İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Ödüllendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Bugün en derin endişelerinizi yakın bir arkadaşınızla paylaşmanız için harika bir gün. Gururunuzu kapıda bırakın ve şu anda sizi rahatsız eden şeyin kaynağına inin. Bazı şeyler için endişelenme zamanı. Kendi başınıza yapabileceğiniz kadar çokyaptınız ve şimdi başka birinin de hassas bakış açısının yardımını alma zamanı.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Eve yönelik işlerini tamamlamaktan seni alıkoyan yavaş ve tutuk bir enerjiyle karşılaşabilirsin. Hafif ve çok da zaruri olmayan işler direnişle karşılanabilir. Bugün vericilikten çok alıcı olmaya çalış. Yavaşlamak ve şarjını doldurmak için güzel bir zaman. Bir sonraki adımını atmadan önce iyi düşün.Bugün yüzleşmekten korkmayın, ancak bunu nazikçe yapmaya özen gösterin. Karşı tarafa düşman muamelesi yapmadan önce onun hassas yanına hitap edin. Fazla tehditkar yaklaşımlar insanları yıldıracaktır. Böyle bir durumda rakibiniz derhal savunmaya geçecek ve sorunu çözmek neredeyse olanaksız hale gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde ilgi ve değer görme, beğenilme isteğiniz artabilir. Daha flörtöz olabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık arasında kalan bir ilişki gündemde olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarında sorumluluklarını yerine getiriyor olman başarıyı getiriyor. Kendini ödüllendirmek isteyebilirsin. Sosyal hayatında neler yapabileceğini düşünebilirsin. Bugün öğleden sonra, kendini gergin hissedebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin yoğuntemposundan duyduğun rahatsızlığı dile getireceksin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konuların ortaya çıktığı bir gün olacaktır. Hayal kırıklıklarınızı ve bu hayallerle ilgili sürecinizi düşünün. Bunu duygusal bir kriz yerine neyin neden olduğunu anlayacak bir ruh hali ile karşılamalısınız. Bu sayede sorunun kaynağına daha çabuk ulaşabilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi aşk, yaratıcılık, heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Şans oyunlarında kısmetiniz açık olabilir. Gün içinde eksik iletişimden doğan küçük tartışmalardan sakınmalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi enerjik hatta hafif sinirli hissedebilirsiniz. Bu süreçte başkaları ile münakaşaya girmek yerine spor yaparak zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılarda, sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz ancak arkadaş çevrenizle ve finansal durumunuzla ilgili ani problemlere açık bir zaman diliminden geçmektesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşsizseniz, bir fırsat kapınızı çalabilir. İki elinizle tutunun bu fırsata. Kaybedecek bir şeyiniz yok. İşi aldıktan sonra samimiyetinizi ve bağlılığınızı gösterin. Yeni bir alana kaymayı düşünebilirsiniz. Çeşitli alanlarda işler aramayı düşünün.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünü yaptığınız bazı  aktiviteleri başlatacaksınız. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Prim, avans, kredi veya bonus benzeri maddi konularla alakalı çok olumlu gelişemelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ekstra bir kazanç kapısı açmanız veya maddi sorunlara etkin bir çözüm bulmanız da günün konuları olabilirler.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızdaki tüm sorunları çözeceksiniz. İş hayatınızda karşınıza zorluklar çıksa bile durmadan ilerlemeye devam edin. Bugün size heyecan verici fırsatlar getirecek ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir aşka yelken açmak gözünüzü bu kadar korkutmamalı. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmeniz önünüze engeller koyuyor. Kendi iç dünyanıza çekilip, arkanıza ve geride bıraktıklarınıza hiç bakmaksızın, işinizle ilgili planlar yapmak istiyorsunuz. Önünüz oldukça açık. Gerçekleştirmek istediklerinizde başarı sizi bekliyor. Fakat bu hemen olmayacak. Ek bir işten dolayı bol kazanç elde edebilirsiniz. Kalorisi bol yiyecekler ve alkol tüketiminizi azaltın.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 54' 17" R
Ay
Terazi
11° 30' 35"
Merkür
Boğa
04° 52' 09"
Venüs
Boğa
24° 31' 37"
Mars
Koç
14° 21' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 11"
Satürn
Balık
18° 02' 39"
Uranüs
Boğa
23° 27' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 23"
Chiron
Koç
21° 40' 40"
Lilith
Başak
25° 27' 25"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>