İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerin Yoğunlaşabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Kalbinizi açın ve çevrenizdeki insanlara yani, sizi seven ve destek verenlere teşekkür edin. Bugün çok fazla eleştiri ve yargılama yapabilirsiniz. Şu an, bu tavrı bir kenara koyup şükretme zamanı. Kendinizi ve başkalarını, sizi çevreleyen sıkı çalışma, özveri ve sevgiyi yansıtan ödüllere boğun. Bugün kutlama ve coşku günü, bu yüzden sevginizi daha fazla ifade edin.

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Normalde oldukça pratik bir insansındır. Uygunsuz duyguların önüne geçebiliyor olmandan ve kendini kontrol edebilme yetinden dolayı övünüyorsun. Fakat bugün hislerin öyle yoğun ki bu seni şaşırtıyor. Küçük bir meseleyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin ve bu durumun seni neden bu kadar rahatsız ettiğini merak edebilirsin. Bu kez duygularının önüne geçmeye çalışma çünkü oldukça güçlü olacaklar! Bu hislerin kökenine inmek için biraz meditasyon yapmayı dene.Bugün çok romantik bir gün olmalı. Akşamüstü heyecanlı bir buluşmaya gidebilirsiniz. Ya da çekici biri tarafından öğle yemeğine davet edilebilirsiniz. İnsanların size verdiği tepkilere şaşırabilirsiniz. Biraz flört edip eğlenmekten zarar gelmez. Bunu hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlarınızla ilgili adım atmaktan, yeniliklere gitmekten çekinmeyin. Dost ve arkadaşlarınıza yardım ve tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Sosyal medyada karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımına bugün bolca vakit ayırabilirsin. Kendini ihmal ettiğini düşünüyor olabilirsin. Aşkı temsil eden gezegen Venüs, burcunda hareket etmeye başlıyor. Uzun süredir ilişkisi devam eden bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik düşüncelerin yoğunlaşabilir. İlişkin yeni bir boyut kazanabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konuların ortaya çıkabileceği bir gündesiniz. Hiç beklemediğiniz yönden gelen bu olay sizi oldukça şaşırtıyor. Buradan elde edeceğiniz bir kazanım muhakkak olacaktır. İletişim şeklinize bugün daha fazla dikkat edin. Sınırlarınızı belirlemeniz gereken bir gündesiniz. 

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve iletişim açısından güzel olanaklar var. Gelecek yönünde daha çok şey düşünebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi tamamlanmış hissedecek yeni gelişmeler yaşanması ile beraber özgüveniniz artabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Koruyucu bir zırh giymediğiniz sürece, bu genel olarak sizin için zor bir gün olacak. Bugün için farklı bir karakter benimsemek isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve endişelerinizi bir kenara bırakın. Tutumunuzu her zaman iyimser ve pozitif olarak şekillendirin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda eşinizin kalbini kırdıysanız, bugün ona sevimli bir sürpriz hazırlayacaksınız. İş hayatınızdaki yenilikçi fikirleriniz ile herkesten takdir topluyorsunuz. Daha sağlıklı atıştırmalıklar tüketmeye çalışın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşıyan tavırlarınızla itici bir insan olabilirsiniz. Parasal konularda sanki herşey yolundaymış gibi tavırlar içinde olduğunuz için durumunuzu gözden geçirme gereği duymazsınız. Oysaki bugün maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Eski bir hatanız nedeniyle ödemeler konusunda terslikler çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var. Bugün, hedefinize varma konusunda güvendiğiniz insanlar tarafından aldatılabilir ve gerilim altında kalabilirsiniz. Kendinize bile fazlasıyla samimiyetsiz oluşunuz gerçekler konusunda kulak arkası davranışlara sebebiyet verebilir. Tembellik, üşengeçlik ve rahatınıza düşkünlük nedeniyle maddi kayıplara uğrayabilirsiniz. Spekülasyon ve fazla eğlence temalarına yönelişiniz size ciddi paralar kaybettirebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>