İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şüphecisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda daha fazla ilgi isteyebilirsiniz. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, biriyle yeni bir ilişkiye başlamak için istekli olabilirsiniz. Veya uzun süredir birisiyle ilişkiniz varsa, bir şeyleri canlandırmayı ümit ediyor olabilirsiniz. Aşk hayatınıza yeni enerji ve fikirler katmanın zamanı geldi. Sevgilinizle dinlendirici bir tatil ya da şık bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz.

Diğer insanlar size tamamen yanlış davranıyor olabilir. Bugün havada, her zamanki gibi barışçıl, diplomatik yapınızla çelişen “önce ben" tutumunu teşvik eden çok büyük kaotik bir enerji var. Diğer insanların normalden biraz daha hassas olma eğiliminde olduklarından, istenmeyen olaylara veya hakaretlere bile maruz kalmanın daha zor olacağını unutmayın. İşiniz sizi gölgede bırakacak.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün azim dolusun! Sonunda kariyerine dair düz ve ince bir çizgi çizebilmeni sağlayacak bir noktaya ulaştığına dair elinde her türlü gösterge var; ve bu çizgide tereddüte kapılmadan yürümelisin. Bununla beraber, biraz rahatlamak için saba sarfetmelisin; yoksa kendini tüketme riskiyle karşı karşıya kalabilirsin.Bugün daha fazla alana ihtiyacınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen yaşama alanınız biraz küçük. Ya da belki de eviniz mobilyalarla doludur. Tadilat yapmayı ve birkaç fazladan oda eklemeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ya da yeni bir eve taşınmayı ve daha büyük bir yaşam alanına sahip olmayı düşünmeniz de muhtemel. Bulunduğunuz ortam sizi çok fazla etkileyebiliyor, dolayısıyla kendinize daha ilham verici bir yaşam alanı yaratmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

23 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, partnerlikler ve sevdikleriniz gün boyu sizin için ön planda olacak. Yeni kişilerle tanışabilir, sosyal medyayla ilgili işler yapabilirsiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününe erken başlamış olmak seni çok rahatsız edecek. Çevren hakkında duyacağın haberler içine şüphe düşürebilir. Bugün çevrendeki bazı kişilerin, gerçek arkadaşın olmadığını fark edebilirsin. Kardeşi olan bir İkizler burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler, seni de mutu edecek.

23 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızı tartıyorsunuz. Size değer veren ve vermeyenler konusunda bir ayrıma gidebilirsiniz. Herkesi hak ettiği yere koymak hayatınıza yeni bir denge ve kaliteli ilişkiler getirecektir.

23 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, sevdiklerinizle ilgili bir konuda huzursuzluk ya da israfın neden olabileceği bazı stresler göstermekte. Aşkta ya da çocuklarla ilgili daha sakın davranmalısınız.

23 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızdan destek aldığınızı görmek, doğru yolda hissetmek size iyi gelecek ve dahası için sizi teşvik edecektir.

23 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birçok insanla iletişim kurmanız gerekebilir ancak süreç sinir bozucu olabilir. İnsanlar evde olmayabilir, mesajlar teslim edilmeyebilir veya ekipmanınız düzgün çalışmayabilir. Acil olmadıkça, onlara ulaşmak için yarına kadar beklemek daha iyi olabilir. Aksi takdirde çok stresli olabilirsiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. 

23 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

23 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında hayatınıza etkileyici bir partner adayı girebilir. Bugün kariyeriniz hakkında çok önemli kararlar alacaksınız. Bugünü bütün pozitif enerjinizle kucaklayacaksınız ve çevrenizdeki insanlara neşe saçacaksınız.

23 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı düşünmekten yana olan siz, duygularınızdan arınarak düşünmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmak istemiyorsunuz. Bağlayıcı yada birarada tutucu her olgudan uzaklaşmak ve bu konudaki baskılarda fevri davranışlar göstermek olağandır. Beklenmedik kararlar da alabilir, tüm bağları da koparabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın. Parasal konulardaki sıkıntılı durumların devam ettiği bu günlerde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Başkalarından gördüğünüz desteğin yeterli olmadığı bugünlerde elinize geçenleri zor günler için tutmak gerektiğini düşüneceksiniz. Bugün sizin için zorlanmadıkça eylemden uzak kalma isteği yoğun. Kendinizi rahat hissettirecek bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Biraz olsun sorunlardan uzak durmanın size iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Bu yolculuklar yakın dostlarınızla birlikte gerçekleşebilir.

23 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 34" R
Ay
Akrep
21° 30' 19" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 57' 30"
Mars
Balık
25° 56' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 04"
Satürn
Balık
16° 07' 51"
Uranüs
Boğa
22° 04' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 46"
Lilith
Başak
22° 47' 38"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>