İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eşine Destek Oluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 40%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel olarak adım atmaktan ve şansınızı denemekten çekinmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları görmeye, koşulları daha iyi değerlendirmeye çalışın. Adımlar, olumlu sonuçlanabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün maddi konular sıkça karşına gelecek. Günü birlik tatil için bütçeni gözden geçirebilirsin. Çok sevdiğin bir eşyanı kaybetmiş olmak seni üzebilir. Evde onu ararken umutsuzluğa kapılabilirsin. Arkadaşlarınla yapacağın konuşmalarda, daha önce duymadığın konular gündemine gelebilir. Evli bir İkizler burcuysan, maddi konularda eşine destek olmak isteyeceksin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal olarak kendinizi yorgun ve içsel olarak sıkışmış hissedebilirsiniz. Her şeyden soyutlanmak isteği ağır basabilir. Böyle zamanlarda içe dönüş yapıp yalnız kalmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve yeni fikirler, projeler açısından oldukça canlı ve pozitif geçebilir. Ancak küçük kazalara karşı uyanık olmaya da bakın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir tarafınız hayatla barışmak ve anın tadını çıkartmak isteyebilirken diğer tarafınız gündelik streslere kendini çok fazla verebilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklediğiniz teslimatlar gecikebilir. Bugün bir komşunuz veya akrabanız hakkında şok edici bir şey öğrenebilirsiniz. Dedikodu hızla yayılabilir. Bu, abartılı olsa bile sizi sarsabilir. Yakınınızdaki birkaç kişiyi ziyaret edebilir veya gerçeği öğrenmek için telefonda çok zaman geçirebilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür, burcunuzda geri gidiyor. Bu dönemde çevrenizle ilişkilerinizi gözden geçirip, enerjinizi asgariye indirmenizde fayda var. Yapacağınız seyahatler, aşk ilişkilerinizle ilgili olarak ilerleyecektir. Dikkatli olun. 

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün her anını partneriniz ile birlikte geçirmek isteyeceksiniz. İş yerinizde çok verimli bir gün geçireceksiniz ve herkese yeteneklerinizi göstereceksiniz. Kendinizi yorgun hissederseniz, erkenden uyumayı deneyin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişime giriyorsunuz. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 40' 42" R
Ay
Başak
19° 55' 39"
Merkür
Koç
17° 07' 32"
Venüs
Koç
18° 39' 24"
Mars
Balık
21° 59' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 29"
Satürn
Balık
15° 38' 30"
Uranüs
Boğa
21° 47' 05"
Neptün
Balık
28° 35' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 00"
Lilith
Başak
22° 13' 37"
True Node
Koç
15° 37' 47"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>