İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İstemediğin Konular Gündeme Geliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 60%

Bu, yeni insanlarla tanışmak ve onları işe almak için güzel bir gün. İşinizin patronu veya müdürüyseniz, işyerindeki ekibinize yeni birini katmaya karar verebilirsiniz. Ya dayerinize ve hayatınıza taze bir enerji getirebilecek bazı ilginç insanlarla iletişim kurabilirsiniz. Kararlı ve kendi fikirleri olan büyüleyici, zeki insanlara açık olun. Bu tür bir insanla birlikte çalışmak ve onun yanında olmaktan size büyük fayda sağlayabilir!

Bugün üzerinde çalıştığınız proje olsun ya da bir sebep dolayısıyla olsun insanları ve bazı şeyleri bir araya getireceksiniz. Enerjiniz problemleri çözmeye ve zaman kazanmaya odaklı olacak ve konsantrasyonunuz bunun için kuvvetli olmalı. Günün sonunda, başarabileceğiniz tüm olumlu şeyler konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugü aynada gördüğünüz kişi de kim? İnsanlar, son zamanlarda değiştiğinizi söylüyor. Özellikle, bazı insanlar fikirlerinizi biraz fazla radikal ve hatta sert buluyorlar. Tanıştığınız biri sayesinde, kendi kendinize insanların haklı olup olmadığını sorgulayacaksınız. Gerçekten haklılar mı? Yoksa yanlış mı düşünüyorlar? Bu sorular değerlendirmeniz önemli.

Kendini geliştirmeye odaklanabileceğin bir gün. Daha sağlıklı beslenme modundasın. Sağlıklı ürünler satan bir marketten bol bol taze sebze meyve alabilirsin. Sistemin, son dönemlerin atıklarından arınmak istiyor. Vücudunu saf sıvı ve yiyeceklerle doldurursan kısa süre içinde daha enerjik ve mutlu hissedersin!Bugün oldukça hızlı ve öfkeli bir gün olacak; fakat akşama doğru ortalık birazcık da olsa durulacak. Daha çok evde vakit geçirmek isteyebileceğin sakin bir gece seni bekliyor. Eğer disiplin gerektiren sorumlulukların varsa, bunları gerçekleştirmek için bu geceyi beklemelisin. O zaman senin için her şey daha kolay olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kelimeleri kullanmaktaki büyülü yeteneğinizi ortaya koyacaksınız. İletişim gerektiren tüm işler size kolay gelecek. Mesaj ve e-postaları yanıtlamak ya da rapor yazmak için ideal bir gün. Düşüncelerinizi ifade ederken doğru cümleleri bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Topluluk önünde konuşmanız gerekiyorsa notlarınıza pek bakmayın. Bırakın sıcaklığınız ve mizah yeteneğiniz doğaçlama yoluyla ortaya çıksın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündeminizdeki konulara daha gerçekçi bakmaya çalışabilirsiniz. Gerçekçiliği abartmak sizi karamsarlığa götürebilir. Finansal konularla ilgili negatif enerjiler içinde olmamaya gayret edin.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına gelen sorunlar karşısında çözüm odaklı davranıyorsun. Ay boşlukta hareket ederken, konuşmak istemediğin konular gündemine taşınabilir. Uzun süredir gerçekleştirmeyi istediğin planların ertelenmesi moralini bozuyor. Yalnız bir İkizler burcuysan, beklemediğin aşk itirafı kapını çalabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde duygularınızı ön plana çıkararak kararlar alabilirsiniz. Profesyonel bir ortamda sadece duygularınızın yöneticiliğinde hata yapabilirsiniz. Duygularınızın değişken olduğunu düşünürsek, anlık olan her şeyin sonucu da anlık olarak kalacağı için üzerinden yeniden geçmeniz gerekebilir. Buna dikkat etmelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerde ilerleme kaydetmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinize kendinizi kanıtlamak için çalışacağınız bir gündesiniz. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız. Gün içinde duygularınızı görmezden gelmek isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı içsel olarak sizi üzen veya sıkan konuları sindirmeye ayırmak verimli bir zaman dilimine geçmenize vesile olacaktır.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gözlerini ve kulaklarınızı açık tutun. Gelirinizi artırmanın yolları hakkında bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Bu, başınıza gelmesi gereken birçok harika şeyden sadece biridir. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin hoş tavrınıza karşılık veriyor. Etrafınızı saran tüm iyi niyetin parıltısının tadını çıkarın. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş toplantısına katılacaksınız. Size cazip gelecek konularda gezineceğiniz keyifli bir buluşma olacak. Farklı önerilerle ilgi çekebilirsiniz. İlginç kişilerle karşılaşacak ve dostluk ilişkisini zamanla ilerleteceksiniz. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her ne olursa olsun partnerinize karşı her zaman dürüst olmaya özen gösterin. Bugün sadeceyerinizdeki çalışmalarınıza odaklanın. Kendinize inanmaya devam edin ve pozitif enerjinizi kaybetmemeye çalışın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde mesafe duygusu size huzur verecek ve koyduğunuz kuralların onaylanmasından zevk alacaksınız. Evliliğiniz ve eşiniz bugün gözbebeğiniz olabilir. Evinizde ve çevrenizdeki herşeyin güzelleşmesi sizin mutluluğunuz açısından önemli olduğundan buna katkıda bulunacak herkişinin de önemi olduğunun bilincindesiniz. Haberleşme konularında yoğun bir gündem olacaktır ve siz adil görüşlerinizle insanları biraraya getirerek sorunları çözebileceksiniz. Bugün, kendinizi hoş göstermeniz ve begendirmeniz kolay olacaktır. iltifatlar duymak ve her işi halledecek tek kişi olarak görülmek egonuzu okşayacaktır. İhtiyacınız liderliğinizin kabulüdür. Ve siz bunları başardığınızda kendinizin ne kadar önemli olduğunu düşüneceksiniz. Yalnız dikkat ediniz fazla abartıya kaçarak itici hale gelmeyiniz

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 30"
Ay
Kova
29° 11' 41"
Merkür
Koç
18° 01' 30"
Venüs
Boğa
04° 00' 12"
Mars
Koç
01° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 37"
Satürn
Balık
16° 47' 14"
Uranüs
Boğa
22° 29' 12"
Neptün
Balık
28° 58' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 44"
Lilith
Başak
23° 36' 29"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>