İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çalışma Saatlerin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün, koruyucu meleğinize veya Yüksek Güç'e ulaşmak için iyi bir gün. Çevrenizde pozitif ve canlandırıcı bir enerji hissedebilirsiniz. Bu, sevgi dolu manevi rehberlerin varlığına işaret ediyor olabilir. Meditasyon yapmak veya dua etmek için biraz zaman ayırmaya çalışın. Şu anki hayatınız için size yol gösterebilecek bir ilham kaynağı olabilir. Huzurun ve sevginin kalbinize nüfuz etmesine izin verin.

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Biraz geri planda kalıp, duygularını mantıksal bir perspektiften geçirme zamanı. Özgürlük düşkünü yapın, büyük duygusal yüklerle ve karışıklıklarla baş etmek için çok da yeterli değil. Fakat bu yükler senin değil, o yüzden üzerine yükleme bile. Bu yükleri senin önüne koyan ve onlarla baş etmeni bekleyenlere karşı tetikte ol!Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha iyi hesaplamalar yapmaya çalışın. Yaşamın size sunduklarını keşfetmeye, size sunulanı denemeye ve kabul etmeye çalışmalısınız.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir programın içindesin. Çalışma saatlerin artış gösterebilir. Bu durum yorgunluğunun artmasına neden olacak. Yarın burcunda Güneş tutulması meydana gelecek Hukuksal konularda bir beklentin varsa, beklemediğin gelişmeler yaşanabilir. Kriz anlarında daha sakin kalmak için, kriz yönetimi konusunda kitaplar alıp, okumak isteyeceksin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mücadele gücünüzün tükendiğini düşünüyor olabilirsiniz. Yorgunluğunuz sabırsız yapınız ile bir araya gelince ruhunuzun sıkıştığını düşünebilirsiniz. Bu aralar her şeyden ve herkesten uzaklaşıp doğa ile vakit geçirmek size iyi gelebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak ve onlarla problemlerinizi paylaşarak çözüm üretmekten büyük keyif alabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planladığınız yolculuklarda bazı problemler çıkabilir. Ufak bir meblağ da olsa gelecek olan para sizi rahatlatacaktır. Bugün ikili benliğinizin sevgi dolu kısmı ağır basacaktır. Sizi ruhsal olarak yoracak şeylerin altından kalkmanız sandığınızdan daha kolay olabilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların nasıl geliştiği sizin için önemli. Karşılaştığınız problemleri gözünüzde büyütüyorsunuz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekarsanız, bugün sizin için biraz kafa karıştırıcı bir gün olacak. İş yerinizde başarılarınızı kıskanan bazı insanlar olduğu için dikkatli olmanızda fayda var. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlayın.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde...

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 39' 08"
Ay
Akrep
18° 02' 20"
Merkür
Koç
26° 12' 46"
Venüs
Balık
20° 58' 11"
Mars
Balık
04° 34' 05"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 08"
Satürn
Balık
13° 14' 33"
Uranüs
Boğa
20° 38' 16"
Neptün
Balık
27° 47' 22"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 48"
Lilith
Başak
19° 44' 22"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>