İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arayışın Devam Ediyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Hayata karşı neşeli tavrınız, her zaman çocuk olmanızı sağlıyor. Ancak bu durum aynı zamanda zeki bir insan olduğunuza işaret ediyor, zekasıyla nasıl güldüreceğinizi bilen bir insan. Farkında olsanız da olmasanız da, bu neşeli yönünüzü kaybetmeden de ciddi bir ilişki içinde olabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, bunun ne kadar doğru olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Panik yapmak için bir sebep olmamakla birlikte, şimdi bu üç veya dört yıl boyunca uğraştığınız kariyer hedeflerinin temellerini araştırma ve inceleme zamanıdır. Desteklenmesi gereken bazı olasılıklar var, yani bu hedeflere ulaşmayı hala istiyorsanız. Gelecekte hoş olmayan keşifler bile oldukça yararlı olabileceğinden, bugün farkındalıktan kaçmaya çalışmayın.

Bugün, en az 3 haftadır kafanızda olan soruları kesin olarak ele alabileceğiniz bir gün. Özellikle de duygusal hayatınızı etkileyen sorulara odaklanın. Eğer şu sıralar tatminkar olmayan ilişkilerde yer alıyorsanız, onları arkada bırakmaktan korkmayın. Henüz cevaplanmamış bir istek konusunda içiniz içinizi yiyorsa, artık kafanıza takmayın.

Duygularının bastırıldığını hissedebilirsin. Söylemek istediğin çok şey var ama tam ağzından çıkacağı sırada bir miktar tereddütte kalabilirsin. İnsanlarla iletişimi zorlaştıracak derecede bir kaygıya kapıldığını fark edersen hiç şaşırma. Bugün iletişime geçme konuları yüzümüze gözümüze bulaşabilir, yine de çok büyütmemeye çalış.Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay ile kolektife hitap etme potansiyeli daha güçlü çalışacağı için internet, medya veya farklı kanallar yoluyla kalabalıklar tarafından konuşulabilir ve öne çıkabilirsiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi gelişimine önem veriyorsun. Yeni bir şeyler öğrenme arayışın bugün de devam ediyor. Evli bir İkizler burcuysan, eşine sürpriz hazırlıkların olabilir. Miden ile ilgili hassasiyet problemlerin akşam saatlerinde seni rahatsız edebilir. Tükettiğin besinler arasında aşırı yağlı olanlardan uzak durmalısın.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminizle göz dolduracağınız bir gündesiniz. Özgürlüğünüzü her ortamda dile getirirken kendinize has tarzınızla çevrenizdeki herkesle bir bağlantı kuruyorsunuz. herkese cevap veriyorsunuz. Bazı kişiler bunu sinir bozucu bulacak diye kendinizden taviz vermeyin ama özgürlüğünüzün başkasının sınırlarını ihlal etmesine de mahal vermeyin.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerçekçi olmayan hayallere destekleyici planlar olmadan kapılabilme potansiyeliniz var. Sakin kalıp kendinizi dinlemelisiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok çalıştınız ve şimdi karşılığını almaya başlıyorsunuz. Şimdi aslan ivme kaybetmemelisiniz. Başarınızın anahtarının kendinizi ve neyi başarabileceğinizi bilmek olduğunu hatırlayarak aynı çalışma hızında devam edin.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde bir canlanma söz konusu olacak. Partnerinizle birlikte yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve birçok entelektüel konularda paylaşımlar yaşayacaksınız. Başkalarına örnek konuşmalar yapabilirsiniz. 

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun bir partner adayı bulamadıysanız bile umudunuzu kaybetmeyin. Kariyeriniz hakkında önemli kararlar vermeden önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

12 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimi anlarda kendi hislerinize önem vererek, kimsenin müdahalede bulunmasını istemez kimi anlarda ise kendi kendinizle savaşabilirsiniz. Özgürlüğünüzün en temel gereksinim olduğunu düşündüğünüz için kimsenin sınırlarınıza girmesini istemezsiniz. İşinizdeki verimlilik bugün azalabilir, hiç çalışmak istemezsiniz. Küçük anlaşmazlıklarda ne olursa olsun taviz vermemeye çalışırsınız. Kim olursa olsun sizin istekleriniz daha önemlidir. Bu durum karşınızdaki insanların sizi egosantrik biri olduğunuzu düşünmelerine yol açar fakat bu durum sizin umrunuz olmayabilir. Kimseye ihtiyacınız olmadığını düşünür ve tek başınıza birçok güçlüğü yeneceğinizi zannedebilirsiniz

12 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 20' 41" R
Ay
Oğlak
24° 08' 04"
Merkür
Koç
16° 51' 45"
Venüs
Boğa
00° 53' 51"
Mars
Balık
29° 39' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 16"
Satürn
Balık
16° 34' 06"
Uranüs
Boğa
22° 20' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 15"
Lilith
Başak
23° 19' 43"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>