İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hatalarını Fark Edeceksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Uzun zamandır aklını meşgul eden insana açılmak için doğru zaman gelmiş olabilir bugün. Bir muhabbet ortamı oluşturmak için yaratıcı yollar tercih etmek senin yararına olabilir. Kendini içine kapatmamalısın.

Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlık bazı işlerin aksamasına yol açacak. İş hayatınız yorucu. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışabilirsiniz.

Harcama konusuna genel olarak daha dikkat etmen gerekebilir bugün. Paranı harcarken savurgan olmamak ilerisi için çok daha mantıklı olabilir. Birikim fırsatlarını değerlendirmek gelecekte maddi gücünü koruman için öğretici olacak sana.

Diyet konusunda fazlasıyla kararlı olabilirsin bugün. Yeme içme alışkanlığını değiştirip sağlıklı bir rutin için harekete geçmek isteyebilirsin. Egzersiz ve kalori kontrolü seni hedeflerine daha fazla yaklaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini daha duygusal hissedebilirsin. Karşılaştığın olaylara duygusal tepki vermemeye çalışmalısın o yüzden. Yardımcı olmaları için arkadaşlarınla konuşmak sana iyi gelebilir. Kararlarını duygusallıktan uzak vermek senin için çok daha iyi olacak.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Görüşleri sizinkinden çok farklı olabilecek kişilere karşı nasıl hoşgörülü olunacağını bilmeniz önemlidir. Bu hafta sonu çok çeşitli insanlarla çalışmanız gerekecek, bu nedenle farklılıklarınızla dostane bir şekilde başa çıkmak için zihinsel olarak kendinizi hazırlayın.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Merkür, toprak burcunda düz seyrine geçiyor. İçsel muhakeme yeteneğin artarken, hatalarını da fark edeceksin. Kendin daha fazla yormamak adına gereksiz inatlaşmalara da dur diyeceksin. Eğer kendi işini yapıyorsan, yenibirliklerine dair teklifler kapını çalabilir.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlara olan tutumlarınızı ve ilişkilerinizin gidişatını değerlendirebilirsiniz. Bugünü bir zincir kırma ilan edip içinde bulunduğunuz depresif havayı dağıtabilirsiniz. Doğayla baş başa zaman geçirmek, toprak ve bahçe işleriyle ilgilenmek zihninizi toparlamanıza yardımcı olacaktır.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Aslan burcuna ilerliyor. Bugün ziyaretler ve görüşmeler açısından verimli geçebilir. Zihinsel açıdan da hareketli ve meşgul bir gündesiniz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişilerin kusurlarında iyileştirici rol oynayın. Bu etkiler sizin yapacaklarınız sonucunda iyi yönde gelişecek bu yüzden düşünceleri pozitif tutmak...

4 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorulacak bir sürü soru var! Diğer insanlarla olan ilişkiniz gerçekten nasıl? Bugün başkalarının ilgisini üzerinize çekmeyeceksiniz ve insanların yaptığı yorumlardan şüphe edeceksiniz. Ama bu sizin değiştiğinizi ve dolayısıyla onlara karşı düşüncelerinizin ve yorumlarınızın da değiştiğini göstermez mi?

4 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal dünyanızı küçümsüyor ve pratik görevlere daha çok katılıyorsunuz. Göz ardı edilen duyguları aramak ve güvenliğinizi artırmanın yollarını düşünmek için uygun bir zaman. Bugün kendinizi nasıl ifade ettiğinizin daha fazla farkında olmak en iyisidir. Bu yön değişikliği nedeniyle, kararların daha basit hale geldiğini ve gecikmelerin arttığını göreceksiniz. Yine de, değişimin kendisi sorunlu alanları etkili bir şekilde büyütebilir.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi sıkan olaylardan kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Mesleki konularda duyarlı davranmak yerine, sizden saklanan sırları öğrenmelisiniz. İlginç bir gündesiniz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi eski ve yerleşik yöntemlerinizi değiştirebilirseniz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Bu kariyerinizde başarılı olmanıza yardımcı olacak. Ayrıca yeni yaklaşımlara açık olan meslektaşlarınızdan beklenmedik bir destek de görebilirsiniz. Doğal davranırsanız, özel hayatınızda yepyeni ilişkiler için olasılıkların kapısını açabilirsiniz. Hem kendinizi hem çevrenizdekileri şaşırtın! Bu durum sağlığınız için de geçerli. Yeni ve sıradışı bir spor deneyin.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonu sosyal hayatınız oldukça aktif olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla, kardeşleriniz ya da arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yeme-içme odaklı aktiviteler organize edebilirsiniz.

4 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde daha sabırlı davranmalısınız

4 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 42' 47" R
Ay
Akrep
09° 29' 25" R
Merkür
Koç
16° 02' 01"
Venüs
Koç
23° 45' 35"
Mars
Balık
25° 11' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 02' 23"
Uranüs
Boğa
22° 00' 53"
Neptün
Balık
28° 43' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 24"
Lilith
Başak
22° 41' 10"
True Node
Koç
15° 37' 35"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>