İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Baskı Altındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

İşyerinizde, yakında toplu bir hareketlilik söz konusu. Bu hareketlilik içinde karlı görünüyorsunuz. İnsan ilişkilerinde bazı geçimsizlikler var. Bu sürtüşmelerin doğrudan içinde görünmekten çekiniyorsunuz.

Kenara para koymaya başlamanız, bazı zevklerinizden vazgeçmenizi gerektirmiş olsa da, önünüzdeki günlerde tedbirli olmanın yararını göreceksiniz. Para konusunda çekingen olduğunuz biri, sizi yakında şaşırtabilir.

Bazı arkadaş ilişkilerinizde beklenildiği kadar vefalı davranmadığınız düşünülüyor. Sizden duyarlılık beklenen konularda harekete geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mücadele ve azminizin yüksek olduğu bir gün, yüzeysellikten uzak ve derin düşünebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren konularda planlı hareket edebilir, başarılı olabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçiriyor, hayatınızdaki insanlarla daha sık paylaşım içinde oluyorsunuz. Dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızdan küçük veya büyük teklifler alabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ayırmak istediğin bugünde aile büyüklerinin baskısını daha çok hissediyorsun. Alacağın kararlara kimsenin karışmasını istemiyorsun. Gereksiz harcamalarının artması seni önlem almaya itebilir. Maddi konularda alacağın önlemlerin etkilerini ilerleyen günlerde anlayacaksın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki anlaşmazlıklarınızı iletişim yoluyla çözmeye çalışıyorsunuz. Sizin için önemli olan konuları açıklarken anlayabilecekleri bir dil kullanmalısınız. Karmaşa ve süsten uzaklaşmak sorunun basit çözümünü daha hızlı bir şekilde sunacaktır. .

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, ortaklaşa konulara endişe getirebilir. Duygusal alanda olayları biraz akışına bırakmaya gayret edin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizlere bugünlerde başkaları hata yapabilir ya da günahınızı alabilirler. İş yerinizde bir takım rahatsızlıklar hissedebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay, maddi manevi sahip olduğunuz değerler ve insanlar üzerinde sizi testlerden geçirirken, gerçekte sahip olduğunuzu sandığınız insanlar tarafından hayal kırıklığına uğrayabilme ihtimalinizi göz önünde bulundurarak herkese hak ettiği kadar değer verin ve kimseyi tabiri caizse göklere çıkarmayın. Dolunay zamanı alım satım işlerinizde ve parasal konularda geçici problemlere sebep olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parasal konularda iyi haberler alabilirsiniz. Eğer bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız paranızı iki farklı bankaya yatırmayı düşünmelisiniz. Faiz oranlarını ve imkanları iyice araştırdıktan sonra hangi bankayı seçeceğinize karar verin. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizde insanları etkilemede, ikna gücünüz hayli yüksek. Ama onların sizi etkilemeleri oldukça zor. Bugün, farklı görüşlerin yer aldığı ortamlarda bulunacaksınız. Duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin baskısına maruz kaldığınızı düşünmenize neden olacak olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer taraftan, baskı kuran, ısrar eden kişi siz de olabilirsiniz. Kendinizi kontrol edin, sert tepkilerden ve ısrarcılıktan kaçının.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ailenize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmaya özen gösterin. İş yerinizdeki çalışmalarınıza bütün dikkatinizi veriyorsunuz ve çok üretkensiniz. Hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye çalışmalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, cinsellik, erotizm, gönül maceraları ve fazlasıyla bağımlılık içermeyen ilişkilerde de pozitif etkiler altındasınız. Güzelliğiniz veya karizmanız dış ortamlarda yoğun ilgi görmenizi sağlayacaktır. Lüks olan herşeyin ilgi alanınıza gireceği bugün kendinizi, yeni bir şeyler alarak şımartabilirsiniz. Doğum haritalarındaki etkiye göre bazılarınız bugün anne olma yolunda ilk müjdeyi alabilirler. Aileniz açısından yeni bir yaşam demek olan bu haberle, mükemmel bir günü karşılamaya hazır olunuz. Bugün turizm acenteları açısından da gayet olumlu maddi getiriler söz konusu olacaktır. bukolunda çalışanlar için randımanlı bir gün olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 32' 10" R
Ay
Boğa
10° 32' 55" R
Merkür
Koç
21° 28' 25"
Venüs
Boğa
10° 01' 59"
Mars
Koç
05° 22' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 40' 33"
Satürn
Balık
17° 11' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 09"
Neptün
Balık
29° 07' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 03' 54"
Lilith
Başak
24° 09' 04"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 07/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>