İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güne Erken Başlıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Bugün ne yapabileceğinizi gösterirken kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Aceleci davranmadığınızdan emin olun. Vaktiniz gelmek üzere, ama henüz orada değilsiniz. İlk önce dikkat etmeniz gereken bazı iç hesaplar var. Yeni bilgilere ve yeni sosyal ilişkilere açık olun. Öğrenecek çok şeyiniz var. Ancak, bir kez yapınca, spot ışıkları üzerinizde olduğunda çok daha iyi hazırlanmış olacaksınız!

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bilimsel şeylere olan ilginiz ön plana çıkabilir. Gezegensel dizilimler zaten var olan herhangi bir bilimsel eğiliminizi geliştirebilir ve bu ana kadar böyle bir eğilime sahip olmadıysanız, zaten böyle şeylerle ilgilendiğinizi fark edebilirsiniz. Bilimi en kolay ve en erişebilir şekilde, gece gökyüzüne bakarak tecrübe edebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Ellerinin biraz dürbün ya da teleskopla teleskop tutmasını sağla. Bir merak duygusuyla dolacak ve daha fazlasını öğrenmek için can atacaksınız. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

20 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ilişkiler kapınızı çalabilir. Duygularınız ile mantığınız arasında kalabilir, hislerinizin peşinden gitmeye gönüllü olabilirsiniz. Keyifli yolculuklar yapabilr,ve eğitim bağlantılı görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun programın, güne erken başlamana sebep olabilir. Gündemin içerisinde birden fazla işle aynı anda uğraşabilirsin. Güneş, bugün burcunda hareket etmeye başlıyor. Hiç beklemediğin olaylar başından geçebilir. Arkadaşlarına olan özlemini gidermek için girişimlerde bulunabilirsin.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve ruhsal olarak zinde hissediyorsunuz. Enerjinizi yeniden kazandığınızı hissetmek sizi daha sakin biri haline getiriyor. Bu sakinliği sürdürmek hem çalışmalarınızı hem de psikolojinizi olumlu yönde desteklemeye devam edecektir.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili olayların arasında kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileniz için emek harcadığınız konular gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konuya kendinizi adayacağınız zamanlar olabilir.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı özgürce yönlendirmek isteseniz de aile, partner, çevre gibi baskıların bugün hayatınızın gerçeği olduğunu fark edebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde umutlarınızın arttığı, olası her probleme mantıklı yaklaşımlarla çözüm bulabileceğiniz, partnerinizle görüşmeler yapabileceğiniz, yolculuklar ve eğitimlerden fayda göreceğiniz bir zaman diliminde iken, 14.00’dan gece yarısına dek olan dönemde aile büyüklerinize zaman ayırabilir, ilişkilerinizde yoğun sevgi ile hareket edebilir ve romantik bir zaman geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün önce güçlü bir bağlantı hissi yaşamış olabilirsiniz. Size yakın insanlar kalplerini açtılar ve gelecek için umutlarını dile getirdiler. Bugün, muhtemelen daha önceki deneyimlerle başlatılmış olabilecek yeni hırsların filizlendiğini hissedeceksiniz. 

20 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünü yaptığınız bazı  aktiviteleri başlatacaksınız. 

20 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda partnerinizden ayrıldıysanız, bugün kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Geleceğinizi olumlu yönde etkileyecek çok önemli kararlar alacaksınız. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

20 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

20 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 13' 34" R
Ay
Akrep
03° 22' 46" R
Merkür
Koç
16° 05' 27"
Venüs
Koç
23° 08' 36"
Mars
Balık
24° 48' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 59' 33"
Uranüs
Boğa
21° 59' 12"
Neptün
Balık
28° 42' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
20° 17' 41"
Lilith
Başak
22° 37' 50"
True Node
Koç
15° 38' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>