İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çözüm Odaklısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Geçmişte yaşanmış bir olayın aklına gelerek modunu düşürmesine izin vermemelisin. Geçmişi geçmişte bırakarak gün içerisinde yaşanan pozitiflere odaklanmak zor olsa da bugün bunu başarman gerekebilir. Daha mantıklı hareket etmen gerekebilir.

Bugün işinizde günlük ve rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Çevrenize dikkat etmeden işte başarı yakalamanız zor. İş hayatınızda disiplinli çalışmayı çok seviyorsunuz.

Yeni birhakkında arkadaşlarınla ortak bir girişimde bulunabilirsin bugün. İş bölümünü iyi yapmak gelecekte daha başarılı olmanızı sağlayabilir. İyi yeteneklerini doğru biçimde kullanmaya odaklanman gerekebilir.

Hareketli geçecek bir gün için hazırlıklı olman gerekebilir. Enerjini rahatça yenilemek için yeme düzenine dikkat etmende yarar var o yüzden. Ayrıca yağlı yiyeceklerden uzak durmak midenin de daha az yorulmasına vesile olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini önemli kararlar almak zorunda bulabilirsin. Karşılaştığın olaylar seni her zamankinden fazla zorlayabilir o yüzden. Yapılması gereken hakkında karar verirken mantığına sığınmak iyi olabilir.

10 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merkür ve Plüton arasındaki açı tüm günün enerjisinde etkili olacak. Özellikle duygusal anlamda kendinizi ifade etme konusunda sorunlar yaşayabilir, ikili ilişkilerinizde doğabilecek problemlerden dolayı kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

10 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile şirketinde çalışıyorsan, banka hesaplarındaki hareketlilik, kredi alımı gibi konular gündemini oluşturabilir. Karşılaşacağın problemlere karşı çözüm odaklı davranıyorsun. Ama bu durum biraz zamanını alabilir. Uzun süredir gerçekleştirmeyi beklediğin planların ertelenmesi moralini bozacak.

10 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizi dökmek isteyebilirsiniz. Bu yakın arkadaşınızla bir dertleşme şeklide olacağı gibi, planlarınızı yürürlüğe koyarak da gerçekleşebilir. Hayatı yaşanılır bir yerden tutma çabası, sizi hem içsel olarak da hem de günlük hayatınızda rahatlatıyor. Bugün, o değişimi başlatıyorsunuz.

10 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bireysel olarak yaratıcılığınızı kullanmak sizi çok mutlu edebilir. Aklınıza birden fazla fikir gelebileceği bir gündesiniz. Her şeyi bir güne sığdırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz alanlarla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız için farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlar için keyifli organizasyonlar yapabilir, arkadaşlarınızı dâhil edebilirsiniz.

10 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rekabet yapan kişiler sizin gerginlik içerisinde olmanıza sebep olabilir. Sözlerinize dikkat etmeli ve pişman olacak şeyler söylememelisiniz.

10 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki eylemlerin bencil isteklerden beslendiğini hissedebilirsiniz. Gerçekten ne olup bittiğini gören tek kişi olabilirsiniz. Yüksek bir dağın tepesinden insanlara tiksinerek bakan bir gözlemci gibi hissediyorsunuz. Durumun siyasetini anlıyorsunuz ancak bulunduğunuz yükseklikten etkili olacak değişimi uygulamak için yeterince gücünüz yok. Şimdi bilgileri toplayın; eyleme sonra geçersiniz.

10 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlarınız olsa dahi durmaya ve rahatlamaya çekilebilirsiniz. Bununla birlikte, hedeflerinize yönelen yolda nerede olduğunuzu fark etmek sizi daha fazlası için yola çıkmaya zorlayabilir. Dünya sizi her an kendinizi öne ve merkeze koymanız için çağırabilir, eğer onları saklarsanız insanlar yeteneklerinizi göremezler!

10 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafanızı hangi konu etkiledi ise, sizin için günün konusu bu oluyor. Bazen, başlangıcının ve sonucunun ne olacağını bile bilemiyorsunuz. Duygusal olarak çok hızlı bir şekilde değişiyorsunuz. Rutin bir yaşam size göre değil.

10 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni keşfettiğiniz heyecanlı mizacınızı, eskiden sadece çekingenlikle dışa vurabiliyordunuz. Bundan böyle geçmişi bırakıp geleceğe bakın. Sizi geride tutan ne varsa, hepsinden kurtulmaktan korkmayın. Şu andaki müthiş canlılığınız ve enerjinizle başkalarını bile motive edebilir ve herkese örnek olabilirsiniz. Planlarınızı tamamlamaya kesin kararlısınız.

10 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Fikir farklılıkları, tarafları zedelemenin aksine; zengin ve çekici bir diyalog yaşanmasına sebep olabilir. Senle aynı görüşte olmayan birine karşı agresif tavırlar takınmana zaten hiç gerek yok. Herkesin kendi bakış açısına sahip olmasına sıcak bak ve onları anlamaya çalışırkenki süreçte öğrendiklerine odaklan.

10 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

10 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 46' 59" R
Ay
Aslan
02° 21' 27"
Merkür
Koç
19° 21' 50"
Venüs
Koç
13° 44' 21"
Mars
Balık
18° 53' 51"
Jüpiter
Boğa
20° 43' 59"
Satürn
Balık
15° 14' 37"
Uranüs
Boğa
21° 34' 04"
Neptün
Balık
28° 27' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
19° 50' 60"
Lilith
Başak
21° 47' 05"
True Node
Koç
15° 33' 43"
Son Güncelleme : 16/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>