İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Şans Senden Yana Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin insanla birlikte sizi ilgilendiren konuları konuşmak için zaman bulman gerekebilir. Bu türden konuşmalar aranızdaki bağı güçlendirmenize yardımcı olabilir, o yüzden bazı şeyleri aceleye getirmemen en iyisi.

Bazıarkadaşlarınızdaki önyargılı yaklaşımları çalışma hayatının klasik devinimleri olarak ele almak, zaman içersinde problemsiz ilişkileri getirebilir. Son günlerde gösterdiğiniz performansın amaçlı olduğu yönünde düşünceler var.

Bugün arkadaşlarınla beraber yeni ortaklıklar hakkında fikir alış verişinde bulunabilirsin. Yenifikirleri hakkında üretken bir gün geçirmek sana çok daha iyi gelebilir. Gelecek ile ilgili plan yapmak için uygun zamanı rahatlıkla bulacaksın.

Fiziksel olarak daha canlı olman gereken bir döneme gireceksin bugünden itibaren. Sağlıklı alışkanlıklarına daha çok önem göstermen gerekebilir. Egzersiz programını yenilemek senin için iyi bir adım olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini öğrenmeye daha açık bulacaksın. Sürekli öğrenecek yeni bir şeyler arayabilirsin hatta. Bilgiyi hızlıca işlemek, gün içinde kendin için daha verimli olmana sebebiyet verebilir. Bu fırsatı kendini geliştirmek için kullanmak isteyebilirsin.

9 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Parasal durumu istikrara kavuşturmak için bazı çabalar gerekebilir. Zorlu bir görevi başarıyla tamamlamak, profesyonel itibarınızı kullanabilirsiniz. Stres atmak için bazı planlar yapabilirsiniz. Aile içinden ya da dışından güvendiğiniz birinin fikrini almak isteyeceksiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınla ve kardeşlerinle duygusal iletişim içinde olacağın konular gündemini meşgul edebilir. Şans bugün senden yana olacak. Eğer çalışmayan bir İkizler burcuysan, beklediğinteklifi kapını çalabilir. Uzun süredir ilişkisi olmayan İkizler burcuysan, yakın çevrende beklemediğin birisiyle aranda duygusal konuşmalar tezahür edebilir.

9 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bir şeylere yetişemiyor olabilirsiniz. Her şey birikiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizle birlikte olmak onlarla vakit geçirmek size iyi gelecektir .Kimseyi kırmamaya onları olduğu gibi kabul etmeye özen gösterin.

9 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konularla ilgili yeni şeyler planlayabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için güzel bir gündesiniz. Aşkla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere daha sakin yaklaşmanız faydalı olacaktır. İlerleyen zamanlarda eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel olarak yorulmasanız bile zihinsel olarak meşgul olacağınız günlerdesiniz. Karar verirken iyi düşünün.

9 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İsteğinizi yerine getirme konusunda girişken ve ısrarcı olmalısınız. Diğer insanlara sümsüğün teki olmadığınızı gösterin. Fikirleriniz son derece önemli, dolayısıyla onlara en çok önem veren insanlar tarafından duyulmaları gerek. Söyleyeceğiniz her şeyin, özellikle etrafınızdakilerin yardımını aldığınızda gerçeğe dönüşebileceğine inanın. Fırsat diğer insanlarlabirliği yapmakta yatıyor.

9 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize eve kapatmak, içeri çekilmek ve insanlarla iletişimi azaltmak konusunda bir dürtü hissedebilirsiniz. Farklı düşler görebilirsiniz ve onlara kulak vermek işe yarayabilir. Sizi tanımadığını düşündüğünüz insanlar bazı konularda oldukça faydalı tavsiyelerde bulunabilir. Dinleyin, çünkü bu her şeyi değiştirebilir!

9 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünarkadaşınızla birlikte gereksiz yere endişeleniyorsunuz. Bu yüzden de, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermeyin. Güvenilirliğinizi sarsmayın. Duygusallığınızın altında nelerin yattığını hissedeceksiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hazırladığınız planların eyleme dönüştürülmesine az kaldı. Hâlâ şüpheleriniz olsa bile bu işi daha fazla ertelemeyin. Dört bir yandan yardım teklifleri alacaksınız. Fakat yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek, neticede sizin iyiliğiniz isteniyor. Bu hareketli dönemde vücudunuz için de bir şeyler yapmayı unutmayın. Beslenmenize dikkat edin ve bir hobiyle uğraşarak kendi içinizde denge sağlayın. Karşılaşacağınız stresle ancak bu şekilde baş edebileceksiniz.

9 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kaybettiğiniz bir şeyi aramaktan artık vazgeçtiyseniz, bu gece onu nerede bulabileceğinizi gösteren bir rüya görmek sizi gerçekten çok şaşırtabilir. Uyanır uyanmaz onu aramaya başlayın ya da gördüğünüz rüyayı mümkün olan en detaylı biçimde not alın. Yoksa bu da uyanır uyanmaz yok olan diğer rüyalarınız gibi solup gidebilir. Bunu istemezsiniz!

9 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde...

9 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 01' 01" R
Ay
Aslan
29° 50' 02"
Merkür
Koç
17° 57' 31"
Venüs
Koç
16° 33' 29"
Mars
Balık
20° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 10"
Satürn
Balık
15° 28' 25"
Uranüs
Boğa
21° 41' 30"
Neptün
Balık
28° 31' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 59' 02"
Lilith
Başak
22° 02' 18"
True Node
Koç
15° 35' 33"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>