İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Aksilikler Başına Gelebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 70%

Şehvetli, tutkulu bir sevişme kesinlikle bu gece gündeminizde olacak. Eğlence, heyecan, romantizm ve aşk, bunlar üzerinde konuşmak isteyeceğiniz konular. Öyleyse konuşun! Başka birilerinin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Ne istediğini biliyorsunuz, o yüzden "umrumda değil" demeyin. Aşk karşınıza çıkabilir, geldiğinde onu nasıl yakalayacağınızı öğrenin.

Tümarkadaşlarınız steroid almış gibi görünebilir. Ofisteki hareket temposu olağanüstü ve siz de bu tempoya yetişmekte zorlanıyorsunuz. Denemeyin bile. "Acele giden ecele gider" atasözü bugün için çok doğru. Kendi temponuzda çalışmaya devam edin. Günün sonunda, herkesten daha iyi birçıkardığınızı göreceksiniz.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Tam anlamıylar çılgın hissediyorsun ama kaygılanma; kafayı yemeyeceksin! Enerji, hayatında köklü değişiklikler yapma tutkunu ön plana çıkarıyor; özellikle de kendini başkalarına nasıl yansıttığınla ilgili meselelerde. Romantik partnerinin seni görüş şeklinden sıkılmış olabilirsin. Kişiliğinin farklı bir yönünü sergilemeye hazırlanıyorsun. Böylece ilişkinizdeki tutkunun yenilendiğini hissedebilirsiniz!Her zaman şoför siz olmak zorunda değilsiniz. Neden biraz mola verip direksiyonu diğerlerine emanet etmiyorsunuz? Lider olmaya alışkın olmanız gerçeği bir yana, aslında herkes sizden bunu bekliyor gibi görünse de, bugün dümeni başkalarına bırakma vakti. Bu duruma keyifle şaşıracaksınız. Otobüsü şarampole yuvarlamak yerine, sürmenin daha etkil bir yolunu gösterecekler size. Bu dersi almak için kendinize fırsat tanıdınız, bravo!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

13 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku kaliteniz gün içindeki ruh halinizi ve enerjinizi belirleyebilir. Son dakika durumlarıyla karşılaşabilir, gün içinde planlarınızda ani değişiklikler yapabilirsiniz. Aksiliklere dikkat.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bayramın ilk günü. Günün erken saatlerinden itibaren telefon trafiği içerisinde olabilirsin. Uzun süredir görüşmediğin kişilerle telefon aracılığıyla özlem gidermeyi düşünüyorsun. Ufak detaylar ile meşgul olman gereken bu günde beklenmedik aksilikler başına gelebilir.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize aileniz müdahale ediyor olabilir. Sevginize karışılması sizi zorladıkça daha fazla saldırgan oluyorsunuz. Orta yolu bulmaya çalışmak ve tarafların ne düşündüklerini belirlemek sorunların çözümünde oldukça etkili olacaktır.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ailevi olaylar gündeminizi etkileyebilir. Güven aradığınız durumlara doğru çekilebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirmek faydalı olabilir. Aksam saatlerinde aile konularında daha fazla gündeminizi meşgul edebilir.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler hususunda beklenmedik dedikodular gündeme gelebilir. Öfkelenmeniz yanlış anlaşılmaktan kaynaklı olabilir.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizin biraz sıkıcı göründüğünü fark edin. Bugün bununla ilgili bir şeyler yapmayı planlayabilirsiniz. Çok para gerektirmeyecek, sadece zaman ve biraz yaratıcılık gerekli. Duvarları boyayabilirsiniz. Sadece daha fazla renk ekleyerek mekanın havasında büyük değişiklikler yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacak. Gerekli fikirleri ve destekleri ona sağladığınız müddetçe, yaşam her anlamda sizi mutlu edecektir. Köklerinizi sorgulama konusunda ilginç bir tavır sergiliyorsunuz.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade güzel olabilir.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gün boyunca finansal konularda, sosyal çevreniz ve gelecek planlarınızla ilgili biraz sıkıntılı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra enerjinizi toplayıp, sizi mutlu eden konulara daha çok odaklanacaksınız.

13 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi dünyanıza çekilerek, düşüncelerinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Bu düşünceler çok güçlü enerjiler altında olacaktır. İç dünyanızda sahiplenme, koruma ve kollama güdünüz yükselecek. Duygularınızla alakalı bir konuda tek başına bir karar almak niyetinde olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve duygusal güvenliğiniz sizin için çok değerli. Bu nedenle duygularınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Uzun saatler boyu önem verdiğiniz birçok şeyi tekrar ele alarak yeni bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirecektir. Ve iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmeli ve şefkatinizi sizi seven insanlardan esirgememelisiniz. Karamsarlık ve herşeye hayır diyen enerjilerinizi dizginlediğinizde yüreğiniz de ferahlayacaktır

13 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 47' 36" R
Ay
Oğlak
02° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 22' 03"
Venüs
Koç
28° 55' 46"
Mars
Balık
28° 25' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 56"
Satürn
Balık
16° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 15' 05"
Neptün
Balık
28° 51' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 49"
Lilith
Başak
23° 09' 05"
True Node
Koç
15° 25' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>