veya değişken haliniz öne çıkabilir.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek haftanın programını şimdiden hazırlıyorsun. Evde geçirdiğin sürenin stresini atmaya yönelik planların olabilir. Kendine olan güveninin artacağı bugünde, aile içerisinde duyacağın güzel haberler olabilir. Hayatında kalıcı olarak değişiklik yapmak istediğin noktalara bugün dokunacaksın.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenize açıklama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi hayatınızı yaşamanıza müdahale etmeleri sizi sinirlendirebilir. Savunmaya geçmeden önce dinlemeyi tercih etmenizde fayda var.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konular üzerinde yeniden düşünmek ve fazladan masrafları dengelemek gerekebilir. Eve yönelik işler ve harcamalar artmakta.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili bir takım konular tekrar edebilir. Aynı tepkileri vermemek kilidi açacaktır. Bazı konularda hatalarınızı kabul etmek size iyi gelecektir.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınızla ilgili biraz sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra enerjinizi toplayıp, sizi mutlu eden konulara daha çok odaklanacaksınız.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Popüler düşünceye kendi duygularınızdan daha fazla ağırlık verme eğiliminiz var mı? Belki de sadece herkesin bahsettiği filmleri görmek, popüler müzikleri dinlemek veya en çok satanları okumak istiyorsunuz. Kısacası, zevkleriniz insanların çoğu gibi. İstediğiniz gerçekten bu mu?

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda ani bir aşk kıvılcımı söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünmeye başladınız ve kafanızda soru işaretleri var. Bugün yeni yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Yoga veya meditasyon, kendinizi daha sakin ve merkezlenmiş hissetmenize yardımcı olabilir.

15 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı dile getirmeye meyilli olacaksınız. Bunu yaparkende kendi kültürel birikiminizi bulunduğunuz çevreye göre kullanacaksınız. Bazı anlarda kendinizin veya başkalarının derin hislerinden ve duygusal ihtiyaçlarından habersiz tavırlar içinde olabilirsiniz. Karar vermek ve bunlara sadık kalmak, duygusal taahhütlerde bulunmaktan uzak durabilirsiniz. Meraklı bir gündesiniz. Çok canlı bir zihne sahip olacaksınız. Herşeyle ilgilenecek ve yakından tanımaya çalışacaksınız. Dostlarınızla güzel birgünü karşılayabilirsiniz.

15 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 27" R
Ay
Oğlak
00° 01' 31"
Merkür
Koç
16° 19' 02"
Venüs
Koç
28° 40' 22"
Mars
Balık
28° 16' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 02"
Satürn
Balık
16° 24' 26"
Uranüs
Boğa
22° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 51' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 07"
Lilith
Başak
23° 07' 42"
True Node
Koç
15° 25' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>