İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ağırlığını Koyuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Tanınma arzunuz bugün tatmin edilebilir. Çok çalışıyorsunuz ve bunların meyvesini her zaman almıyorsunuz. Ancak şu sıralar, hayatınızda olumlu şeyler olabilir. Bir meslektaşınız yeteneklerinizle ilgili sürekli olarak size övgü dolu sözler söyleyebilir. Ya da arkadaşlarınız veya sevdiklerinizin ilgisi ve beğenisi ile karşılaşabilirsiniz. Biraz övgüyü siz de hak ediyorsunuz!

Meraklı birisiniz ve sürekli yeni bilgi kırıntıları topluyorsunuz. Muhteşem olan, bunların ne kadar çoğunu hatırlayabiliyo oluşunuz. Bugün, dikkate değer zihninizin bile sınırlarını zorlayabilecek bir gün. İşyerinde okumanız gereken raporlar ve belgeler sizi çok yorabilir. Evde, okumanız gereken gazete ve dergiler üst üste yığılmış olabilir. Bu akşam entelektüel arayışınızdan biraz uzaklaşın. Pasif eğlence de arada sırada iyi gelir.

Uzun zamandır yapmayı istediğiniz fakat bugüne kadar yapamadığınız birayağınıza geldi. Kendinizi buiçin kesinlikle iyi hissediyorsunuz çünkü fiziksel enerjiniz yüksek ve mental odağınız kuvvetli. Ayrıca, bazı yardımlar alabilmeniz de muhtemel: Ev halkının diğer üyeleri sizinle beraber çalışmaya hazır. Buzemin katı temizlemek veya saksıda çiçek dikmek olsa bile, bu işi hızlı ve harika bir şekilde yapacaksınız.

Sıfırdan bir şeylere başlamak; inşa etmek istiyorsun. Bu fiziksel bir obje de olabilir; kişisel bir proje de. Evin için bir mobilya dizayn etmeyi düşünüyor olabilirsin. Hayal gücün devreye girdikçe ilham dolu hissedeceksin. Ahşap malzeme, boya ve çeşitli araç gereçler alıp projene koyulabilirsin. Ya da daha sanatsal işlere girişebilirsin. Favori enstrümanın aracılığıyla güzel bir melodi besteleyebilir; veya bir web sitesi tasarlayabilirsin.Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle bugün içsel fantezi dünyanız çok aktif. Hayal gücünüzün derinlerine yapabildiğiniz kadar dalmak konusunda kendinizi özgür hissedin, ama ayrılabilmeniz içi ambarın kapısını açık bıraktığınızdan da emin olun. Her türlü uyuşturucu konusunda aşırı düşkünlük göstermek konusunda dikkatli olun, buna alkol de dahil. Bu, zihninizi olduğundan çok daha puslu bir hale getirebilir. İnsanlar oldukça inatçı olabilirler, duygularınıza karşı da umarsız, bu sebeple hazırlıklı olun.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda, çalışma ortamınızda kritik değişimler ve yer değişiklikleri olabilir. İş arkadaşlarınızda sessiz mesafeler içinde olmanız enerji alanınızı koruyacaktır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubun içinde bazı yaşanan sorunların fazla uzadığını düşünüyorsun. Bu konuda yapabileceklerini düşünebilirsin. İnsan ilişkilerinde ağırlığını koyduğun bir gün olacak. Çocuğu olan bir İkizler burcuysan, eğitimleri üzerine yoğunlaşabilirsin. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konuları etkileyecek bazı kararlar doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Bu durum sizi biraz zorluyor olsa da ilerisi için bir referans niteliği taşıyacağı için daha uzun vadede kazanç elde etmenizi sağlayabilir. Fikrinizin üzerinde dikkatli bir şekilde çalışmış ve plana sadık kalmışsanız endişelenmek yerine bu durumun keyfini çıkarmaya bakın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle birlikte yeni yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Ani ve özgürleştirici kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirlere rahatlıkla ayak uydurabileceğiniz hareketli zamanlar sizi bekliyor. Uğraştırıcı koşullarla da ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Karşınızdaki insanlardan da size uyum sağlamasını isteyebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda genel bir huzur hakim olsa da tam olarak zamanlamada olumlu durumlar olmayacağı için gün içerisinde yer yer gerginlik yaşayabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belirli bir kişi, sadece sizin bildiğiniz nedenlerden dolayı, artık kontrolünüz altındadır. Bununla nasıl başa çıkacağınız, yalnızca onların size doğal olarak duyduğu saygıyı artıracak veya azaltmayacak, aynı zamanda ortaklığın kendisini de etkileyecektir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamı ve sağlık koşullarınızı temsil eden alanda ani gelişmeler, krizler ve beklenmedik durumları getiren bir dolunay meydana geliyor. Günlük plan ve rutinlerinizi birkaç defa değiştirmek, revize etmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlınıza daha özenli yaklaşmakta fayda var.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öğleden itibaren Ay boşlukta ilerlerken toparlanması gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminizi belirleyebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Entelektüel kişiliğiniz ile çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bile umutlu bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Yeni arkadaşlar edinmek isteyebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilişkinizi yeniden gözden geçirmeli ve onunla daha çok vakit geçirmelisiniz. Ona sadık kalın, yapacağınız en ufak bir kaçamak aranızı bozabilir! Bugünyerinde sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına almaya çalışın. Yoksa bugün hiç olmadık yere arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Para konusundaki sıkıntılarınızı yakın çevrenizdeki dostlarınızla paylaşıp onlardan yardım almaya çalışın. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 45' 04" R
Ay
Boğa
13° 47' 05" R
Merkür
Koç
21° 39' 50"
Venüs
Boğa
10° 18' 25"
Mars
Koç
05° 32' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 41"
Satürn
Balık
17° 12' 34"
Uranüs
Boğa
22° 46' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 37"
Lilith
Başak
24° 10' 32"
True Node
Koç
15° 21' 60"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>