İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların Şekilleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün, mücadeleniz başkalarıyla daha iyi çalışmayı öğrenmek olabilir. Çok bağımsız olma eğilimindesiniz ve genelde projeleri yalnız yönetmeyi tercih ediyorsunuz. Fakat bugün takımınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek. Elinizdeki konu hakkında daha fazla bilgiye sahip birarkadaşınız olabilir. Onlardan tavsiye istemekten ve yaptıklarınızla onlara dahil olmaktan il korkmayın. Ortak çalışma bugün hayatınızı kolaylaştıracak!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ikili durumlarınız olabilir. Risk almanız veya yeniliklere gitmeniz gerekebilir. Beden sağlığınızı korumaya özen gösterin.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların bugün şekilleniyor. Gelecek ile ilgili kurduğun hayallerin gerçekleşmesi için aceleci olmamalısın. Kendine yeni bir çalışma programı hazırlıyorsun. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelmek için telefon trafiği içerisinde olacaksın. Uzun süredir bugün için hazırlık yapıyorsun.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Heyecanınızı ve hislerinizi içinizde tutmamak adına yanlış ve kalıcı olmayacak seçimler yapmak iki tarafı da üzecektir. Bu detayı gözden kaçırmadan bir adım atmalısınız.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma konularınızın gündeminizi etkileyebilir. Sürpriz gelişmeler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Sizi yoran yıpratan konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde yeni gelişmeler oluşabilir. İş arkadaşlarınızın hayatındaki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Ufak tefek kazalar yaşanabilir. Tehlikeli olaylardan uzak durmalısınız.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı belirgin iyileşme keyiflenmenize ve diğer konularda da cesaretlenmenize vesile olabilir.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik hayalleriniz ve akıl karışıklıklarınız devam ederken, duygularınızı takip etmek daha kolay olacak. Sabah saatlerinde gerginlikleriniz olası. Öğleden sonra kendinizi ortaya koymak çok daha kolay.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiniz yüksek. Egzersiz yapmak size çekici gelebilir. Koşu veya aerobik kafanızı rahatlatabilir. Ayrıca özellikle tutkulu hissetmelisiniz. Yengeç burcundan biriyle bir ilişkiniz varsa, harika bir akşam bekleyin. Yoksa da hayranlık uyandıran bakışlarla karşılaşırsanız şaşırmayın.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz... Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli. Problemleri gözünüzde  büyütmeyin.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizde bazı olumsuzluklar yaşamış olsanız bile geleceğe umutla bakmalısınız. Geleceğiniz için birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün duygusal olarak dengeli bir zihin durumuna sahip olacaksınız.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görevinizle alakalı işlerde gecikme, engeller çıkabilir. Bazı işlerinizde beklenmedik terslikler oluşabilir. Bu durum sağlığınızı etkileyebilir. Verdiğiniz sözleri elinizde olmayan sebeplerle yerine getiremediğiniz için gerginleşebilirsiniz. Bu durum aşırı yemek yemeye sebebiyet verebilir. Öncelikle diyetinize dikkat etmelisiniz. Kaygılanmayı bırakmalısınız. Direncinizin düşük olduğu bugün, çabuk yorulma yada bıkma tarzı ruhsal durum oluşabilir. Bir yandan üzerinizdeki sorumluluklar, bir yandan günün getirdiği ters durumlar karşısında kimi anlarda bir köşeye çekilerek hiçbirşey yapmadan durmak istersiniz. Kimi anlarda ise aşırı şekilde çalışma isteğinizle önünüzdeki her işi bitirmek için uğraşırsınız. Kendinizi ifade konularında son günlerde oluşan gerginlik, başkalarının sizin üzerinizdeki kontrollerine aşırı tepki vermenize neden olacağından bugünkü enerjiler altında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalısınız.

24 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 50' 15"
Ay
Akrep
20° 20' 40"
Merkür
Koç
26° 18' 14"
Venüs
Balık
21° 12' 06"
Mars
Balık
04° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 30"
Satürn
Balık
13° 15' 51"
Uranüs
Boğa
20° 38' 47"
Neptün
Balık
27° 47' 47"
Plüton
Kova
01° 49' 14"
Chiron
Koç
18° 46' 27"
Lilith
Başak
19° 45' 37"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>