İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatta Artıların Var Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün omuzlarınızdan büyük bir yük kalkacak. Şüpheler yok olmaya, iletişim ve keşif rüzgarları yeniden esmeye başladı. Havadaki vızıltıları yakından dinleyin. Diğer insanların hayal güçlerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Açık fikirli ve ve paylaşımcı olduğunuzdan emin olun. Başkalarına katılın ve onlarla son yapılan başarıları tartışın. Hem sizin hem de başkalarının bu etkileşimlerden öğreneceği önemli şeyler olacak.

Gösterişli yaklaşımınız bugün istediğiniz kadar dikkat çekmeyebilir, bu nedenle işe yaramayan bir şeyi başarmak için kendinizi zorlamayın. Bir şeyin belirli bir şekilde yapılması gerektiği konusunda ısrar ederek - kendi yönteminizle - her ne üzerinde çalışıyorsanız onu yapın, böyle yalnızca düşmanlar ve engeller yaratacaksınız. Daha düşünceli, bilinçli, kontrollü bir yaklaşım, bugün pastanın büyük dilimini elde edecek olan şey olacak.

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Kendini ağılına kapatılmış ve yarışa çıkmayı bekleyen bir at gibi hissediyorsun. Küçük bir kutunun içinde ayağını yere vurup heyecanla çıkış sinyalinin verilmesini bekliyorsun. Gözlerindeki at gözlüğünün seni engellemesi ve kapıların ne zaman açılacağını bilememen seni biraz güçsüz hissettiriyor. Fakat o küçük kafeste hoplayıp zıplayarak bütün enerjini yiyip bitirmemelisin. Kapı kısa süre sonra açılacak ve koşmana fırsat verecektir.Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün deneyimleyeceğin şeyler basit ve önemsiz şeyler olmayacak. Her eylem ve tepkinin ardında önemli anlamlar olduğunu aklının bir kenarına yaz ve hiçbir şeyi hafife alma. Her durumun ardındaki özü görmeye çalış ve pozisyonunu ona göre ayarla. Bugün keşif ve sondaj için iyi bir gün.Havaya, farkına varman ve benimsemen gereken miktarda bir hassaslık hakim.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçiriyor, hayatınızdaki insanlarla daha sık paylaşım içinde oluyorsunuz. Dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızdan küçük veya büyük teklifler alabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olaylarda gözlemci kimliğini konuşturuyorsun. Olayları iyi analiz ediyor olman senin için bir artı.  Sabırlı kişiliğin ile sorunların üstesinden gelmeyi başarabilirsin. Duygusal hayatının hareketlilik kazanacağı bugünde yeni bir ilişkinin sinyallerini alabilirsin. Karar vermek için acele etmemelisin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızda veremediğiniz bir gerginlikle baş başa kalabilirsiniz. Tanımlamakta güçlük çektiğiniz bu durum karşısında kendinizi dinleyip sakinliğinizi korumalısınız. Geçici durumların kalıcı hasarlar bırakmasına müsaade etmeyin.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yeniliklere açık bir gündesiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için eğitsel konulara ilgi duyabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda size iyi gelmeyen kişi ve olayları bırakmakta kararlı olduğunuz sürece iç ışığınız ve potansiyeliniz yükselecek. Kafanızın rahatlaması geren bir dönemdesiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Vücudunuz yavaşlasa bile, zihniniz her zamankinden daha aktif. Bu, evde veya işte yapmak istediğiniz yaratıcı değişiklikleri stratejik hale getirmek için verimli bir zaman olacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğini mükemmel.

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görevlerinizin ve sorumluluklarınızın ağırlıklarını koyacakları bir gün geçirmeniz mümkündür. Ek olarak, hiç hesapta olmayan bir yükümlülüğü de yerine getirmeniz gerekebilir. Bu durum, ufak da olsa bir gerilime sebebiyet verebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk bazen çok karmaşıktır ve en iyi aşk hikayeleri bile bazen yürümez. Bugün karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Aile bireylerinizi ihmal etmediğinizden emin olun.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, görev duygunuz herşeyden daha öncelikli hale gelecektir. Adım attığınız her konuda sorumluluk almak isteyeceksiniz. Duygularınıza bugün yer vermeniz oldukça zor görünüyor. Hizmet etmek, işlerinizi düzenlemek ve sürekli koşuşturma halinde olmak sizi yorabilir. Sıhhatinizi asla ihmal etmemelisiniz. Unutmayınız ki sizin sağlığınız herşeyden daha önemlidir. Günlüktemponuzda başka insanların sizden destek ve yardım beklemesi sizin de birçok işinizi yapmanızda engeller yaratabilir. Herkesi memnun etmek zor olduğundan birçok alana dağılabilirsiniz. Bu durum da sizi epeyce yoracaktır

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 56' 46" R
Ay
Boğa
16° 42' 33" R
Merkür
Koç
21° 50' 19"
Venüs
Boğa
10° 33' 17"
Mars
Koç
05° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 31"
Satürn
Balık
17° 13' 32"
Uranüs
Boğa
22° 47' 38"
Neptün
Balık
29° 07' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 17"
Lilith
Başak
24° 11' 53"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>