İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Adaptasyon Problemlerin Olabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Biraz uykulu ve dikkati dağınık bir haldesin. Günün enerjisi sersemleştirici etkiler saçabilir. Kendine çok da yüklenme. Geç saatlere kadar uyuyabilirsin veya öğleden sonrasında kestirebilirsin. Yoğun bir program yapma, çünkü günün büyük kısmında dinlenmek isteyeceksin.Bugün evinizde metafizikle ilgilenen arkadaşlarınızın bir toplantısına ev sahipliği yapmak isteyebilirsiniz. Tartışmalar, hiçbirinizin kendi başınıza ortaya çıkmayacağına dair içgörülerle sonuçlanabilir ve hepiniz binlerce saatte olacak şeyi bir saatte kat etmiş bir şekilde ayrılabilirsiniz. Hiçbiriniz aynı olamazsınız! Söylediğiniz veya duyduğunuz bir şeyi unutmak istemeyeceğiniz için, tartışmalarınızı not etmeyi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Fakat ortak olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Anlayışlı davranmalısınız ki birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve sorumluluklar ön planda olabilir. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularda emek vermeli ve şartları iyileştirmeye gayret etmelisiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evden çalışma konusunda adaptasyon problemlerin olabilir. Dikkatini toplamak için tükettiğin kafein miktarı bugün özelinde artış gösterebilir. İçtiğin kahve sayısına dikkat etmelisin. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla hasret gidermek için telefon görüşmeleri gerçekleştireceksin.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeni bir süreç içerisinde olabilirsiniz. Size sunulan alan değişikliği bir kapı açabilir ve hayatınızın bundan sonraki kısmını büyük ölçüde etkileyebilir. Özgüveninizi yüksek tutun ve yeteneklerinizi, sizi siz yapan özelliklerinizi koruyarak bu yeni yolun keyfini çıkarın.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi çok daha özgür hissedeceğiniz zamanlar içindesiniz. Akademik konular ilginizi çekebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar var. Akışta kalacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde işleriniz ve organize etmeniz gereken konularda hızlı olmak isteyebilir, planlarınızı vaktinde bitirmek isteyebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, hedeflerinize ulaşma konusunda agresif olmanız için iyi bir gün. Çevrenizdeki enerjiler, size ekstra güçlü olmanız için destek veriyor. Hayatınızın kariyer alanında şahlanma zamanı gelmiş olabilir. Bugün bir yükselme veya terfi hakkında bir şeyler duyabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklara gitme isteği içindesiniz. Özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz. 

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal doğası olan bir burç olmanız rağmen, günün etkileri, insan gruplarından ve kalabalıklardan koparak kendinizi geri çekmenize yol açabilir. Sessiz ve sakin bir köşeye çekilip bir süreliğine dinlenmek isteyebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden sıkılmaya başladınız ve nedenini bilmiyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için çok çabalıyorsunuz. Özgüveninizi yükseltmeye çalışın ve kimsenin kalbinizi kırmasına izin vermeyin.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz. Ve ufacıcık sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir. Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin de sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan aslanlar, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>