İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişim İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 100%

Aklınız bugün kalbinize odaklanmış durumda. Duygularınız hakkında rasyonel düşünebildiğinizi göreceksiniz. Geri adım atın ve mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakın, böylece olayları daha net bir şekilde anlayabileceksiniz. Yaptıklarınız ve söylediklerinizin insanları nasıl etkilediğini bir düşünün. Sözlerinizin insanlar üzerinde düşündüğünüzden çok daha büyük bir etkisi var. Dikkatli ve hassas davranın.

Bir şey hakkında karar vermek sizin için zor olabilir, çünkü başkalarını görüşleri ve davranışları konusunda son derece titiz buluyorsunuz. Planınızı değiştirmenize neden olan yeni bilgilerle sizi sürekli bombalıyorlar. Önemli olan, başkalarının ne düşündüğü hakkında endişelenmeden planlarınıza devam etmektir. Başkalarının kafasını toplamasını beklemeyin. Bırakın kararları hakkında düşünsünler.

İçinizdeki Ram yüzünden, hepimizin yolculuk yaptığı büyük nehre katılmak sizin için oldukça zor hale geliyor. Küçük akıntılar sizi götürürken tek başınıza yolculuk etmek istiyorsunuz. Ancak, bu günler diğerlerine katılmaya çalışmanız için uygun zamanlar. Bazı olaylar, topluluk halinde hareket etmenin faydalarını size hatırlatabilir.

Bugünbirliği ve birliktelikler üzerine kafa yoracaksın. Günün enerjisi her çeşit partnerliği etkiliyor. Sana hizmetlerini pazarlama konusunda destek olacak kişilerlebirliğine gidebilirsin. Ya da finansal danışmanla çalışmaya başlayabilir veyaalanındaki sorunların üstesinden gelmene yardımcı olacak bir avukat bulabilirsin. Profesyonel alanda başkalarıyla el ele verdiğinde kendini iyi hissedeceksindir. Tavsiye ve yardımlarına karşı açık ol!İnsanlarla iletişim kurmakta başarılısınız ve kelimelerin ağzınızda düğümlenmesi çok sık meydana gelen bir durum değil. Ancak an itibariyla biraz nutkunuz tutulabilir. Gezegenler kendinizi telaşlı hissetmenize neden olabilir. Dikkatinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Bir konuşma yapıyorsanız, başvurmanız gerekebileceği için elinizde birkaç not bulundurmalısınız. Ya da bir rapor yazıyorsanız, belgenizi hatalara karşı kontrol etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yüzleşmekten korkmayın, ancak bunu nazikçe yapmaya özen gösterin. Karşı tarafa düşman muamelesi yapmadan önce onun hassas yanına hitap edin. Fazla tehditkar yaklaşımlar insanları yıldıracaktır. Böyle bir durumda rakibiniz derhal savunmaya geçecek ve sorunu çözmek neredeyse olanaksız hale gelecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışa dönük ve sosyal olabilirsiniz. Keyifli haberler alabilirsiniz. Gün içinde yaşamınıza dair dilek ve istekleriniz ön planda olabilir. Daha önce içinizden geçirip sonrasında unuttuğunuz bir dilek gerçekleşebilir.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabit su burcunda Dolunay meydana geliyor. Hayatında yapacağın değişikliler için bazı gözlemler yapmana gerek olabilir. Değişime ilk olarak tüketim alışkanlıklarından başlayacaksın. Taşınma konusu yeniden gündemine girecek. Sorun yaşadığın kişiler ile açıkça konuşma taraftarısın. 

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçine kapanık bir gün geçirebilirsiniz. Bugün konuşmanın ve sosyal hayatın içinde yer almanın fiziksel ve ruhsal açıdan sizi yoracağını düşünüyorsanız vaktinizin çoğunu kendinize ayırmalısınız. Bu sayede -belki de- uzun süredir ertelediğiniz farkındalıklarınızı yaşama şansınız olabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Bugün başarmak için çok çaba sarf edeceğiniz zamanlar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte mücadeleye girebilirsiniz. Kararlı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde daha çok eğlenceye zaman ayırabileceksiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gündesiniz ancak yine de etrafınızdaki insanların söylediklerini ya da yaptıklarını kişisel algılama eğiliminiz olabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal durumunuzla ilgili güçlü destekler alabilirsiniz, ancak sinir sisteminizin hassas olduğu bir günde bulunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizi iyileştirmeniz, varolan ilişkilerde aşk duygusunun ön plana çıkması ve ilişkilerle ilgili spesifik fırsatlara sahip olduğunuz bugün, hayatınızda birçok şeyi yoluna koyabilmeniz için destek alıyor olacaksınız.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Masum bir flört olarak başlayan şey, sizi beklemediğiniz bir dramın veya anlamsız bir kıskançlığın içinden kendinizi kurtarmanız zorunda bırakabilir. Ancak siz muazzam tutkunuzu doğru kişiye çevirin ve derin bağlar kurmaktan korkmayın.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylardan kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Bugün mesleki konularda aşırı duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan olayların arkasındaki giz perdesini kaldırabilirsiniz. 

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal anlamda o kadar değişiyor ki duygularınız bazen siz bile kendinizden yoruluyorsunuz. İki kişiye aynı anda duygular besliyor ve bir türlü seçim yapamıyor olabilirsiniz. Talipleriniz giderek artıyor. Maddi anlamda oldukça şanslı bir gün. Evinizde veya pantolonlarınızın cebinde kalmış paralar bulabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan aşkınızı tazeleyeceksiniz. İş yerinizde çok üretkensiniz ve patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Hayatınızı etkileyecek önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç söz konusu. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Bazı kurallara karşı gelerek, düşünce ve isteklerinizi aniden gerçekleştirmeye çalışarak, ya da sadece işinize karşı daha istekli olarak, günlük yaşantınızda yer veremediğiniz duyguları tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Yeni biratılımı olabilir. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>