İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tutumun Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Ailenizle biraz daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Son birkaç gündür çok yoğundunuz. Çocuklarınız sizinle biraz zaman geçirmek, konuşmak ve oynamak istiyor ya da eşiniz/sevgiliniz sizden daha fazla sevgi bekliyor olabilir. Sevdiklerinize öncelik verin. Bu yakınlık ve paylaşım çin programınızda yer açabilirseniz, aileniz çok sevinecek ve onlarla olan ilişkileriniz çok daha sağlam ve mutlu olacak.

Hayatınızı değerlendirmeye almak isteyebilirsiniz. Belki de kariyeriniz açısından işleriniz doğru yönde gitmiyormuş gibi hissediyorsunuzdur. Meditasyon yapmak ve gerçekte ne yapmak istediğinizi anlamak isteyebilirsiniz. Sadece başkalarını memnun etmek için bir şeyler yapmayın. Sizi mutlu edecek seçimler yaptığınızdan emin olun. Kariyer planlarınızı veya ilişki hedeflerinizi, gerçek size uyacak şekilde ayarlayın.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Eyleme geçmeden önce iyice düşün. İhtiyatsız hareketler başını belaya sokabilir. Günlük rutinini bozabilecek ve seni savunmasız yakalayabilecek bazı can sıkıcı olaylar meydana gelebilir. Otur ve konuya biraz kafa yor; sonra eylemde bulun. Yoluna çıkan engeller ise, sana çok hızlı gittiğini hatırlatan, evren tarafından gönderilen mesajlar olabilir. Biraz yavaşlama zamanı.Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün genel olarak adım atmaktan ve şansınızı denemekten çekinmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları görmeye, koşulları daha iyi değerlendirmeye çalışın. Adımlar, olumlu sonuçlanabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağınıklıktan hoşlanmıyorsun. Performansının arttığı bugünlerde,yerinde olumsuz etkilenmemek için tutumunu değiştirebilirsin. Zihnini gereksiz detaylarla doldurmak istemiyorsun. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelerek, alışverişe çıkma planlarınız olabilir. Harcamalarına dikkat etmelisin.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir başlangıç yapmak istiyorsunuz. Kararınızın netleşmesi sizleri yeni bir yola çıkaracaktır. İş hayatınızdaki yönsüzlük sizi endişelendirmesin. Yeni bir yolun ilk günündesiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş anılarınızı canlandırabilecek olay ve durumlar yaşayabilir ve duygularınızın yoğunluğunu kontrol altına almakta zorluk çekebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda yapmaya çalıştığınız değişikliklere engeller çıkabilir. Maddi konularda tecrübeli birinden fikir almak iyi bir fikir olsa da kararınızı kendiniz almalısınız. Önem verdiğiniz kişilerden takdir görebilirsiniz. Yapmak istediğiniz tasarruf için başarılı bir gün.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve dostlarınızın desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz. Zor olanı seçmek sizin tarzınız ve sabırlı yönlerinizi ortaya çıkarmalısınız. Görüşeceğiniz kişilere dikkat.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize sadakatsizlik yapmayı aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Kariyer planlarınızda bazı değişiklikler yapmayı düşüneceksiniz. Aile bireyleriniz ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularda yeni değişimlere ihtiyaç duyacak, bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamalısınız

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 22' 40"
Ay
Akrep
14° 38' 07"
Merkür
Koç
26° 04' 10"
Venüs
Balık
20° 37' 35"
Mars
Balık
04° 21' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 37"
Satürn
Balık
13° 12' 39"
Uranüs
Boğa
20° 37' 30"
Neptün
Balık
27° 46' 45"
Plüton
Kova
01° 48' 47"
Chiron
Koç
18° 44' 50"
Lilith
Başak
19° 42' 31"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>