İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sert Tavrını Göstereceksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, yeni bir egzersiz programına başlamanız için sizi ilham verecek bir enerji sayesinde sağlığınız çok iyi durumda olacak. Ruh haliniz de buna yardımcı olacak. Gelecek konusunda özellikle istekli ve iyimser hissediyorsunuz, bu da fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissetmenizi sağlayacak. Aşk hayatınızda da hareketlenme var. Şu an hoşlandığınız kişi de bu egzersiz programında size katılmak isteyebilir. Devam edin!

Bugünyerinizde sunum yapmak söz konusu olduğunda insanlar oldukça duygusal davranmaya meyilli olabilirler; bu nedenle maskenin arkasına saklanacakları ve kendileri olamayacakları için bastığınız yere dikkat edin. Bu maskeleri takmakta ısrar eden kişilerin gerçek kişiliğini gizleyen modaya uygun makyajlarının ardını görmek sizin işiniz. Anahtar nokta, toplum tarafından inşa edilen bir cephenin arkasına saklananlar tarafından kandırılmamak olacaktır.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

İçgüdülerine bir göz at. Günün enerjisi, sahip olduğun psişik yetileri vurguluyor olacak. Bazen içgüdülerine güvenmiyorsun. Fakat bazı insanların enerjisini çok rahat sezebiliyorsun. Örneğin, bugün birinin seninle bir konuşma yapacağını hissedeceksin. Belki de daha bir kelime bile ağızlarından çıkmadan sen ne demek istediklerini anlarsın. Bu bilgiyi, insanları daha iyi anlamak ve uygun davranmak için kullan.Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde metafizikle ilgilenen arkadaşlarınızın bir toplantısına ev sahipliği yapmak isteyebilirsiniz. Tartışmalar, hiçbirinizin kendi başınıza ortaya çıkmayacağına dair içgörülerle sonuçlanabilir ve hepiniz binlerce saatte olacak şeyi bir saatte kat etmiş bir şekilde ayrılabilirsiniz. Hiçbiriniz aynı olamazsınız! Söylediğiniz veya duyduğunuz bir şeyi unutmak istemeyeceğiniz için, tartışmalarınızı not etmeyi unutmayın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve sorumluluklar ön planda olabilir. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularda emek vermeli ve şartları iyileştirmeye gayret etmelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimine verdiğin önem seni arayış içerisine sokacak. Çalışmayan bir İkizler burcuysan, evde geçireceğin bu süreci online kurslara katılarak değerlendirmek isteyeceksin. Yakın çevrenin sana verdiği sözleri tutmaması seni üzebilir. Bazı konularda sert tavrını göstermek zorunda kalabilirsin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde iletişim problemlerini aşmak için her şeyi açıkça konuşmayı deniyorsunuz. İki kişilik bir mücadeleyi tek başınıza vermek sonucu değiştirmeyebilir. Duygular gibi çabayı ve emeği de karşılıklı hale getirdiğinizde yeniden denemek size daha pozitif sonuçlar verebilir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi oluşturabilir. Uğraştığınız işlerde sıkışmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Hedefinize ulaşmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Bazı konularda eksikleri toparlamanız gereken durumlar oluşabilir. Akşam saatlerinde daha içe dönük zamanlar geçirebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu fırsatları iyi değerlendirdiğiniz taktirde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş problemlerini olduğundan büyük hale getirmemeniz gerekiyor.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aile üyesi sizden çekinebilir. Görünüşe göre bu kişi özel bir dönemden geçiyor ve şu anda size güvenme eğiliminde değil. Onu zorlamak istiyor olabilirsiniz, ancak bu bir hata olabilir. Doğru zaman geldiğinde sizinle fikirlerini paylaşması için ona şansı verin.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Bazılarınız tepkili davranıyor ve duygusal çıkmazlara giriyorsunuz. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine  uyum göstermelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden şaşırtıcı bir mesaj alabilirsiniz ve kafanız karışabilir. İş yerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. Kendinize daha fazla zaman ayırmaya çalışmalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük rutinde bugün, iç dünyanızla bağlantınız yoğunlaşır. Kendinize ait tüm geçmiş duyguları gözden geçirmek kimi anlarda kin duygunuzu da tetikleyebilir. Affetmeniz zorlaşabilir ve agresif tavırlar gösterebilirsiniz. Sezgilerinizin gücü inanılmaz artabilir ve siz gerçekleşen rüyalar görebilirsiniz. Aile büyüklerinizden bir kişi özellikle annenizle olan kopukluklar canınızı sıkabilir yada anneniz sizin üzerinizde baskı kurabilir. Ve siz bu baskı karşısında yaşamınızın kontrolünü ele almak isteğiyle karşı çıkışlara meyilli olabilirsiniz. Her ne olursa olsun günün enerjileri serttir ve siz bunun bilinciyle ayarlamanızı yaparak sakin kararlar almaya çalışınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 47" R
Ay
Yay
07° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 12"
Venüs
Koç
26° 34' 02"
Mars
Balık
26° 56' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 13"
Satürn
Balık
16° 15' 06"
Uranüs
Boğa
22° 08' 34"
Neptün
Balık
28° 47' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 16"
Lilith
Başak
22° 56' 19"
True Node
Koç
15° 31' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>