İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kırdığın Potlar Olabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisinin sekreteri vazifesi görmek ve arayan insanların bıraktığı mesajları tutmak hoşunuza gitmiyor. Ancak bugün başka birisinin yokluğu ya da başka bir projeye katılması nedeniyle bu görevi üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Gelen tüm mesajları dikkatli bir şekilde not alın; zira zamana duyarlı ve önemli olabilirler. Bu mesajları sanki size gönderilmiş gibi titizlikle kaydetmeye özen gösterin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konulara daha gerçekçi bakmaya çalışabilirsiniz. Gerçekçiliği abartmak sizi karamsarlığa götürebilir. Finansal konularla ilgili negatif enerjiler içinde olmamaya gayret edin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde başarılı bir şekilde ilerliyorsun. Bu durum maddi açıdan da elini güçlendiriyor. Farkında olmadan kırdığın potlar olabilir. Bugün bunları telafi etmek için çaba sarf edeceksin. Aile büyüklerinden birisinin sağlığı hakkında duyacağın haberler olabilir. Sosyal medyada gördüğün içerikler dikkatini çekecek.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki bir ilişkinizi yeniden başlatma kararı üzerinde düşünebilirsiniz. Hislerinizin hala taze olması ikinci şans konusunda size ışık yakıyor. Ancak iyi hisleriniz kadar ilişkinin geçmişte kalmasına neden olan hata veya eksikleri düşünmeniz gerekebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular, bazı sorumluluklar nedeni ile kendinizi yük altında hissedebilirsiniz. Bedeninize daha çok önem vermelisiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her alanda tedbirli ve garantici bir haldesiniz. Hiçbir şeyin size sürpriz olmasını istemiyor ya da izin vermiyorsunuz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00’dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kredi kartınızı kullanmadan önce bugün dikkatlice düşünün. Gerçekten bu lüks eşyayı almayı bu kadar istiyor musunuz? Eğer cevabınız evetse o zaman sizi kimse tutamaz. Lüks harcamalar her zaman para kaybı değildir. Öz saygınız için harikalar yaratabilirler!

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyorsunuz, egonuzu tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız. İlgi çeken konuşmalarınızla, karşınızdakileri ikna edecek, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin olumlu seyretmesi sayesinde moralinizin oldukça yüksek seviyeye çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Tüm azminiz ve motivasyonunuz, moralinizden destek alıp gün boyu yüksek kalabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin ve sakinliğinizi koruyun. İş hayatınızda ilerleyebilmek istiyorsanız daha çok çalışmalısınız. Zihninizi ve bedeninizi rahatlatacak aktivitelere yönelmek isteyeceksiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk oyunlarında güçlü liderlik özellikleriniz pekişecek ve karşıt cinsin bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz. Ruhunuzu, duygularınızı ve yeteneklerini sergileyeceğiniz bir güne adım atacaksınız. Eğlenceli, yeni ve heyecanlı herşey dikkatinizi çekecek, bir çocuk kadar iyimser ve inanç dolu tavırlara sahip olacaksınız. Cömertliğiniz sayesinde başkalarına destek olacak ve onların ilerlemelerini sağlayacaksınız. Yaşamdan, oyundan, özellikle sonsuza dek sürecek aşk oyunlarının kahramanı olmak isteyeceksiniz. Sizin için bugün herşey yolunda ve siz ışık saçacak kadar parıldayacaksınız. Olayları dramatize edebilecek ve sanat kolları aracılığıyla sesinizi duyurabileceksiniz. Spekülasyon konusunda da pozitif etkilere sahipsiniz. Yatırımlarınızı dilediğiniz bir alanda gerçekleştirebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 10' 47" R
Ay
Boğa
05° 10' 16" R
Merkür
Koç
21° 09' 52"
Venüs
Boğa
09° 34' 48"
Mars
Koç
05° 05' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 21"
Satürn
Balık
17° 09' 44"
Uranüs
Boğa
22° 44' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 42"
Lilith
Başak
24° 06' 37"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>