İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların Şekilleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızın gidişatını düşünüyor olacaksınız. Belki de şu anki sevgiliniz sizden ayrı hareket ediyor ya da sizinle aynı duyguları paylaşmayan birine aşıksınız. Umutsuzluğa kapılmayın! Sevginin asla işe yaramayacağından endişelenseniz bile, olumsuz düşüncelere yer yok. Bunun yerine, durumdan en iyi şekilde yararlanmanın bir yolunu bulun. Belki onunla daha fazla iletişime geçip ilgi gösterirseniz cevap verebilir. Ya da belki "hoşlandığınız kişini" sadece sizi tanımak için zamana ihtiyacı vardır.

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı İkizler kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Sosyal çevreni bir silkelemek isteyeceksin. Bir süredir, rutinine taze enerji enjekte etmek istiyorsun. Bazı arkadaşlarınla ayrı düşmüş; farklı insan gruplarıyla kaynaşmış olabilirsin. Sana yeni kişiler getiren ortamlara girmen iyi olacaktır çünkü sosyal hayatının büyük bir değişimden geçmesinin vakti geldi.Bırak parçalar kendiliğinden yerlerine otursun. Bir meseleyi anlamak için o konu üzerine saatlerce düşünmene gerek olmadığını anla. Genelde, içgüdüsel olarak o şeyi bilirsin zaten. Ve bugün de içgüdülerine güvendiğin sürece, yine bileceksin. Adeta bir şeyler anlatmaya çalışan bir iç sesin var ve bunu mutlaka dikkatle dinlemelisin. Dedikodu ve boş sohbetler ise ancak doğruluğu gölgeleyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eğitim ve seyahatlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Gün içinde aniden radikal kararlar alabilirsiniz. Akıl ve mantıkla ilerleme zamanı.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik planlarını şimdiden şekillendirmek istiyorsun. Önümüzdeki haftanın programını gün içerisinde boş bir anında hazırlayacaksın. Merkür Retro’su başladı. İnternet ile ilgili problemler, araştırmalarına ara vermene sebep olabilir. Bugün her ne kadar dışarı çıkmak istemesen de eksiklerini tamamlamak için dışarıya çıkabilirsin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı akrabalarınızla artık görüşmeme kararı alabilirsiniz. Haksız eleştirilerin ve anlayış eksikliğinin olduğunu düşünmek kararınızda belirleyici oluyor. Mesafeyi koyarken düşüncelerinizi de açıkça ifade etmek sonraki günlerde yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafaca verimli bir gündesiniz. Bugün kendinizi daha hareketli ve ilham dolu bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz dışadönük aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanması için sizin de elinizde olabilir. Partnerinize karşı daha anlayışlı ve güler yüzlü olmanız gerekebilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz, aile büyükleri ve patronlarınızla olumlu diyalog geliştirebileceğiniz, etrafınıza aşk ve sevgi enerjisi yayacağınız, ilişkilerde korunma, sevgi ve bağlılık ihtiyacınızın arttığı, akşam saatlerinde ise partnerinize ve sevdiklerinize alınganlık yapmadan, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zevk aldığınız göreceli huzur, iç benliğinizi daha dikkatli dinlemenizi sağlar. Bazen hissettiğiniz dürtüleri görmezden gelmeye çalıştığınızda ödediğiniz bedelin çok iyi farkındasınız. Bugün bir noktada yalnızsanız, son birkaç gündeki olayları değerlendirmek için biraz zaman ayırın. Sizi rahatsız eden şey hakkında biraz fikir edinebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize özgü davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması sizi üzebilir. İlişkinizde fikirsel birlikteliğin önemli olduğunu biliyorsunuz. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için melankolik bir gün. Siz zaman zaman böyle zamanlar geçiriyorsunuz. Düşünceleriniz karmakarışık. Önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan çok zorlaştırabilir. Üstelik bu kişiler yanlış kararlar almanıza sebep olabilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı her zaman dürüst olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza daima yardımcı oluyorsunuz ve çok üretkensiniz. Bugün etrafınızdaki insanlara pozitif enerjiler saçacaksınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç dünyanızdaki cesaret ve sağlam iradenizle, üzerinizde kontrol kurmaya kalkan insanlara karşı agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Sizin hakkınızda ne düşündüklerini asla umursamadan hareket edersiniz. Özellikle ailenizle ilişkilerinizde bu daha çok göze çarpacaktır. Doğru bildiklerinizden vazgeçmez ve dürüst davrandığınızı düşünürsünüz. Yaşam canlılığınız yüksektir. Özgür duygularınızı gönlünüzce yaşamak istersiniz. Özgürlüğünüze verdiğiniz önemin yanısıra bazı anlarda ters, huysuz, alıngan bir insan da olabilirsiniz. Kavgacı, tolerans göstermeyen hırçın karakteriniz herkes tarafından hissedilir. Çabucak öfkelenir, patavatsızca konuşabilirsiniz. Ani ve şaşırtıcı ruh halinizle ufak tefek te olsa kazalara uğrama durumunuz olabilir. Dikkatli olmanız gerekecektir. Kendinizi her türlü sıradan ve kısıtlamanıza neden olacak herşeyden uzak tutmanız nedeniyle, sorumluluklarınız konusunda da boşverci bir hal içine girebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>