İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Alışkanlıkların Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Geçmişte olan bitenle gereğinden fazla ilgilenmemelisin bugün. Kendini üzmek yerine geleceğe bakmak sana daha iyi gelebilir. Geçmişi geçmişte bırakmak zor olsa da bugün halledilmesi gereken bir konu haline gelebilir.

İşyerinizde gelişen çoğu olaya tepkisiz kalıyorsunuz ve gelişmeleri takip edemiyorsunuz. İşinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle detaylara daha fazla özen göstermelisiniz.

Yeniimkanları değerlendirmen için önünde bekleyebilir bugün. Senin için en uygununu seçme şansın olacak kısacası. Tercihini yaparken aceleci davranmaman genel olarak bazı şeyleri daha iyi değerlendirmeni sağlayabilir.

Sindirim konusunda sıkıntılar yaşamamak için yeme alışkanlığında bazı düzenlemeler yapman gerekebilir. Ağır yiyeceklerden uzak durmak senin için çok daha sağlıklı olabilir. Mideni fazla yormaman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü düşüncelerin daha çok romantizm ve aşk üzerine olabilir. Kendi ilişkin ya da senin için önemli olan bir insanın ilişkisi hakkında düşünmen olası. İlişkilerin senin ve sevdiklerinin hayatlarını nasıl etkilediğini görmek daha iyi kararlar almana vesile olabilir.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bu sabah burcunuzda yeni ay harekete başlıyor ve bu günü sizin için yılın en güçlü günlerinden biri yapıyor. Öğleden sonra sosyal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuzun sizden yardım isteyeceğini fark edeceksiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftaya burcunda gerçekleşecek Yeniay eşliğinde başlıyorsun. Ummadığın kişilerin evliliklerine dair haberler alabilirsin. Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemesen de yaşam alanını daha ferah bir hale getirmek isteyebilirsin. Değişken ruh halini gizlemek için evinde kendi kendine kalmayı tercih edebilirsin.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizin iyi yönde olmadığı insanlarla ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendi içinizde bazı meseleleri halletmek için bu son şansınız olabilir. Hayatınızda bir düzen kurmak istiyorsanız öncelikle bu düzene hizmet etmeyecek insanları ve konuları tamamen temizlemelisiniz. Bugün temizlik günü, ruhunuzun kollarını sıvayın.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak arzusu içinde olacağınız bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü elden bırakmayın. Öğle saatlerinde daha az risk taşıyan olaylara yönelebilirsiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek sosyal hayatınızda ve ailenizle olan ilişkilerinizde cümlelerinize dikkat etmeniz çok önemli. İletişim kopukluğu kaynaklı bazı konular gündeme...

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün “hayır” ı cevap olarak kabul etmeyin. Zaten muhtemelen buna gerek kalmayacak. İnsanlar durumunuz karşısında çok daha anlayışlı olacak ve savunduğunuz şeye merhametle yaklaşacaklar. İçinizdeki derin güç kendini apaçık gösterecek ve içten içe dilediğiniz her şeyi gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün talih sizden yana ve herhangi bir proje üstlenirseniz bunun yararını göreceksiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal medyada dikkat çekmek için ortalığı karıştırmak isteği olabilir. Sanki büyük bir ses getirmek için muhtemelen ne gerekiyorsa yapmaya hazırsınız. Heyecan verici bir sohbetin merkezinde olma arzunuzla, insanların duymayı ilginç bulacağını bildiğiniz bir sırrı ifşa etmek cazip gelebilir. Sadece paylaştığınız her hikayenin gerçekten size ait olduğundan emin olun!

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün randevularınızı ertelemeyin.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlerken Yeniay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sizin için değişim dönemi başlıyor, planlarınızla ilgili harekete geçmek için uygun bir zamandasınız.

30 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İç dünyanızdaki cesaret ve sağlam iradenizle, üzerinizde kontrol kurmaya kalkan insanlara karşı agresif bir tutum içinde olabilirsiniz. Sizin hakkınızda ne düşündüklerini asla umursamadan hareket edersiniz. Özellikle ailenizle ilişkilerinizde bu daha çok göze çarpacaktır. Doğru bildiklerinizden vazgeçmez ve dürüst davrandığınızı düşünürsünüz. Yaşam canlılığınız yüksektir. Özgür duygularınızı gönlünüzce yaşamak istersiniz. Özgürlüğünüze verdiğiniz önemin yanısıra bazı anlarda ters, huysuz, alıngan bir insan da olabilirsiniz. Kavgacı, tolerans göstermeyen hırçın karakteriniz herkes tarafından hissedilir. Çabucak öfkelenir, patavatsızca konuşabilirsiniz. Ani ve şaşırtıcı ruh halinizle ufak tefek te olsa kazalara uğrama durumunuz olabilir. Dikkatli olmanız gerekecektir. Kendinizi her türlü sıradan ve kısıtlamanıza neden olacak herşeyden uzak tutmanız nedeniyle, sorumluluklarınız konusunda da boşverci bir hal içine girebilirsiniz.

30 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 37' 51" R
Ay
Başak
19° 21' 15"
Merkür
Koç
17° 08' 47"
Venüs
Koç
18° 35' 48"
Mars
Balık
21° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 49"
Satürn
Balık
15° 38' 13"
Uranüs
Boğa
21° 46' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 50"
Lilith
Başak
22° 13' 18"
True Node
Koç
15° 37' 44"
Son Güncelleme : 20/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>