İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşünüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 50%

Sıra dışı bir şeyler bugün yüzünüzün gülmesine neden olabilir. En basitinden güzellik ve aşkı arayın. Orada göremiyorsanız, davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Büyük olasılıkla, etrafınızdaki dünyaya karşı düzeltilmesi gereken şey kendi içsel durumunuz. Daha neşeli ve anlayışı bir moda girebilirseniz, gününüzü daha da aydınlatacak bir gülüş ve romantizm karşınıza çıkacak.

Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Yaşam alanınızdan bıkmış olabilirsiniz. Belki de evinizi daha rahat hale getirmek için bir şeyler yapmanız gerekir. Daha pozitif bir enerji akışı yaratabilecek birkaç basit ekleme yapmak isteyebilirsiniz. Belki yeni bir kitaplık ya da güzel bir kanepe satın alma zamanı gelmiş olabilir. Kalıcı değeri olan bir eşyaya yatırım yapmaktan korkmayın. Ruhunuzu neşelendirmek için bu herhangi bir şey bile olabilir!

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca gerçekleştirmiş olduğun seyahatin sonu geldi. Şüphesiz ki ilgi çekici şeylerle karşılaştın. Seyahatin içsel mi dışsal mı olduğu önemli değil; fakat kozmik enerji seni güvenli bir limana yanaştırdı. Bavulunu şimdi dikkatlice boşalt çünkü değerli hediyelik ve anı eşyalarıyla dolu. Bunları evinin önemli yerlerine koymak istiyorsun ki görüp güzel zamanlarını anımsa ve mutlu ol.Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen sizin istediğiniz evde kalıp dinlenmekse de arabayla oradan oraya koşturmak zorunda kalabilirsiniz bugün. Arkadaşlara ve aileye karşı sorumluluklar gündeme gelebilir ve her ne kadar biraz yorgun da olsanız, onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bugünle başa çıkabilmenin en iyi yolu her şeyi mümkün olduğunca çabuk halletmek olacak, böylece sonrasında günün kalan kısmını yalnız başınıza dinlenerek geçirebilirsiniz. Hem bu şekilde her ikisini de yapmış olursunuz!

16 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha temkinli, çekimser veya planlı hareket edebilirsiniz. Maddi anlamda güvende olma isteğiniz artabilir. Bolluk ve bereket enerjisi içinde olma zamanı.

16 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşına maddi konular geliyor. Zor durumdayken ailenden gelen destek, zor günleri geride bırakmana yardımcı olabilir. Ailenin desteğini hissetmek seni manevi olarak da güçlendiriyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, ilişkindeki dalgalı süreçler hakkında sakince düşünmek isteyebilirsin.

16 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişki gündeminiz olabilir. Heyecanınız hareketlerinize yansıyabilir ve kendinize, karşınızdaki kişiye karşı bazı sözler verebilirsiniz. Tutamayacağınız bir söz vermediğiniz müddetçe süreç sizi fazlasıyla memnun edecektir.

16 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından, özellikle ortaklıklardan yarar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Güzel şeyler için alışveriş yapmak da gündeme gelebilir.

16 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan kendinizi hazırlıklı olmadığınıza inandığınız süreçler içerisinde bulabilirsiniz. Sakin olamay gayret edin.

16 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizme yaklaşımınız ne kadar benzersiz olursa, o kadar özel olacaktır. Aşk şu anda ihtiyacınız olan tüm iyiliklere sahiptir. Sevdiğiniz birini mutlu etmek için motive oluyorsunuz ve bir projede işbirliği yapma ya da derin ve derin bir sohbet etme şansınız varsa, dünyadaki en mutlu insan gibi hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, onun adına kararlar bile verebilirsiniz. Yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

16 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

16 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında yeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Finansal olarak harika bir durumdasınız veyerinizde başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Bugün aile bireylerinizden birinin desteğinize ve fikirlerinize ihtiyacı olabilir.

16 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç huzurunuz ve duygularınız gayet uyumlu olacaktır. Mesleğinizle ilgili konularda barış ve ahenk dolu birgün olacaktır. İşlerinizi kolaylıkla yerine getirecek ve üstleriniz tarafından takdir göreceksiniz. Bugün tek sorun görüntünüzdeki güvensizlik olabilir. Siz kendinizi iyi hissettiğiniz halde dış ortamdaki insanlar sizdeki güvensiz görüntüye aldanabilirler. Üzerinizde sanki bir ağırlık varmış gibi hissederler. Yoğun gündeminizi bugün kolaylıkla yerine getirecek ve bundan da keyif alacaksınız. Bugün, kafanızın içindeki birçok meseleyi yeniden ele almak için uygun birgün. Fakat siz bunları tekrar düşünerek günün ahengini bozmak istemeyeceksiniz. Bugün patronlarınızla uyumunuzda gayet keyifli olacaktır. Bugün zihniniz berrak, disiplinli ve ciddi düşünceler içindesiniz.

16 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 54" R
Ay
Oğlak
01° 42' 17"
Merkür
Koç
16° 20' 51"
Venüs
Koç
28° 49' 49"
Mars
Balık
28° 22' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 49"
Satürn
Balık
16° 25' 07"
Uranüs
Boğa
22° 14' 48"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 33"
Lilith
Başak
23° 08' 33"
True Node
Koç
15° 25' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>