İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çekingensin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz bir kişiyle birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Romantik durumlar ön planda ve engellerin yavaş yavaş ortadan kaldırıyorsunuz. Kendinizi gösterdiğinizde ortaya çıkan coşku ve heyecanı fark ediyor ve eğlenceli ruhunuzun dünyayı etkilemesine izin veriyorsunuz. Ciddi konuları bir kenara bırakın, eğlenmek ve daha sosyal olmak için zaman ve zihinsel alan yaratın.

Bugün biraz kendiniz hakkında düşünebileceğiniz kadar sakin ve sessiz bir gün olacak. Sonunda, günlük yaşamın tüm küçük ayrıntılarına bakmak ve haftalarca planladığınız şeyleri almak için vaktiniz olabilir. Bu tür bir gün, ister inanın ister inanmayın, sizi her türlü olasılığa açık hale getiriyor. Sakin bir atmosferin işinizde çok daha hızlı ve verimli olmanıza yardımcı olduğu doğru değil mi?

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Hırslarının seni ne ölçüde yıprattığını ve bunların ne noktada miadını doldurmuş olacağını şimdiye kadar kendi içinde analiz yapıp çözmüşsündür. Eğer hırs dolu bir hayat yaşamaya can atıyorsan, fakat biraz daha hafif ve sakini olmak üzere, göksel enerjiler bu isteğin doğrultusunda önemli kararlar almanın zamanının geldiğini vurguluyor.Bugün birisiyle fikirleriniz konusunda ters düşebilirsiniz. Kendi inanç ve görüşlerini tutkulu bir şekilde savunabilirsin ve karşıdakini fikirlerini değiştirmesi için ikna etmeye çalışabilirsin. Fakat ortak olana odaklanman gerektiğini unutma lütfen. Aranızdaki farklılıkları görmek yerine, ortaklıklarınızı görmeyi dene. Anlayışlı davranmalısınız ki birbirinizin fikirlerine saygı duymayı öğrenebilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başka insanlardan bazı olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Muhtemelen kalabalık bir insan grubuyla sosyalleşiyor olacaksınız. Arkadaşlığınızdan çok keyif aldıkları için insanların gözleri sizi arıyor olabilir. Onları zekice esprileriniz ve sıcacık hikayelerinizle eğlendireceksiniz. Burcunuz gerçekten bir seyirci kitlesine sahip olmaktan çok hoşlanıyor, bu nedenle de sahneye çıkmaktan çekinmeyin. Onlara coşkulu kişiliğinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı göstererek biraz neşe saçın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlıklar ve değişim ihtiyacı ara ara sizi yoklayabilir. Geleceğe dair planlarınıza, hayallerinize odaklanmak için, geleceğiniz için çabalamak için güzel bir gün. Gizli işlerden uzak kalın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda alttan almaya başlaman, yakın çevrenle arandaki sorunları geride bırakmana yardımcı oluyor. İlişkisi yeni bitmiş bir İkizler burcuysan, eski sevgilin seninle iletişime geçmek isteyebilir. Ön yargılı olman yüzünden çekingen davranabilirsin. Sakin kafayla düşünmek isteyebilirsin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili harekete geçmek üzere iken karar değişikliğine gidiyorsunuz. Sebepsiz yere olumsuz düşüncelere kapılmak zamanınızdan çalıyor. Planınızı yaptıysanız ona sadık kalmalı, her sorun ya da sorun olabilme ihtimalinde hemen vazgeçmemelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her alanda tedbirli ve garantici bir haldesiniz. Hiçbir şeyin size sürpriz olmasını istemiyor ya da izin vermiyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burcunuza ilerlemesiyle her anlamda yaşamın kontrolünü daha fazla elinize alacağınız ve yöneticisi olacağınız bir dönem başlıyor. İlişkiler söz konusu olduğunda insiyatifi elinize alabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah bir nedenden ötürü kargaşa içinde uyanabilirsiniz. İyi haber şu ki, gün devam ederken bunun düzelmesi muhtemel. Öğleden sonra geç saatlerde ve akşamın erken saatlerinde, canlanıyor olmalısınız. Normal benliğiniz geri dönecek, aksiyon ve macera dolu dramatik bir şovla dünyayla yüzleşmeye hazırsınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri, zaman içinde kimlik kazanacak. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ciddi bir konuşma gerçekleştireceksiniz. İş yerinizde sakin ve sıradan bir gün geçireceksiniz. Aile bireyleriniz veya arkadaşlarınız için güzel ve heyecan verici bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ailenizle olan ilişkilerinizde güç savaşları görülebilir. Sizin çizdiğiniz yol yada istekleriniz onlarla aranızda duvar örebilir. Yuvanızda kendinizi huzursuz hissedebilir ve uzaklaşma gereği duyabiirsiniz. Gelecekle ilgili konularda saplantısal düşünebilir ve asla taviz vermeye kalkmazsınız. Kendinize ait değerleri yanlış bile olsa savunur ve kimseye söz hakkı tanımazsınız. Güçlü tutkularınız sizi yönlendirebilir ve bunların tatmini halinde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yarından itibaren güçlü enerjiler yukardaki durumların daha fazla baskın hale gelmesini sağlayacaktır. Kuruntulu ve sert tavırlar yerini daha pozitif enerjilere bıraktığında siz, fikirlerinizi bu sefer de iyimser etkiler altında sergileyeceksiniz. Herşeyi yapabileceğinize olan enerjiniz yoğunlaşacak ve siz abartılı davranışlar göstereceksiniz. Fakat yarından itibaren çevrenizdeki insanlara agresif davranmak yerine planlarınızı geniş bir açıdan göstererek şirinlikle kabul ettirmeye çalışabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 04"
Ay
Kova
23° 58' 30"
Merkür
Koç
17° 49' 39"
Venüs
Boğa
03° 32' 59"
Mars
Koç
01° 19' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 27"
Satürn
Balık
16° 45' 20"
Uranüs
Boğa
22° 27' 56"
Neptün
Balık
28° 58' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 30"
Lilith
Başak
23° 34' 02"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>