İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusal Yoğunluğun Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2021, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Bugün el işlerinde pratik olabilirsiniz. Çok sayıda küçük ev işleri yapabilirsiniz. Bunlardan bazılarını halletmeniz iyi olacak. Evde çalışıyorsanız, bazı eski eşyaları atmak veya gazeteleri geri dönüşüme yollamak isteyebilirsiniz. Bazı eski kıyafetleri bir ikinci el dükkanına götürün. Ayrıca oturup bazı faturaları ödeyebilirsiniz. Hesaplarınızı dengelemek ve şu anki para akışınızı takip ederek iyi hissedeceksiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Güçlü bir burçsal enerjiye hazır ol. Şaşırtıcı sürpriz olaylarla karşılaşabilirsin. Yeni insanlarla ilginç şekillerde tanışıklıklar gerçekleştirebilirsin. Bu karşılaşmalar üzerinde oldukça büyük etkiler bırakabilir; en derin inançlarına dokunabilir.İlk başta yüzeysel bir ilgi duyacaksındır; sonrasında adeta fethedileceksin. Birkaç küçük çatışma yaşanan olaylarla beraber vuku bulabilir. Koşuya çıkıp kafanı boşaltsan fena olmaz!Çok hassassınız ve bazen başkalarına yardım etmek istiyorsunuz. Bugün, topluma hizmet etme isteğiyle dolabilir ya da ilişkilerinize yaklaşımınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Son zamanlarda son derece benmerkezli yaşadıysanız bir hayır kurumunun etkinliklerine vakit ayırmak size iyi gelebilir. Çocuklarla da aranız iyi, bir gence "ağabeylik ya da ablalıké edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya varmak istemediğiniz bazı ailevi anlaşmazlıklar içinde kalabilirsiniz ve tüm bu biriken aşırı stresi atmak ve kendinizi bu durumdan kurtarmak için başkalarına sürekli bağırmak isteyebilirsiniz. Ama tüm bu olayların ardına gizlenmiş bir takım faydalı şeyleri gözden kaçırmamak için dikkatli davranın. Oralarda bir yerlerde gizlenmiş bir hazine olabilir. Sinirlenmek yerine gözlerinizi dört açın!

18 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha temkinli, çekimser veya planlı hareket edebilirsiniz. Maddi anlamda güvende olma isteğiniz artabilir. Bolluk ve bereket enerjisi içinde olma zamanı.

18 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişe dair izler taşıyan eşyalar, duygusal yoğunluğunu arttırabilir. Pişmanlıkların aklının bir köşesinde yer edebilir. Ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, ufak çaplı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Yalnız bir İkizler burcuysan, yakın çevrenden birisi aşk itirafında bulunabilir.

18 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız ve düzeninizle ilgili konularda duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Bir süredir içinizde tuttuğunuz her şeyi gün yüzüne çıkarmanın sizi rahatlatacağını düşünüyorsunuz. Açıkça konuşmak ve tepkinizi belli etmek, sizi çözüme götürecektir ancak haklıyken haksız konuma düşmeyeceğiniz bir üslup tercih etmelisiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zekânızı kullanmanızı gerektirecek işlerle ilgilenebilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Yakın çevreniz ile ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerinizle birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir. Gün içinde yapacağınız harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde çok daha hareketli olmak isteyebilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara yardım etmeniz gerekebilir, yardım ederken kişisel egonuzu ön plana koymadan tüm samimiyetinizle, mümkünse gizlilik içinde yapmaya çalışın.

18 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00’a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00’dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizde herhangi bir armağanın veya aracınızın olmadığı efsanesini bir kenara bırakın. Bunun kanıtı, bedeninizin sağlıklı olmasıdır. Kendine iyi bakıyor musunuz? Egzersiz yapıyor musunuz? Küçük sağlık sorunlarıyla ilgileniyor musunuz? Kendinize iyi davranın.

18 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayat koşullarınızı iyileştirecek güzel haberler alabilir, yenilenme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek. Sabah saatlerinde parasal konularda sizi zorlayan bir durum olabilir.

18 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bugün sizin için olumlu anlaşmalar yapmak için en uygun zaman. Bu anlaşma sayesinde başarıya gideceksiniz. Para konusunda akılcı olmalısınız. Çünkü beklenmedik harcamalar çıkacak. Ama kısa yollardan kısmetleriniz var.

18 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların baskısı yüzünden kendinizi yeni bir ilişkiye girmek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Kariyer planlarınız yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. Arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

18 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Abartılı bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, güçlü ve tutkulu istekleriniz partneriniz tarafından yalnış anlaşılarak ters tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir durum da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir tutum içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz "hiçbir şeye katlanma" tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir yolculuk için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Acelecilik görülebilir ve daha çabuk ulaşma isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz bugün yoğundur, her an gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

18 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 32" R
Ay
Başak
17° 28' 42"
Merkür
Koç
17° 12' 58"
Venüs
Koç
18° 24' 02"
Mars
Balık
21° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 38"
Satürn
Balık
15° 37' 17"
Uranüs
Boğa
21° 46' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 17"
Lilith
Başak
22° 12' 14"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:41

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>