İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Kendini iyi hissedeceksin. İnandığın bir şeyle uğraşmak isteyebileceğin bir gün. Hem seni inançlı hem de cesaretli kılacak bir etkenin enerjisi mevcut. Mucizeler, onlara inandığın takdirde var olur. Bırak hayalperest zihnin çalışsın. Yeni ve geleneksel olmayana odaklan. Zaman hızlıca akıyor ve değişiklikler geliyor.Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Emin olun, bu aralar ihtiyacınız olan ilgili görüyorsunuz. Yeri geldiğinde söylenmesi gerekenleri söylemek için daha girişken bir tutum sergilemekten korkmayın. Unutmayın ki dengeli olmanın bir parçası da pasif olduğunuz ölçüde aktif de olmak demektir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar yapabilir, borç alma-verme gündemleriyle iç içe olabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde duygusal bir karmaşa veya ikilem yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha netsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına gelen geçmiş konularla mücadele yöntemini değiştiriyorsun. Olayları ele alış şeklini değiştirmen, düşüncelerini de etkileyecek. İş yerinde tartışmalar yaşanabilir. Kırıcı kelimeler kullanmaktan uzak durmalısın. Uzun süredir ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evliliğe yönelik düşüncelerine hız vereceksin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isterken biraz gerçekçi tutum içinde olmalısınız. Ayakları yere basmayan hayaller içinde olmanız ileri de incinmenize sebep olabilir. Gerçekçi olun. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çaba göstereceğiniz zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde mücadele edebilirsiniz. Otorite figürleriyle iletişiminize özen göstermeniz de fayda var. Bürokratik engellere karşı dikkatli olun. Gelecek yönündeki projelerinizde olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikleyerinizde sizi provake eden kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Zaman içerisinde geliştirdiğiniz kendinize has yöntemleriniz eleştirilebilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile parayı kazanmak, büyütmek odağınız olacak. Para her zamankinden çok daha kolayca size gelecek. Aynı zamanda kendinize, sevdiklerinize, güzellik estetik alanlarında harcamak isteyeceksiniz. 27 Haziran'a kadar gündeminiz yoğun.

3 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En değerli ilişkinizi geliştirmek için atmosferdeki mevcut pozitifliği kullanın. Şu anda hissettiğiniz duygusal rahatlık ve güvenlik, kalp meselelerini daha çok olumlu ve umutlu kılıyor. Bu kozmik ödülü mümkün olduğunca kucaklamalısınız.

3 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir beklediğiniz bir takım fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi oldukça mutlu edecektir. Yanlış anlaşılmalar sonucu kendinizi  savunmak zorunda kalabilirsiniz; sorunun kökenine inmenizde yarar var. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu hafta sizin için zor geçecek . Ama siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte tutkulu bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Önünüzde halletmeniz gereken önemli çalışmalar var ve kendinizi heyecanlı hissediyorsunuz. Sağlığınız için stresten uzak durmaya özen gösterin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her zaman sıcak ve canlı ifade tarzınız bugün daha ciddi ve olgun bir ifadeye dönüşebilr. Çevrenizdeki insanlar sizde, yaşınızdan fazla bir olgunluk sezebilirler. Kimi anlarda yine çocuksu bir ifadeye sahip olsanız da genelde tavırlarınız ketum ve mesafelidir. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki hasasiyet onun her halinden etkilenmenize neden olacaktır. Bazen ona duyduğunuz hisler nedeniyle kendinizi bağımlı, bazen kandırmaya eğilimli olabilirsiniz. Gerçek duygularınızı göstermektense aldatıcı sözler söyleyebilirsiniz. İlişkinizin size yüklediği yükümlülüklerden kaçabilir sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Yaşamın sorunları karşısında ise kendinizi bir kurban gibi hissedebilir ve kendinize uygun ortamlar yaratarak yalnız kalmak istersiniz

3 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 28' 41" R
Ay
Başak
05° 25' 24"
Merkür
Koç
17° 42' 26"
Venüs
Koç
17° 08' 26"
Mars
Balık
21° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 37"
Satürn
Balık
15° 31' 14"
Uranüs
Boğa
21° 43' 03"
Neptün
Balık
28° 32' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
20° 00' 42"
Lilith
Başak
22° 05' 26"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>