İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafan Karışıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün sevdiğiniz birinin sevgisi sizi şaşırtabilir. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz size sarılabilir ve sizden ekstra kucaklaşma ve ilgi isteyebilir. Çocuğunuzla iletişi kurmak için zaman ayırmaya çalışın ve onunla biraz oyun oynayın. Ya da eşiniz/seviglinizin canlı enerjisi ile karşılaşabilir, birlikte özel bir akşam planlamak isteyebilirsiniz. Telefonu kapatıp "Rahatsız Etmeyin" modunu açın ve mum ışığında biraz vakit geçirin.

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerinizde anlaşmazlıklar doğabilir. Karşınızdakilerin beklentilerini anlamakta daha hassas olmalısınız. İlişkilerde dengeyi korumalı.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok sayıda konu karşına gelebilir. Dikkat konusunda herhangi bir problem yaşamayacak olsan da kafan karışabilir. Uzun süredir birlikteliği devam eden bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik düşüncelerin iyice şekillenebilir. Kararlarını ilerleyen günlerde yeniden gözden geçirebilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın sıkıştığını hissettikçe gerginleşiyorsunuz. Sizi anlamakta zorlanan kişiler tahammül seviyenizi zorlayacaktır. Anlaşılmadığınızı düşündüğünüz bir yerde ısrarla durmak yerine alan değiştirmeyi seçmelisiniz. Sadece bugün için bile bunu yapıp yalnız kalmak sizi bir daha bu duruma düşmekten alıkoyabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular bugün gündeminize gelebilir. Sonuçlandırmakta zorlandığınız konuları kabullenmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Zamanınızın büyük bir çoğunluğunu kişisel gelişim için ayırmayı tercih edebilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk meseleleri bugün çok yoğun olabilir. Zor bir hafta geçiriyor olabilirsiniz. Partneriniz özellikle zamanınızı ve enerjinizi istiyor olabilir. Bu biraz yalnız zaman geçirmek için iyi bir gün olabilir. Böylelikle akşam sevdiğinizle buluştuğunuzda daha da tazeleneceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam sevinciyle dolusunuz. 

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinize ve hayatınıza, ilişkilerinize dair kadersel önem taşıyan konuşmalar sizi bekliyor. Güçlü kararlar alabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yüreğinizdeki düşüncelerinizi sözel olarak ifade etmekten sakınabilirsiniz. Kendi içinizde yalnızlığı tercih etme yada gerçeklerden kaçma isteğiyle uzak durmayı tercih edebilirsiniz. bugün alkolizm yada bağımlıkla alakalı konularda çok dikkatli olunuz. İçinizde bulunduğunuz şartlar sizi zorladığında yaşamı daha kolay hale getireceğini düşündüğünüz bu tip alışkanlıklara meyledebilirsiniz. Oysa bunların kurtarıcı olmadığını iyi bilmelisiniz. Böyle durumlarda müzik dinlemek ve kitap okumak iyi gelecektir. Bugün, çevrenizdeki insanlar sizi engellenmiş ve hüzünlü görebilirler ve siz bunun farkında olarak abartılı ifade tarzı ile suskunluk arası karışık bir görüntü sergilersiniz. Kimsenin sizin durumunuzu anlamasını ve size yardımcı olmak için girişimde bulunmasından hoşlanmazsınız. Kendi kendinize yetme isteğiniz yoğun olduğu kadar kalabalıklarda kendinizi gösterme enerjilerinizin de yüksek olacağını biliniz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 29" R
Ay
Başak
14° 50' 58"
Merkür
Koç
17° 19' 01"
Venüs
Koç
18° 07' 32"
Mars
Balık
21° 39' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 34"
Satürn
Balık
15° 35' 58"
Uranüs
Boğa
21° 45' 40"
Neptün
Balık
28° 34' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 52"
Chiron
Koç
20° 03' 30"
Lilith
Başak
22° 10' 45"
True Node
Koç
15° 37' 14"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>