İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aile Büyüklerine Danışıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün hayatınızda duygusal açıdan bir gerilim var gibi. Örneğin, görev anlayışınızarkadaşlarınızdan birine göre tamamen farklı olabilir ve anlaşmazlık yaşamanız pozisyonunuzu tehlikeye atabilir. Bazı insanların çok ilgisiz olduğuna ve onların bu rastgele tutumlarının hedeflerinize zarar vereceğinden gizliden gizliye korkuyorsunuz. Bugün birini azarlama ve küçümseme eğiliminiz olabilir.

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!İşlere ulvi bir açıdan baktığında her şey daha net hale gelecek. Yakında avantajlı bir konumda olduğunuzun farkına varacaksınız ve hayatınızdaki karmaşık dramalara karşın işleri kontrol altına alacaksınız. Etrafınızdaki şeyleri iyi bir orkestra şefi gibi mükemmel bir şekilde yönetme gücüne sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Kafanızda doğru melodi mevcut, şimdi yapmanız gereken müzisyenleri o melodiyi nasıl çıkarabilecekleri konusunda yönlendirmek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

14 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal veya hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakınlarınız ve aileniz ön planda olabilir. Duyguları akıl süzgecinden geçirebilir ve mantıksal davranabilirsiniz.

14 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olduğun bugünde ev işleri ile yakından ilgileniyorsun. Bugünkü programını ev işlerini bitirmek için yapıyorsun. Aklına takılan bir konu hakkında aile büyüklerine danışabilirsin. Fikir alışverişi açısından verimli bir günü geride bırakırken, duygusal hayatınla ilgili eski konular aklına gelebilir.

14 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hedeflerinizde ayağınızın yere basmadığını fark ediyorsunuz. Gerçekler sizi yanıltsa da kısa sürede toparlanacaksınız. Sizi toparlayacak olan da ne istediğinizi kesin olarak belirlemek olacaktır. Zor gelebilir ama zorun getireceği kolaylık ve nimetleri göz ardı etmemelisiniz.

14 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

14 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların ne yaptığını ya da ne düşündüğünü bu kadar umursamamalısınız. Bir süre sosyalliğinize ara vermek size iyi gelecektir.

14 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararsız zihniniz verimli çalışmanızı zorlaştırıyor. Bir sonraki hareketinizi anlamaya çalışırken enerjinizi boşa harcıyorsunuz. Birisi seçeneklerinizi değiştirmeye çalışıyor olabilir. Onun tuzağına düşmediğinizden emin olun. Güçlü olun.

14 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız, sizi dostlarla bağ kurmaya yöneltirken; karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanızı da sağlıyor. 

14 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

14 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulamadıysanız bile umudunuzu kaybetmeyin. Kariyeriniz hakkında önemli kararlar vermeden önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

14 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü olma isteğiniz nedeniyle, çevreniz üzerinde kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. İçinizdeki kıskançlık duyguları sonucu sahip olduğunuz değerleri kısıtlayabilir ve onlarla aranızda kırgınlık oluşturabilirsiniz. Bugün, insanlardan uzak kalma ve dinlenme isteğiniz yüksek olacaktır. Kendi işleriniz dışındaki sorumluluklar nedeniyle yorulmuş olabilirsiniz. İletişim konusundaki sertlikler görülebilir. Dostlarınızla birarada olduğunuz halde yalnızlık hissedebilirsiniz. Durgunluğunuz gözlerden kaçmayacaktır. Sessiz ve sakin ortam arzular yada kendiniz bu ortamı yaratmaya çalışabilirsiniz.

14 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 12" R
Ay
Yay
29° 17' 47"
Merkür
Koç
16° 18' 16"
Venüs
Koç
28° 36' 15"
Mars
Balık
28° 13' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 24' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 55"
Lilith
Başak
23° 07' 19"
True Node
Koç
15° 25' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>