İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Boş Vakitlerini Değerlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün önemli bir işiniz var. Sevdiğiniz bir insanı korumak için bir şeyler yapmak. Etrafınızda, sığınmak için sıcak ve korunaklı bir limana ihtiyaç duyan bir kişi olabilir, onunla ilgilenin. Sevgi dolu ve anaç tarafınızı ortaya çıkarın. Bu sevilmeye ve korunmaya ihtiyacı olan insanın yakın bir arkadaşınız veya sevgiliniz olması muhtemel. Ona istediği sevgiyi verin.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül’ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

"Alay etmelerinden korkmadan düşüncelerinizi söyleyin." Bugün gök haritasının size söylediği şey bu. Alay edilme korkusu sizin tam anlamıyla zayıf noktanız. Bugün, başkalarını fikirlerine atıfta bulunmadan veya almadan düşündüklerinizi söyleyebilirsiniz. Haydi, siz yaparsınız!

Bugün nedensiz yere siniri bozuk mu hissediyorsun? Bu hiç şaşırtıcı değil çünkü günün enerjisi seni hayatında olan bitene yakından bakmaya sevk ediyor. Aniden, aldığın karar ne olursa olsun bunların hep ileriye dönük geniş etkiler bırakacağını düşünüyorsun. Bunun seni eylemden alıkoymasına izin verme. Bir kere de maceracı ol!Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dikkat dağınıklığı, karmaşa ve dalgınlığa daha açık olabilirsiniz. Sizi motive edecek, heyecan uyandıracak konularla ilgilenmelisiniz. Sanat ve yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aygıtlarla ilgili problemler gün boyunca yakanı bırakmayacak. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, fazladan mesaiye kalmak durumunda kalabilirsin. Kendine uğraşlar edinerek, boş vakitlerini değerlendirmek istiyorsun. Duygusal hayatın gelen bir mesajla hareketlenmeye başlayabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta kalmak için çaba harcadığınızı düşünüyorsunuz. Karşılaştığınız zorluklar sizi yıldırmamalı. Sorun her zaman var olacak, siz de her zaman bir çözümle hareket edebileceksiniz. Şu an yaşadığınız durağanlığın ve sabrınızın meyvelerini alacağınız tarih uzak değil.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evlilikte ve karşılıklı konularda hassasiyetler var. İlişkilerinizde biraz daha mantıklı olmaya çalışmalısınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenci olan, sınava ya da mülakata girecek olan İkizler testlerde kaydırma yapmamaya veya soruları doğru okuduğunuzdan emin olmaya dikkat edin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Reddedilme korkusu yaşamanız bir noktaya kadar anlaşılır olabilir ancak bir insana yaklaşırken bu korkunuzdan dolayı panik atak yaşıyorsanız bu normal değildir. Karşınızdakinin de sizin gibi insan olduğunu hatırlamalısınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek, ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, eşiniz veya sevgilinizle olan ilişkinizde ılık rüzgarlar esebilir. İkiniz de hoşgörülü ve sabırlı olabilir, diyaloglarınızda diğerinin söylediklerini net biçimde anlamak ve derinlemesine değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşinize ufak bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde kendinizi çok üretken hissedeceksiniz vebitirici olacaksınız. Sağlığınız için günlük kafein tüketiminizi azaltmaya özen göstermelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Alacağınız tüm kararlar güvenliğiniz üstüne olacaktır. Öncelikle kendi yeteneklerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Bu durum sayesinde para kazancınız konusunda daha iyi adımlar atabilirsiniz. Bugün taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkiler alanlarında uyum ve gelişme sizden yana olacaktır. İşlerinizde önemli bir farklılık olmasa da ruhen herşey size olumlu gözükecektir. Bugün, bayan arkadaşlar ve ailenizdeki kişilerle ilişkileriniz de olumlu geçecektir. Ailenizden destek görmeniz mümkün olduğu gibi sorunlar da ortadan kaldırabilir. Finans konularında gerekli kararları gözden geçirerek bugünün enerjileriyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Planlama ve analitik düşünceniz sayesinde enerjik girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal konularda ise kimsenin sizi anlamasına yada fikir sunmalarına izin vermeyeceksiniz. Kişisel ahenginizi hiçbirşeyin bozmasını istemiyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>