İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendi Fırsatını Oluşturuyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 50%

Büyük ölçüde aşk hayatınızın yoğun olacağı bir döneme başlıyorsunuz! Taze yeni fikirler sunarak bu dönemin tan anlamıyla tatmin edici olmasını sağlayın. Bu zevklerin eskimesine izin vermeyin. Önünüzde romantizmin bol olacağı bir zaman var. Örneğin, başbaşa küçük bir yolculuk yapmak için iyi bir zaman olabilir. Bir ilişkiniz yoksa da, sıradışı ve ilginç bir insanla tanışabilirsiniz.

Yeni teknolojiyi keşfetme konusuna karşı koymayın. İşinize yarayabilecek bazı bilgisayar parçaları veya ağ sistemleri olabilir. Bazen dünyanın nasıl değiştiğini göremezsiniz. Bu değişimler hakkında daha gerçekçi olmanız gerekiyor. Teknolojinin getirdiği yeni araçları ve felsefeleri benimsemeyi başarabilirseniz, başarınızı artırabilirsiniz. Bugün bu düşünceler aklınızda olabilir, bu yüzden biraz araştırma yapın.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Rutinini değiştirmek için isteklisin. Her sabah koşuya çıkıyorsan, bundan sonra bisiklete binmeye karar verebilirsin. İşleri biraz çalkalamak ve eğlenmek için yeni şeyler bulmak istiyorsun. Eski usüllere kendini kaptırma. Geleneğini boz, devam eden örüntüleri kes. Maceraya açık ol ve neler olacağını gör!Bugün tüm gününüzü hayal kurarak geçirmeye karar verdiyseniz ne olmuş yani? Şu sıralar gerçeklerin soğuk yüzüyle yüzleşmektense, hayatınızı hayalleriniz sizi yerinize yaşıyor gibi görünüyor. Hayal dünyanız sizi şarj eden ve günlük hayatın gereklilikleri için yaşamanızı sağlayan bir kabuk gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani meseleler, dünya ve insanlık üzerine düşüncelere dalmış olabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz gezegenin geleceği hakkında birtakım yeni fikirler duyabilir ve vaktinizin çoğunu onlar hakkında düşünerek geçirebilirsiniz. Hem bu hem de başka konularda bazı ateşli tartışmalara hazır olun. Kesinlikle sizi oldukça derinden etkileyebilecek çok fazla şey öğreneceksiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde duygusal, fiziksel, maddi-manevi paylaşımlar artabilir. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde iyileşme ve mutluluk hali ön planda olabilir. Sizin için keyifli bir gün.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini belirlemek isteyeceksin. Kendine yeni bir yol haritası hazırlamayı düşünebilirsin. Çalışmayan bir İkizler burcuysan, boş geçen zamanlarını değerlendirmeyi düşüneceksin. Gelirlerini arttırmak için hobilerinden para kazanmayı düşünebilirsin. Şansın ayağına gelmesini beklemiyor, kendi fırsatını kendin oluşturuyorsun.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Akrabalarınızla aranızda yoğun bir iletişime trafiği olabilir. Kopuklukları onarmak ve ilişkileri güçlendirmek adına sorumluluğu üzerinize alıyor ve herkesi bir araya getirmeye çalışıyorsunuz. İnsanların uzaktan da olsa birbiriyle iletişim halinde olması bir araya gelinebilecek günler için prova niteliği kazanıyor.

28 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

28 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda cinsiyetçi rekabetten uzak kalarak karşı cinsle de etkileşim içinde bulunmanız yeniliğe bakabilmenize vesile olacaktır.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında arkadaş çevreniz ve sunmak istediğiniz projelerle ilgili problemlere açık bir zaman diliminden geçeceksiniz. Burada ilişkisi sorunlu devam edenler için, karşınızdaki insanın hayatı ile ilgili önemli bilgiler elde edebilir ve ondan ayrılmayı tercih edebilirsiniz. Gruplar, sosyal ortamlar ve etkinliklerde olası sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksektir. Özelliklehayatınızla ilgili gelişebilecek krizler karşısında sakinlikle neler yapabileceğinizi gözden geçirmelisiniz. İlişkisi sağlam bağlarla devam edenleriniz için bu yeniay kısa ve geçici sorunlarla etkisini sürdürüp geçecektir.

28 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için harika bir gün. Bir şeyleri kendi yolunuza getirmek için çok çalışmanıza gerek yok. Enerjik kişiliğiniz, kesinlikle hak ettiğiniz eğlenceyi ve iyi talihi kendine çekiyor. İnsanlar böyle biriyle birlikte oldukları için son derece şanslılar.

28 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi yansıtabileceğiniz ortamlardasınız.

28 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize romantik bir sürpriz yapma havasında olacaksınız. Yaratıcı kişiliğiniz ile etrafınızdaki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Sağlığınız için hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye özen gösterin.

28 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmasına izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Hayatınızdaki karşıt cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz. İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz

28 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 17' 26"
Ay
Akrep
26° 00' 39"
Merkür
Koç
26° 30' 32"
Venüs
Balık
21° 46' 06"
Mars
Balık
05° 04' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 19"
Satürn
Balık
13° 18' 59"
Uranüs
Boğa
20° 40' 04"
Neptün
Balık
27° 48' 49"
Plüton
Kova
01° 49' 41"
Chiron
Koç
18° 48' 04"
Lilith
Başak
19° 48' 40"
True Node
Koç
15° 36' 08"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>