İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yanılabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 60%

İş ve finans konuları bugün umut vaat ediyor olsa da, kendinizi bu meselelere katılma ihtiyacı ile evde kalma ve rahatlama isteği arasında paramparça olabilirsiniz. Bir seçim yapmanız gerekiyorsa, birincisi için en iyisi olabilir, çünkü bugünün bakış açıları bir süredir tekrar gelmeyecek fırsatları vaat ediyor. Ancak, akşam kendi kendinize ait olmalıdır. Bir sevgili ile evde samimi bir akşam yemeği planlayın; sonuçları beğeneceksin!

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

İnsanları inlerinden çıkmaları için etkileyebilirsin. Güneşli bu günde, onları sana katılmaları için ikna edebilirsin. Neşeni insanlarla paylaş. Yaşadığınız dünyayla ilgili sohbetler gerçekleştirin. Kendini büyük mutluluk içinde bulacaksın. Vurdumduymaz tavırlarının arkadasında da büyük, destekleyici bir güç mevcut olacak. Hafif ve eğlenceli ol, yarını da umursama!Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar öz güveninizi olumsuz etkileyen uzun vadeli eğilimler varmış gibi hissedebilirsiniz. Bunun moralinizi bozmasına izin vermek yerine durumu değişim için bir fırsat olarak görün. Kendinizle ilgili neyi öğrenmeye direniyorsunuz? Gelişime açık bazı alanlar var. Değiştirmeye değer neler olabileceğine karar vermeye bakın. Deneyin ve yanılın. Sonuçtan memnun kalmanız muhtemel.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli ve karmaşık bir gün geçirebilirsiniz. Sabahki planlarınız günün ilerleyen saatlerinde değişebilir. Aile ilişkilerinde kısa süreli alınganlık ve hassasiyetler ortaya çıkabilir.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yerinde saymıyor ve sürekli olarak kendini geliştiriyorsun. Evde olduğun bugünde çevrenle olan iletişimin zayıfladığı hissine kapılacaksın. Fakat öğleden sonra çalan telefon ile birlikte yanıldığını fark edebilirsin. Fikirlerin ile çalışma arkadaşlarını etkilemeyi başarıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, hafta sonu için kaçamak planların olabilir.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz için görüşme yaptığınız kişiler varsa buradan destek alma şansınız çok yüksek. Dürtüleriniz bu kez size kazandırmak için sizi harekete geçiriyor. Hırs ya da duygusal tepkilerden uzak durduğunuz müddetçe günün sonunda yüzü gülen siz olabilirsiniz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha olumlu ve akıcı hissedebilirsiniz. Size keyif ve oyun getiren eğlenceli konulara da zaman ayırabilirsiniz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınızdan destek aldığınızı görmek, doğru yolda hissetmek size iyi gelecek ve dahası için sizi teşvik edecektir.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınızla ilişkileriniz vehayatınızdaki iletişiminizde daha fazla çaba ve mücadeleye ihtiyacınız varken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rolleri tersine çevirin ve diğer insanların sizinle ilgilenmesine izin verin. Bir süre rahat davransanız bile emin olun ki dünya yok olmayacak. Ne olursa olsun bugün gibi bir günde yine gözlerinizi dört açmalısınız.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. Bugün, duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için, her an her şey olabilir unutmasınlar...

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz ve kendinizi sevgi dolu hissediyorsunuz. Bugünyerinizde her zamankinden daha çok dikkatli olmaya çalışın. Duygularınızı sağlıklı bir şekilde işlemeyi öğrenmelisiniz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

22 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 40' 23" R
Ay
Yay
04° 35' 26"
Merkür
Koç
16° 00' 51"
Venüs
Koç
26° 14' 32"
Mars
Balık
26° 44' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 33"
Satürn
Balık
16° 13' 38"
Uranüs
Boğa
22° 07' 40"
Neptün
Balık
28° 47' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 21"
Lilith
Başak
22° 54' 34"
True Node
Koç
15° 32' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>